Dedigimiz, millet ucuza verir vermez degil, cogunluga %8.45 zam, yillik fiyat artisi %35.7
Gercekler bunlarken dangalagin biri, sinirlar Menderes doneminde cizildi diyor.
Printable View
Evet aynen katılıyorum , para bolluğu da oluştu bir kesim insan çok az kazanıyor ama aile birlikte yaşadığı için yani her çocuk eve bir miktar koysa Total rakam yüksek görünüyor, sahte bir refah içinde görüyorlar kendilerini , bu da var .
A101 , BİM , şok Başta enflasyonun kaynağı hep yazdım her yerde söyledim , pek çok a101.icin üretilen ürün berbat ötesi , geçen ay sok dan 500 ml sızma Lio yağ aldım ve buzdolabında donmadi hatta buzlukta 12 saatte zor dondu leş gibi yanık motor yağı kokusu vardı Prina yağı , işte herkesin oh be cennet varmis dediği bu marketler cehennemin kapısını araladı.Hepsi hökumetin adamı kimse dokunmaz , biz kendi kendimizi zehirlerken , lafta emperyalistlerle savaşalım , gerçek emperyalist babamda olsa bana pislik yediren, bunu denetlemeyen, göz yuman dir.
Sızma diye şalvar giyip yol kenarında pamuk yağı ile karıştırdığı zeytinyağını satan dan başlıyor.
Bizde kendi mikroplugumuz dahil herşeyi abd İngiliz e havale etmek moda oldu önce bı adam olalım da ondan sonra görelim bakalım ne yapabilirler.
Hemşehrilerimin Facebook guruplarında kilosu 2 liradan satılık yaş kayısı ilanları görüyorum. Çocuk yiyor diye pazarda kilosu 20 liradan hanım aldı. Bu fiyat farkını benim aklım almıyor. İlkokul ikinci sınıf için ocak ayında özel okula 24 bin verdim. Yeni belli oldu, kitap ücreti 3.800 lira imiş. Bu fiyat İstanbuldaki sıradan bir özel okulun ilkokul 2.sınıfı için. Bu gidişat karşısında yarınlarımızı nasıl kurabilirim plan dahi yapamıyorum artık. Allah sonumuzu hayretsin.
Hâlâ aynı kafadalar. 60 yıldan fazla geçti.
En azından gerçek nedir diye çeşitli tarih kitapları bile okumuyorlar. İnsan bir merak eder yaahuu. Acaba benim bildiklerim doğru mu diye. Hep hakaret . Sıkıştığında tek kurtuluş yolu hakaret edip kavga çıkarmak.
Çocukken yapardık bunu.
Oyunlarda. Mızıkçılık derdik. Şimdi laga lugaya getirmek deniyor. Tahrik ederek saldırıyor ve senin psikolojini bozarak çökertiyor ve kaçıyor.
Ağa babalarından böyle öğrendiler çünkü.
Saygılar
AKP’li belediye çöpleri ormana dökerken böyle yakalandı
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...landi-6554242/