Sayfa 596/908 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by albul72 Yazıyı Oku
    Ya gerçekten hastalılısınz,artık bu topikte mesaj yazan namerttir,Siz hayatı hep eğlence sanıyorsunuz,Allah hepinize hidayet versin.Sen geçekten hastasın,psikolojik sorunların var çok belli..Topikte sizin olsun,herkese sataşarak kişiliğini belli ettin.
    İşine gelmeyince hemen iftira at karalama yoluna git mesaj yazmıyacakmış vah vah çok üzüldüm seni gidi ampul seni albul72 olmazda albul25 olarak yazarsın yok efendim olmadı albul48 ile sahada yer alırsın münafık seniii hadi şimdi yoluna git ense traşını görelim benim görevim senin gibilerin avcılığını yapmaktır yoksa senin giibi zayıf kişiliklerle ne işim olur biraz dürüst ve edpli olabilseydin keşke evet 3 hesabım var diyebilseydin ama o yürek yok sende kaçmak daha kolayına geldi öyle değilmi çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış ama sen daha sabahı dahi göremedin kaçıverdin.. Nerden anladın psikolojik sorunlarım olduğunu benimlemi mesaiye kalıyorsun akşam sabah..Ben kardeşim diyorum baş sağlığı diliyorum dua ediyorum rahmet cennet niyaz temenni ediyorum ailen için sen bana hastasın diyorsun seninde insanlık anlayışın kapasiten bu kadar..Cevayir amcan gibi sanada güle güle diyorum arayı fazla açma haa yoksa darılırım Cevayir amcanın ardından su dökmemiştim ama senin ardından bir maşrapa su döküyorum bir gün olur buralara uğrayasın diye kıymetini bil...Ben albul25'e soru soruyorum o albul72'den bana cevap veriyor yinede inkar ediyor 3 hesabı ve nicki olmadığını söylüyor..Yinede zeytinyağ gibi suyun üstüne çıkıp ben haklıyım diyor..ytd..

2. Günaydın,

"Bağlı Ortaklığımız İhlas Yayın Holding A.Ş. ile eşit oranda paya sahip olduğumuz İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin kuruluş sözleşmesinin onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun Sermaye Piyasası Kurulunca onaylandığı 25.03.2021 tarih 2021/15 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu bülteninde yayınlanmıştır"

İhlas HOLDİNG ile ilgili spk onayının spek tayfası için bir önemi yok değil mi?

Yamyam spek tayfası 1,40-1.23 arasında sattıklarını yerine koymak için resmen ağlıyorlar değil mi?

1,40-0,76=0,64

1000 adet hisse için 640 TL kazanmalarına ben kendi adıma HAYIR diyorum.....

3.  Alıntı Originally Posted by Hus911 Yazıyı Oku
    pazartesi ihlasin atilim gunu olucak insallah
    İhlas atıldı mı sana
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

4. Evet sayin seyirciler, oksijen gunu buyuk bir enerjile basliyor, şimdiden rekor bir degisim sergileyerek herkesin onune geciyor. Belliki deposu guclendirilmis aliminyumdan yapilmis...ve birazda takviye almis gibi 😅

5. Sizce % kac degisimle gunu tamamlariz dostlar, oksijenim kustun mu yahu yoksa gayrimenkulü mu kutluyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Sizce % kac degisimle gunu tamamlariz dostlar, oksijenim kustun mu yahu yoksa gayrimenkulü mu kutluyorsun
    Sirenim bi dur bugün heyecan dorukta sende. Depoyu tıka basa doldurup taşırmış gibi bi halin var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Anlatacak birşey yok, ben bişey demiyuurum siz herşeyi görüyuursunuz. hus zaten herşeyi anlattı bak göruyuursunuz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. arkadaslar haber akisi hizlandi suveys kanal kazasi cinlileri kizdirmis ipek yolu ve kanal istanbulu kullanacaklarmis muco it kanali hemen bitirecekmis
    ihlas holding atilim yapacak diyola
    bir kac cinli ihlas holdingin binasina dogru yola cikmis fakat covid endisesi ile mecidiyekoyde durdurup gozaltina almislar simdi muco it
    yanlarinday mis diyo la

Sayfa 596/908 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •