Sayfa 595/1002 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gida fiyatlarindaki artis % 35.7 olmus.

Ben bu kitapcinin kafasi calismiyor diye dusunuyordum, artik eminim.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...buldu-6551415/
    He bak doğrudur
    ben yazmıştım
    ülke sınırlarının

MENDERES ZAMANINDA ÇİZiLDİĞİNİ!

UTANMADAN SIKILMADAN HALA YAZABİLİYORUSUN YA
    YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINA PESSSS.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    he bak doğrudur
    ben yazmıştım ülke sınırlarının
    MENDERES ZAMANINDA ÇİZiLDİĞİNİ
    UTANMADAN SIKILMADAN HALA YAZABİLİYORUSUN YA
    YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARINA PESSSS.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

bu başlıktan uzak kalmıştım.. bu koçarı kitapçı34 mü.. ? eğer öyleyse idraksizlik zaten belli ediyor bir çok şeyi..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu başlıktan uzak kalmıştım.. Bu koçarı kitapçı34 mü.. ? Eğer öyleyse idraksizlik zaten belli ediyor bir çok şeyi..
    senin çok biliçnli yazdığını biliyorum
    hala bi cahilliğine şahit olmadım
    bakalım ne zaman yakalanacaksın.

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    senin çok biliçnli yazdığını biliyorum
    hala bi cahilliğine şahit olmadım
    bakalım ne zaman yakalanacaksın.
    ne diyorsun sen.. terbiyesiz..laflarına dikkat et.. ortaya yazılmış bir yoruma cevap yazdım ve iftira atmaya başladın..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

forum yönetimi bu kocari nin yazılarına engel olmalı.. bu sabah yazdığı bir yazıya cevap yazdım yani forumun amacı da bu karşılıklı tartışma.. ama bu şimdi kitapcı34 olduğu ortaya çıkan (benim yeni öğrendiğim) siyasal islamcı iftira atmaya başladı..

işte şekil 1a..

iftira at.. kaç.. cevap veremedi..amacı forumu ve başlığı sabote etmek..benim yazdığım bir yazıyı buralara kadar getirdi..

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gida fiyatlarindaki artis % 35.7 olmus.

Ben bu kitapcinin kafasi calismiyor diye dusunuyordum, artik eminim.

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...buldu-6551415/
    Fiyatları mali unsurlar kadar talepte belirler.adam 2 liraya mal ettiğini 10 liraya satıyor sorun yok, 12 yapıyim diyor aynı talep, 15-18 derken bakıyor satış düşmüyor ve zammı koyuyor.
    Bizim millet işler yolunda gidip faizler düşük olduğunda herşeyden kısar, alacağı ekmekten bile kısar ve gider kredi ile evini arabasını alır. Şu an 1.5 aylık faiz ile kimse gidip ev araba alamayacağından insanlarda kazandığı parayı fiyatına bakmadan özellikle gıdada harcıyor.

15 gün önce tatil için ıspartadan geçtim.köylüden 7 liraya aldığım jumbo kiraz istanbulda 25 lira şu an bile. Çünkü burası artık luks oldu, bu kadar çok populasyonda kimse malını ucuza vermez.

Sayfa 595/1002 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •