acc'den güzel haberler bekliyoruz inşallah. Sevabına paylaşacaklara şimdiden teşekkürler
Printable View
acc'den güzel haberler bekliyoruz inşallah. Sevabına paylaşacaklara şimdiden teşekkürler
geçen sene fonun trade için ayrılan yüzdesinin getirisi % 75 olmuş. yani başarı elde etmiş... bu tarz mevduat üstü getiri amaçlı fonlara yatırım yapınca en azından birer aylık süreçlere bakmak lazım... sallıyorum her ayın 13 ünde geçen ayın 13 üne göre ne olmuş ... günlük haftalık takip kafa karışıklığına sebep olur bence...
beni esas huylandıran , ki şu anda bu fona yatırımım yok ama olur ise , videodaki bir şeye şerh düştüm... aklımda kocaman bir soru işareti olarak duruyor...
piyasadaki global nomad metasof süpermanla fikir alışverişinde bulunulmasını tuhaf buldum....
Kâr diye bir şey yok üstadım. Bildiğin hisse biriktirme gibi bir şey düşünün. Hisseleri sattıkça eşit tutarda takip ettiğim fonlardan alacağım. PPF tutarı ise totalin % 30'unda sabit kalacak. 2020 yılı sonu gibi tüm hisselerden çıkış planım olduğunu daha önce söylemiştim. Bu stratejimde bir değişiklik yok. Hisse tarafında gereğinden fazla yoruluyorum artık. En son PETKM'de tam bir hayal kırıklığı; 100K lot, haftalardır 1 kuruş kazanamadım. 12K TL zarar üstelik. Foncu çocuklar kadar iyi değilim, kabul ediyorum.
M Kamil hisse biriktirirken olası kaçış planını kaçırırsan biriktirdiğin hisseler şayet temettü verenlerden ise , maliyet düşürme şansın olur , yani yavrular hisse adedin artar... fonda böyle bir avantajın yok bunu da not edelim