size katılıyorum sayın fatihrustu.bir de çinde yapmış oldukları iş ortaklığı, hızla artan şube sayılarını ve ilk çeyrekteki % 41'lik büyümeyi buna ekleyebiliriz.ancak bencede en büyük beklenti satılacak üç şirketten birini almak istemeleri.umarım istikbal veya bellona dgklb olur.bu hikaye gerçekleşecek olursa dgklb hisse fiyatı için bugünkü fiyatların çok komik kalacağı kanaatindeyim.ha birde vergi indiriminin ekim başına kadar sürecek olması sektöre ve dgklb'ye can verdi ve veriyor dersek abartı yapmış olmayız herhalde.yine de en büyük hikaye sizin belirttiğiniz üzere yaygın satış ağları ve piyasadaki hakimiyetleriyle istikbal, bellona ve mondi'den birine talip oluşudur.dgklb'de hikaye daha yeni başlıyormuş gibi bir teknik oluşum görüyorum.teknik olarak 2,77 seviyesi yüksek hacimle geçilebilirse önümüzü daha net göreceğimizi düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

Originally Posted by
fatihrustu
Bence en büyük beklenti patronun " TMSF'nin satacağı BOYDAK grubunun şirketlerinden birini almak istiyoruz" cümlesi ile Doğtaş'ın büyüme hedefinde sarfettiği cümle. Hacim yükselişi destekliyor. Nereye kadar götürecekler izlemek lazım.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri