Sayfa 597/995 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7960 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Otokar ın son düşüşünde canı yanan arkadaşlar var muhakkak ki fakat teknik olarak güzel oluşumlar var. Biraz zamana ihtiyacı var.
    https://twitter.com/BorsaDipAvcisi/s...857018370?s=19
    Twitterda bi arkadaş böyle bişey çizmiş.
    Bunun dışında pandemii öncesi 172 pandemi de 100 ve tekrar 175 yaparak büyük bi çanak yaptı. Son çıkışın yarısını aldı 133 e düşerek. 133 ü dip yapabilirse 175 e tekrar gidip fincan kulp yapmış olur ve farklı fiyatlamalar görebilir. Sonrasında önce küçük çanak yukarı katlanır haber akışına göre de büyük çanağı yukarı katlayabilir diye düşünüyorum. Vade belirtmek çok doğru olmasa da otokar asıl çıkışlarını genelde ekimden sonraki 4 ayda yapar. Yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak almayın. Borsada her fiyat mümkün
    26 ağustos 133 liralardayken fiyat

2. Yaklasık 2015 şubat ayından bu yana otokar yatrımcısıyım. İhtiyaçtan dolayı sattığım dönemler olsada 2018 şubatdan bu yana tek lot otokar satmadım. 2018 mayıs ayından beri forumda yazıyorum. Hisseyi olumlu veya olumsuz etkileyebilecek bir durum varsa objektif bir şekilde paylaşmaya çalıştım bugüne kadar. Kimseye saygı sınırlarını aşan herhangi bir ifadem olmasada hakaret içeren paylaşımlar olmaya başladı. Böyle şeylere hiç gerek yok. Bu yüzden artık forumda paylaşım yapmayı bırakıyorum. Hersey gönlünüzce olsun. Selametle kalın

3. her hissede bir çok yatırımcı hisseyi alayım birden çok yükselsin kar edeyim satayım kısa düşünür olmayınca moral bozucu olurlar aslında kendi morallerini bozarlar kar eder ama kazanamaz . otkarı 2005 ler de almak istedim olmadı 2009 da almak da nasip olmadı bryat vardı 3 40 maliyetli elimde 11 sene bekledim sat al dahi yapmadım çok iyi fiyata sattım yani beklemekle oldu otkarı 2020 eylül ayında 140 00 maliyetle aldım elimdeki fiks lotu devamlı en az 2023 yılını görünceye kadar satmam 2023 den sonrasına bakarım meyvesı bol ise belki 5 sene daha uzatırım süreyi ama elimdeki lotun yüzde 10 / 15 kadar düştüğü zaman alır belli bir yerden sat al yaparım . büyüme potansiyeli olan sanayi hisselerin içinde bürüt kar marjı en yüksek hissede bekleyen sonunda mutlaka çok kazanır günlük anlık hareketlerden etkilenen kazanamaz elindeki malı bir iki defa yüksek den satar düşükden alır elinden bir kaçırdı mı bir daha alamaz otkar bir han dır gelir geceler geçip giderler otkar onlar için geçmiş bir hatıra olarak kalır
    yatırım tavsiyesi değıldir

4.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    her hissede bir çok yatırımcı hisseyi alayım birden çok yükselsin kar edeyim satayım kısa düşünür olmayınca moral bozucu olurlar aslında kendi morallerini bozarlar kar eder ama kazanamaz . otkarı 2005 ler de almak istedim olmadı 2009 da almak da nasip olmadı bryat vardı 3 40 maliyetli elimde 11 sene bekledim sat al dahi yapmadım çok iyi fiyata sattım yani beklemekle oldu otkarı 2020 eylül ayında 140 00 maliyetle aldım elimdeki fiks lotu devamlı en az 2023 yılını görünceye kadar satmam 2023 den sonrasına bakarım meyvesı bol ise belki 5 sene daha uzatırım süreyi ama elimdeki lotun yüzde 10 / 15 kadar düştüğü zaman alır belli bir yerden sat al yaparım . büyüme potansiyeli olan sanayi hisselerin içinde bürüt kar marjı en yüksek hissede bekleyen sonunda mutlaka çok kazanır günlük anlık hareketlerden etkilenen kazanamaz elindeki malı bir iki defa yüksek den satar düşükden alır elinden bir kaçırdı mı bir daha alamaz otkar bir han dır gelir geceler geçip giderler otkar onlar için geçmiş bir hatıra olarak kalır
    yatırım tavsiyesi değıldir

Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Yaklasık 2015 şubat ayından bu yana otokar yatrımcısıyım. İhtiyaçtan dolayı sattığım dönemler olsada 2018 şubatdan bu yana tek lot otokar satmadım. 2018 mayıs ayından beri forumda yazıyorum. Hisseyi olumlu veya olumsuz etkileyebilecek bir durum varsa objektif bir şekilde paylaşmaya çalıştım bugüne kadar. Kimseye saygı sınırlarını aşan herhangi bir ifadem olmasada hakaret içeren paylaşımlar olmaya başladı. Böyle şeylere hiç gerek yok. Bu yüzden artık forumda paylaşım yapmayı bırakıyorum. Hersey gönlünüzce olsun. Selametle kalın

sizlere katılmamk mümkün değil, bende jants taşırken otokar ile kafa kafaya değiştirdim. hisselerim hesabımda bekliyorum. kimsenın gazına gelecek halimiz yok...
    sn Otokar ve kartopu çok seviyeli ve bilgili insanlar paylaşımlarından faylanıp, otokarın iş kapasitesini öğrendik. topiğin kalitesini kimsenin bozmaya hakkı yok. paylaşımlarınızı bekliyoruz... otokarla çok daha güzel günlere inşaAllah

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    cali arkasindaki otakar yatirimcisi olarak bir yorumda ben yapayim müsadenizle sn Foton,
    440 üzeri günlük kapanis yapmadikca hisse gider gelir, bana göre destek yerinde kapattilar
    yarin tepki beklerim , zaten endeksin düsemsi çok anlamsız geldi bana
    icerde beklenen faiz arttirimi yapildi, dışarda AB yaptirim kararini dondurdu hatta bunun biden tarafindan istenilidgi söylenildi
    dow 33 bin üzerinde,
    yani bu kadar çok pozitifin bir arada oldugu yerde hisseleri vermek ilginc.

158 bin üzeri endeks 440 bin üzeri otokar iyi yerleri bize isaret eder gibi,
    MB görevden alınmış , yine en son duyan biz olduk ajanstan
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

6.  Alıntı Originally Posted by Otokar Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yaşanan rallilerden sonra yatay veya düşüş dönemleri illaki oluyor. Şirket ne kadar iyi olursa olsun piyasa bahane buluyor satış için. Örneğin aselsan ülkenin en güzide şirketlerinden. 2017 de yaklaşık 10 liradan 47 liraya gitti. Bedelsizleri falan dahil etsenizde hala 2017 deki seviyesinde değil ve 4 yıl geçmiş aradan. Örneğin tüpraş benzer şekilde 50 liradan 146 liraya gitti ve durumu ortada. 2017 de benzer bi durum otokar da da olmuştu 147 liraya kadar çıkıp 60 liralara inmişti. Bu yüzden alış satış işlemlerinizde gazla veya korkuyla değil hissenin temel değerleri ve karlılığna odaklanarak işlem yapın. En temel gösterge karlılık ve büyüme hikayesi. Yazdıklarımı otokar için yazmıyorum. İyi bi ralli yaşandı borsada son 1 yılda pekçok hisse 4-5 kat gitti. Bi hissenin 4-5 kat gitmesi pahalandığı anlamına gelmez tabiki. Burda bakacağımız durum şirketin karlılığı bu hareketi destekliyormu ve daha da önemlisi karlılıktaki artış devam edecekmi. 2021 yılı için otokar 110+25 milyon dolar afrika zırhlı teslimatı bae teslimatlarının devamı yıl sonu iveco için başlayacak olan üretimle iyi bir görünümde karlılık açısından. Kazakistan veya aljasoordan gelebilecek siparişler veya katıldığı ihalelerden gelebilecek farklı siparişler ek katkı sağlaması dileğiyle. Karlılığı olumsuz etkileyebilecek durumlarsa emtia fiyatlarındaki artış ve yükselen faizler. Borsadaki en büyük düşmanımız coşku ve korkularımız. Düşmez dediğimiz fiyatlara gelir kimi zaman elimiz almaya gitmiyor veya çıkmaz dediğimiz yerlere geliyor ve hiç düşünmeden alış yapabiliyoruz. Hersey gönlünüzce olsun. Ve en önemlisi de paranız sağlığınızı bozmasın. Yazdıklarım yatrm tavsiyesi değildir
    Yaşanan her ralliden sonra yatay veya düşüş illaki oluyor

7. Çok değil 18 mart 2021 de yazdığımız yazı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,181
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    MB görevden alınmış , yine en son duyan biz olduk ajanstan
    Yalnız vedası çok ilginç, Şükranlarımla diyor, bir insan neden şükranlarımla kelimesini kullanır?
    1- Mb nın, berattcım anasını avradını elınden geçöirmiş hali içler acısı ve BATIK elinde kalmasın , adı cıkmasın diye alındıgı için sevinmiştir
    2-Nacicim Pazartesi günü Ekonominin başına gececek
    İnsan başta bir ihtimali aklına getiremiyor
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 597/995 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •