acc'den gzel haberler bekliyoruz inallah. Sevabna paylaacaklara imdiden teekkrler
acc'den gzel haberler bekliyoruz inallah. Sevabna paylaacaklara imdiden teekkrler
geen sene fonun trade iin ayrlan yzdesinin getirisi % 75 olmu. yani baar elde etmi... bu tarz mevduat st getiri amal fonlara yatrm yapnca en azndan birer aylk srelere bakmak lazm... sallyorum her ayn 13 nde geen ayn 13 ne gre ne olmu ... gnlk haftalk takip kafa karklna sebep olur bence...
beni esas huylandran , ki u anda bu fona yatrmm yok ama olur ise , videodaki bir eye erh dtm... aklmda kocaman bir soru iareti olarak duruyor...
piyasadaki global nomad metasof spermanla fikir alveriinde bulunulmasn tuhaf buldum....
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Kr diye bir ey yok stadm. Bildiin hisse biriktirme gibi bir ey dnn. Hisseleri sattka eit tutarda takip ettiim fonlardan alacam. PPF tutar ise totalin % 30'unda sabit kalacak. 2020 yl sonu gibi tm hisselerden k planm olduunu daha nce sylemitim. Bu stratejimde bir deiiklik yok. Hisse tarafnda gereinden fazla yoruluyorum artk. En son PETKM'de tam bir hayal krkl; 100K lot, haftalardr 1 kuru kazanamadm. 12K TL zarar stelik. Foncu ocuklar kadar iyi deilim, kabul ediyorum.
M Kamil hisse biriktirirken olas ka plann karrsan biriktirdiin hisseler ayet temett verenlerden ise , maliyet drme ansn olur , yani yavrular hisse adedin artar... fonda byle bir avantajn yok bunu da not edelim
Samuraylarn pirin tarlalarndaki ay seramonilerinde , ay kaselerinin iine dalp , suikast iin vakit kollayan hain ninjalardk. Hamza Stbyk , rasyonel akla atlan imza. nsanln ebedi mutluluunun anahtar olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaasn !
Yer mleri