Hiç hiçbir şey anlamamışsınız.
Videoya dikkatle bakarsanız, lavlardan etkilenenler başka, kendilerini koruyup güvenli bir yere park edenler farklı.
Onlar etkilenmiyor ki?
Printable View
Başkan, buraya yazana kadar neler kaçıyor. Baştan yazsana 8,60 dan aşağı satan bizden değildir diye. Ben 150 doları elime aldım şakadan satılık diye mırıldanıyordum. Hastane koridorunda sıra beklerken yanımdaki genç '' Abi kaçtan verecen '' dedi. Telefona baktım 8,43 yazmış başkan. Verdim gitti.
Arkadaşlar sakin olunuz. Bu hareketler iç piyasadan değil. Tamamen global harekete uyum . ABD 10 yıllıklar zaten %2,75 yukarıda. Dxy deseniz 93 ü geçmiş. Kim bakar TC.Merkezine. Denizde damla. ( beynime trol chipi mi yerleştirdiler acaba )
aylıkta boolingere cizmenizi seveyim.. :he:
kanal benjo fantezisi
kulp ta yapın buradan 10+ yazalım
https://i.hizliresim.com/V5A3vz.jpg
Nasıl bir ülke yahu....
Adam gibi 100 puan fazi artırmak varken 500-600 den aşağısı kesmiyor.
Dejavu gibi...
Daha aynı filmi kaç kez yaşayacağız?
Bugün 367 gün bağlayacaktım....
Vazgeçiyorum...
Hadi bakalım....
Yüzde 25 + 0 stopaJ + enflasyon garantisi (gerçi bu TUİK olduğu sürece çöp) aşağısı artık kesmez.
Verir mi , gençler çok girişimci. Koridarda '' Abiler, ablalar üzerinde dolar taşıyana corana virüs bulaşmıyormuş. Doların üzerinde Allah yazıyor, sizi koruyor '' diye bağırdı. Anında 4 kadın koştu geldi. 5 lik olan dolarları 50 liradan verdi. diğer 2 50 lik dolarları ise 2 yaşlı amca 450 şer liraya aldı. Ağzım açık seyrettim. Gençler bizim geleceğimiz, gurur duydum o gençle.