Originally Posted by
ufo361
Dolara bakarak euroya bakarak ağlamaya gerek yok...yok para eriyor yok şöyle böyle tamamda pazar gğnü evden dışarı çıkamadım...trafik arabalar heryer tıklım tıklımdı...bir şekilde kendimi sokağa attım bağdat caddesine ineyim dedim inmaez olaydım..insanlar alt alta üst üste...cafeler mekanlar restaurantlar sokak araları dahil full çekiyordu...millet parasız pulsuz olsa evden çıkamaz...bir sıradan cafe tarzı yer 2 kişi minimum 100 tl den aşağıya çıkamassın...yemek işine girmiyorum bile..millet sıraya girmiş bu arada haaa...:))...yahu para tl pul oldu deniyor tamamda maşallahımız var...bence tl faiz kafasını kullanan için çokda kötü değil...korkmayın paranız pul falan olmaz...dolara falanda güvenilmez...siz bakmayın atıp tutanlara...biz küçük tasarruf sahipleriyiz...öyle benimde köşemde olsa 5-10 milyon tl param bende bir kısmıyla riske girer dolara altına borsaya falan girerdim...bu zamanda azıcık aşım kaygısız başım dönemindeyiz...tasaruflarınıza dolara euroya bakıpta yanıp tutuşup yanlış bilmediğiniz sulara girmeyin...paranızı çarpmak isteyen kurdu tilkisi çoktur...siz bekçi olup tasarufun önemini bilin...belli bir birikimi olan orta yaş yoldaşlara önerim okyanusta yüzerken bir çılgınlık yapıp köpekbalıklarıyla dans etmemeleridir....kazanmak tutmak zor yemesi içmesi hilesi boldur...öyle bir piyasa ve dönemdeyiz..saygılar
Cevizağacı......................................