Sayfa 595/1006 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Soğan ekmeğe düşsek halen açlık yok şükret diyecekler.

Ehunomi çok eyicilere üzülmüyor da değilim, nasıl bir hayatsızlıksa pazar günü kafeye gitmeyi bile lüks sanarak nefes alıp vermeye (yaşamaya değil) devam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Dolara bakarak euroya bakarak ağlamaya gerek yok...yok para eriyor yok şöyle böyle tamamda pazar gğnü evden dışarı çıkamadım...trafik arabalar heryer tıklım tıklımdı...bir şekilde kendimi sokağa attım bağdat caddesine ineyim dedim inmaez olaydım..insanlar alt alta üst üste...cafeler mekanlar restaurantlar sokak araları dahil full çekiyordu...millet parasız pulsuz olsa evden çıkamaz...bir sıradan cafe tarzı yer 2 kişi minimum 100 tl den aşağıya çıkamassın...yemek işine girmiyorum bile..millet sıraya girmiş bu arada haaa...)...yahu para tl pul oldu deniyor tamamda maşallahımız var...bence tl faiz kafasını kullanan için çokda kötü değil...korkmayın paranız pul falan olmaz...dolara falanda güvenilmez...siz bakmayın atıp tutanlara...biz küçük tasarruf sahipleriyiz...öyle benimde köşemde olsa 5-10 milyon tl param bende bir kısmıyla riske girer dolara altına borsaya falan girerdim...bu zamanda azıcık aşım kaygısız başım dönemindeyiz...tasaruflarınıza dolara euroya bakıpta yanıp tutuşup yanlış bilmediğiniz sulara girmeyin...paranızı çarpmak isteyen kurdu tilkisi çoktur...siz bekçi olup tasarufun önemini bilin...belli bir birikimi olan orta yaş yoldaşlara önerim okyanusta yüzerken bir çılgınlık yapıp köpekbalıklarıyla dans etmemeleridir....kazanmak tutmak zor yemesi içmesi hilesi boldur...öyle bir piyasa ve dönemdeyiz..saygılar

Cevizağacı......................................
    Bağdat caddesi örneği hatalı olmamış mı?

Bu hafta sonu da Bağcılar a git istersen...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Arkadaşa bende katılmadan edemeyecem.
    Parasının eridiğini falan düşünen adam evden dışarı çıkamaz..
    Cafe olayına önem veriyorum çünkü tamamen boş beleş bir iş..2 kuru pasta 2 içecek 50 60 tl zaten..
    Milletin pek de umurunda değil gibi..
    Sokaklar sıfır arabadan geçilmiyor..
    Biten apartmanlarda daireler max 1-2 ay içinde satılıyor..
    Şirket bilançoları geliyor..
    Pandemiye rağmen cirolar artmış karlılık yükselmiş..
    Hem iş dünyası hem insanların cidden doları umursadıkları yok..Hatta iş dünyasına faydası bile var gibi gözüküyor..

Hükümet istese zaten doları düşürür..Demekki onlarda gidişatı iyi görüyorlar..Zaten kendi seçmeninin çoğu altın ve dolarda..
    Extrada kazanıyorlar..

Bilemiyorum..
    Bu foruma giriyorum yandık bittikbitiyoruz crash geliyor çöküş gidiyor torba turp..
    Sokağa çıkıyorum hiç de öyle deel..

O sokaktakiler burada yazmıyor mu nedir..

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bağdat caddesi örneği hatalı olmamış mı?

Bu hafta sonu da Bağcılar a git istersen...
    Koronadan dolayı gidemiyorum..söz oralarada en kısa zamanda gitmek boynumuzun borcu olsun...ben yaşadığım bölge olan kadıköye göre örnek verdim...hata etmişiz demekki...çoğuyer kan ağlıyor herkes sürünüyor demekki...bağdat caddesi dedik diye bu bölgede yaşayan herkes full zengin değil elbette...burdada her keseden insan yaşıyor...görüntü ve örnek bağdat caddesi olabilir....burdada bağcılarvari insanlar yaşıyor...ama işler ve güçler herkeste tıkırında...öyle olmasa her yer gümlerdi...

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Arkadaşa bende katılmadan edemeyecem.
    Parasının eridiğini falan düşünen adam evden dışarı çıkamaz..
    Cafe olayına önem veriyorum çünkü tamamen boş beleş bir iş..2 kuru pasta 2 içecek 50 60 tl zaten..
    Milletin pek de umurunda değil gibi..
    Sokaklar sıfır arabadan geçilmiyor..
    Biten apartmanlarda daireler max 1-2 ay içinde satılıyor..
    Şirket bilançoları geliyor..
    Pandemiye rağmen cirolar artmış karlılık yükselmiş..
    Hem iş dünyası hem insanların cidden doları umursadıkları yok..Hatta iş dünyasına faydası bile var gibi gözüküyor..

Hükümet istese zaten doları düşürür..Demekki onlarda gidişatı iyi görüyorlar..Zaten kendi seçmeninin çoğu altın ve dolarda..
    Extrada kazanıyorlar..

Bilemiyorum..
    Bu foruma giriyorum yandık bittikbitiyoruz crash geliyor çöküş gidiyor torba turp..
    Sokağa çıkıyorum hiç de öyle deel..

O sokaktakiler burada yazmıyor mu nedir..
    Gundwane spora devammı??....)....sen işini bilirsin göztepe kurdu..)

6. Ufo361 Chucky cadde bebeği galiba

7.  Alıntı Originally Posted by ufo361 Yazıyı Oku
    Gundwane spora devammı??....)....sen işini bilirsin göztepe kurdu..)
    walla bilemiyorum artık işi mişi..
    dur 1-2 örnek daha verim..
    9 daire var bizim apartmanda..bende araba yok beni geç..
    8 dairenin 3 ünde çift araba vardı..1 daire apartmanı beğenmedi çıktı daha lüks bi apartmana geçti..
    bu işi bilen bir arkadaş a sordum şöyle bi baktı otoparka 2.5 3 milyon civarı eder bu araçlar dedi geçen..

spor demiş arkadaş..yıllık fiyatlar 2000 tl lere geliyor..herkesin de keyfi yerinde..
    bu fiyatı kaçırma abi eylülde zam gelecek dedi idi..o günden sonra sormadım ne oldu..
    3 aylık pilates 30 ders..3000 tl..gayet de güzel satılıyor..iyi fiyat demi abiii diye de ekledi sorduğum kişi..
    mahallede 3 bina bitti..daireler 1.2 1.4 milyon civarında..anında satılmış..

akşam foruma geliyorum..
    crash geliyor..

walla kafayı yiyecem..

8. daracık alanda 20 milyon kişi var.. bunların % 10 u çıksa yeter zaten.. buna bakıp da millette para var demek mantıksız..

Sayfa 595/1006 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •