26 ağustos 133 liralardayken fiyat
Printable View
Yaklasık 2015 şubat ayından bu yana otokar yatrımcısıyım. İhtiyaçtan dolayı sattığım dönemler olsada 2018 şubatdan bu yana tek lot otokar satmadım. 2018 mayıs ayından beri forumda yazıyorum. Hisseyi olumlu veya olumsuz etkileyebilecek bir durum varsa objektif bir şekilde paylaşmaya çalıştım bugüne kadar. Kimseye saygı sınırlarını aşan herhangi bir ifadem olmasada hakaret içeren paylaşımlar olmaya başladı. Böyle şeylere hiç gerek yok. Bu yüzden artık forumda paylaşım yapmayı bırakıyorum. Hersey gönlünüzce olsun. Selametle kalın
her hissede bir çok yatırımcı hisseyi alayım birden çok yükselsin kar edeyim satayım kısa düşünür olmayınca moral bozucu olurlar aslında kendi morallerini bozarlar kar eder ama kazanamaz . otkarı 2005 ler de almak istedim olmadı 2009 da almak da nasip olmadı bryat vardı 3 40 maliyetli elimde 11 sene bekledim sat al dahi yapmadım çok iyi fiyata sattım yani beklemekle oldu otkarı 2020 eylül ayında 140 00 maliyetle aldım elimdeki fiks lotu devamlı en az 2023 yılını görünceye kadar satmam 2023 den sonrasına bakarım meyvesı bol ise belki 5 sene daha uzatırım süreyi ama elimdeki lotun yüzde 10 / 15 kadar düştüğü zaman alır belli bir yerden sat al yaparım . büyüme potansiyeli olan sanayi hisselerin içinde bürüt kar marjı en yüksek hissede bekleyen sonunda mutlaka çok kazanır günlük anlık hareketlerden etkilenen kazanamaz elindeki malı bir iki defa yüksek den satar düşükden alır elinden bir kaçırdı mı bir daha alamaz otkar bir han dır gelir geceler geçip giderler otkar onlar için geçmiş bir hatıra olarak kalır
yatırım tavsiyesi değıldir
sizlere katılmamk mümkün değil, bende jants taşırken otokar ile kafa kafaya değiştirdim. hisselerim hesabımda bekliyorum. kimsenın gazına gelecek halimiz yok...
sn Otokar ve kartopu çok seviyeli ve bilgili insanlar paylaşımlarından faylanıp, otokarın iş kapasitesini öğrendik. topiğin kalitesini kimsenin bozmaya hakkı yok. paylaşımlarınızı bekliyoruz... otokarla çok daha güzel günlere inşaAllah
Çok değil 18 mart 2021 de yazdığımız yazı.
Yalnız vedası çok ilginç, Şükranlarımla diyor, bir insan neden şükranlarımla kelimesini kullanır?
1- Mb nın, berattcım anasını avradını elınden geçöirmiş hali içler acısı ve BATIK elinde kalmasın , adı cıkmasın diye alındıgı için sevinmiştir
2-Nacicim Pazartesi günü Ekonominin başına gececek
İnsan başta bir ihtimali aklına getiremiyor