İşine gelmeyince hemen iftira at karalama yoluna git mesaj yazmıyacakmış vah vah çok üzüldüm seni gidi ampul seni albul72 olmazda albul25 olarak yazarsın yok efendim olmadı albul48 ile sahada yer alırsın münafık seniii hadi şimdi yoluna git ense traşını görelim benim görevim senin gibilerin avcılığını yapmaktır yoksa senin giibi zayıf kişiliklerle ne işim olur biraz dürüst ve edpli olabilseydin keşke evet 3 hesabım var diyebilseydin ama o yürek yok sende kaçmak daha kolayına geldi öyle değilmi çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama sen daha sabahı dahi göremedin kaçıverdin.. Nerden anladın psikolojik sorunlarım olduğunu benimlemi mesaiye kalıyorsun akşam sabah..Ben kardeşim diyorum baş sağlığı diliyorum dua ediyorum rahmet cennet niyaz temenni ediyorum ailen için sen bana hastasın diyorsun seninde insanlık anlayışın kapasiten bu kadar..Cevayir amcan gibi sanada güle güle diyorum arayı fazla açma haa yoksa darılırım :) Cevayir amcanın ardından su dökmemiştim ama senin ardından bir maşrapa su döküyorum bir gün olur buralara uğrayasın diye kıymetini bil...Ben albul25'e soru soruyorum o albul72'den bana cevap veriyor yinede inkar ediyor 3 hesabı ve nicki olmadığını söylüyor..Yinede zeytinyağ gibi suyun üstüne çıkıp ben haklıyım diyor..ytd..