bu baþlýktan uzak kalmýþtým.. bu koçarý kitapçý34 mü.. ? eðer öyleyse idraksizlik zaten belli ediyor bir çok þeyi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
forum yönetimi bu kocari nin yazýlarýna engel olmalý.. bu sabah yazdýðý bir yazýya cevap yazdým yani forumun amacý da bu karþýlýklý tartýþma.. ama bu þimdi kitapcý34 olduðu ortaya çýkan (benim yeni öðrendiðim) siyasal islamcý iftira atmaya baþladý..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
iþte þekil 1a..
iftira at.. kaç.. cevap veremedi..amacý forumu ve baþlýðý sabote etmek..benim yazdýðým bir yazýyý buralara kadar getirdi..
Fiyatlarý mali unsurlar kadar talepte belirler.adam 2 liraya mal ettiðini 10 liraya satýyor sorun yok, 12 yapýyim diyor ayný talep, 15-18 derken bakýyor satýþ düþmüyor ve zammý koyuyor.
Bizim millet iþler yolunda gidip faizler düþük olduðunda herþeyden kýsar, alacaðý ekmekten bile kýsar ve gider kredi ile evini arabasýný alýr. Þu an 1.5 aylýk faiz ile kimse gidip ev araba alamayacaðýndan insanlarda kazandýðý parayý fiyatýna bakmadan özellikle gýdada harcýyor.
15 gün önce tatil için ýspartadan geçtim.köylüden 7 liraya aldýðým jumbo kiraz istanbulda 25 lira þu an bile. Çünkü burasý artýk luks oldu, bu kadar çok populasyonda kimse malýný ucuza vermez.
Yer Ýmleri