Geleceğini nasıl görüyorsunuz hisse nin
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Geleceğini nasıl görüyorsunuz hisse nin
Takas atabilirmisiniz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.20 den girdim, 2.40 dan vedalasirim diye... Galiba 1. Bilanço aciklanana kadar bekleyeceğim. Rüzgara göre değişir tabi. Ytd
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buyruunn...
http://http://i.hizliresim.com/dPEWA7.png
Balıkadam birde kaplmn sayfasına pasta ikram etsen
Geçmişteki bütün zirvelerini kırmış alıp satandan ziyade tutan için büyük kazançlar kanaatindeyim.Adamlar o kadar ince işliyorlar ki geçiğimiz hafta nın son işlem gününde referandum öncesi belirsizliğide fırsat bilerek 2.10 lara kadar bastılar ve arkasından malum sitedeki küçük yatırımcıyı ürkütme haberi ile beraber alabildikleri kadar daha mallandılar. Hayırlısı bakalım.
İnvest iki gün üst üste satmıştı. Şimdi toplamis
Bence en büyük beklenti patronun " TMSF'nin satacağı BOYDAK grubunun şirketlerinden birini almak istiyoruz" cümlesi ile Doğtaş'ın büyüme hedefinde sarfettiği cümle. Hacim yükselişi destekliyor. Nereye kadar götürecekler izlemek lazım.
https://invst.ly/3s3ve
Bu arada güzel bir fincan kulp yapmış ve trend direncini yukarı kırmış.
size katılıyorum sayın fatihrustu.bir de çinde yapmış oldukları iş ortaklığı, hızla artan şube sayılarını ve ilk çeyrekteki % 41'lik büyümeyi buna ekleyebiliriz.ancak bencede en büyük beklenti satılacak üç şirketten birini almak istemeleri.umarım istikbal veya bellona dgklb olur.bu hikaye gerçekleşecek olursa dgklb hisse fiyatı için bugünkü fiyatların çok komik kalacağı kanaatindeyim.ha birde vergi indiriminin ekim başına kadar sürecek olması sektöre ve dgklb'ye can verdi ve veriyor dersek abartı yapmış olmayız herhalde.yine de en büyük hikaye sizin belirttiğiniz üzere yaygın satış ağları ve piyasadaki hakimiyetleriyle istikbal, bellona ve mondi'den birine talip oluşudur.dgklb'de hikaye daha yeni başlıyormuş gibi bir teknik oluşum görüyorum.teknik olarak 2,77 seviyesi yüksek hacimle geçilebilirse önümüzü daha net göreceğimizi düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
https://invst.ly/3s40w
Buda beniş bakış
Son zamanlarda dikkatimi ceekmeye basladi dgklb. Tamamen cahilligimden soruyorum kusura bakmayın. Bu üç tanesinden birini almak için yeterli finansmanı varmi dgklb nin. Mondi hariç diğer ikisi değer olarak dgklb den kat kat büyük şirketler.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.google.com.tr/amp/www.ak...z/haber-581684 yılın başlarında 2017 hedeflerine dair açıklamalarda bulunmuş
Büyük patron bugün mavi jeans in halka arzı için spk ya resmi başvuruyuda yapmış ordanda para gelecek
kayseri mobilya fuarı 19-23 nisan arası yani halihazırda devam ediyor.bu fuarda da Irak, iran, lübnan, gürcistan ve rusya'dan çok sayıda işadamı iş bağlantısı yapmak üzere geldiler.bu fuar sonucunda da güzel iş bağlantı haberleri gelir inşAllah.fuar hafta sonu vatandaşlarada açık.hafta içi sadece işadamlarına hizmet veriyor.kayseride olup fuara giden olursa bizleride bilgilendirirse seviniriz.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Borç yiğidin kamçısıdır derler.
bu borsada egeenin ve logonun veliahtı sürekli aranıyordu....acaba hangi hisseler onlar gibi çıkış yapacak diye merak ediliyordu....bir çok kişi kendince değişik değişik hisseleri veliaht olarak kabul etti...
bu aralar yataşın da veliahtı aranıyor....1,00 lardan 10 lara çıktı...hem de iki yıl içinde...
bu aralar yataşında veliahtı dklb olarak görülmek isteniyor....
yataşın yurtdışına açılma kararı özelikle de çinde ve avrupada bayiler açmasından sonra ve yurt içinde de yoğun olarak bayii sayısını artırarak büyümesi taktiğini bu aralar dklb de bire bir uyglamaktadır...
anlaşılan patron da yataş bu kadar büyüyorsa biz neden bu kadar büyümeyelim düşüncesine girmiş görünüyor....
bu hissenin temelini hiç incelemedim vede bilmiyorum...ama şirketin takip ettiği yol tıpkı yataşın ki gibi...bunda ne kadar başarılı olurlar bilinmez...
patronun bu çeyrekte %40 büyüdük cümlesi önemlidir...ve yataşın yoluna girdik anlamı taşıyor...
hisseye teknik gözle baktığımızda işlem hacminin bu gün iyicene düştüğünü görebiliyoruz....bu düşüş dinlenmenin işaretleridir dostlar...son günlerde çok agresif çıkıyordu bu gün cuma olması nedeniyle dinlenme amacı güdüyor görünüyor...
gelecek bilançolarda güzel işaretler alınırsa bu hisse için güzel bir başlangıç olacaktır...bakalım bu olacak mı ???
bu yazım kimseye al sat veya tut tavsiyesi içermiyor dostlar...sadece düşüncelerimi paylaşıyorum...:) gelecek bilançonun önemi büyük olacaktır...artık karında güzel gelişmeler olmaya başlamış ise tren yola çıktı demektir....genişlettiği bayii ağı ile bunun devamını getirme olasılığı artacaktır....
işin ilginç yanı agresif çıkışlardan sonra dahi fiyatını aşağı indirmeden sadece işlem hacmini düşürerek dinlenmesini tamamlama çabaları güzeldir...19 nisanda 2,38 den 2,61 e çıktığı gün 45 milyon işlem hacmi yapmıştır...dün yani 20 nisanda işlem hacmini 14 milyona düşürmüştür buna rağmen dün dahi bir miktar çıkmıştır (2,61 den 2,64 e )
bu gün ise şu saate kadar işlem hacmi sadece 2,3 milyondur...gün sonunda bu gidişle ancak 4-5 milyonu bulacaktır...buda bu hisse için iyi bir dinlenme işlem hacmi demektir...şu ana kadar hala da güçlü duruyor...bundan sonra da böyle devam eder mi bilinmez...???
Veda zamanı (2,71), yine alım fırsatı ve zamanı için izlemeye devam...
yeni yatırımcı olarak bizler sadece bakarız,elinde olanlarla spek başbaşa
2,50 ler hayalmi derken 2,70 ler oldu
3 ler hayal gibi bakalım bir zaman sonra gerçek olacakmı
Tekrar hareket başladı 2,78'i gördü
Al sat yapayım derken kaptırdım ,hisse gitti. İzlemeye devam.
Aynen bende.[emoji26]
sayin hayki sizi burda görmek ne kadar guzel 2.77 hacimli aşıldı bakalim kapanış yapabilecek mi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkürler sayın ccevrill1983, dgklb forumuda yatırımcısıda seviyeli insanlar.burada olmak benide mutlu etti.içerde ve dışarda piyasalarda süren iyimser hava devam ettiği sürece ben dgklb'den endişe duymuyorum.güzel olacak evelAllah.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
ne zaman boydak satışı olacak belli ki
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hey maşALLAH nakış gibi işliyor.
Kelebek uçuşa geçti bakalım nereye kadar gidecek..
İyi kaçırdık ama.
Önümüzdeki günlerde süreç içerisinde üç bulur
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.