Sayfa 27/967 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 209 - 216 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

  1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Kardeş iyi yorum olmuş,malum site yüzünden hissesini satan ve girmeye korkan onlarca kişi vardır kişi başı 10 bin lottan 50 kişi olsa 500bin yapar hesap basit
    Yani ben bile bunları gördügün halde bugün verip üç beş kademe aşşadan alıyım dedim.Baktım olacak iş degil verdigim kademeden aldım yine kendi kendime dedim tepişme otur oturdugun yerde kazık arama kendine

  2. Bence en büyük beklenti patronun " TMSF'nin satacağı BOYDAK grubunun şirketlerinden birini almak istiyoruz" cümlesi ile Doğtaş'ın büyüme hedefinde sarfettiği cümle. Hacim yükselişi destekliyor. Nereye kadar götürecekler izlemek lazım.

  3. https://invst.ly/3s3ve

    Bu arada güzel bir fincan kulp yapmış ve trend direncini yukarı kırmış.

  4. size katılıyorum sayın fatihrustu.bir de çinde yapmış oldukları iş ortaklığı, hızla artan şube sayılarını ve ilk çeyrekteki % 41'lik büyümeyi buna ekleyebiliriz.ancak bencede en büyük beklenti satılacak üç şirketten birini almak istemeleri.umarım istikbal veya bellona dgklb olur.bu hikaye gerçekleşecek olursa dgklb hisse fiyatı için bugünkü fiyatların çok komik kalacağı kanaatindeyim.ha birde vergi indiriminin ekim başına kadar sürecek olması sektöre ve dgklb'ye can verdi ve veriyor dersek abartı yapmış olmayız herhalde.yine de en büyük hikaye sizin belirttiğiniz üzere yaygın satış ağları ve piyasadaki hakimiyetleriyle istikbal, bellona ve mondi'den birine talip oluşudur.dgklb'de hikaye daha yeni başlıyormuş gibi bir teknik oluşum görüyorum.teknik olarak 2,77 seviyesi yüksek hacimle geçilebilirse önümüzü daha net göreceğimizi düşünüyorum.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!

     Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Bence en büyük beklenti patronun " TMSF'nin satacağı BOYDAK grubunun şirketlerinden birini almak istiyoruz" cümlesi ile Doğtaş'ın büyüme hedefinde sarfettiği cümle. Hacim yükselişi destekliyor. Nereye kadar götürecekler izlemek lazım.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

  5. https://invst.ly/3s40w
    Buda beniş bakış
    Son düzenleme : ALİİİ; 20-04-2017 saat: 22:42. Sebep: ekleme

  6.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Bence en büyük beklenti patronun " TMSF'nin satacağı BOYDAK grubunun şirketlerinden birini almak istiyoruz" cümlesi ile Doğtaş'ın büyüme hedefinde sarfettiği cümle. Hacim yükselişi destekliyor. Nereye kadar götürecekler izlemek lazım.
    Son zamanlarda dikkatimi ceekmeye basladi dgklb. Tamamen cahilligimden soruyorum kusura bakmayın. Bu üç tanesinden birini almak için yeterli finansmanı varmi dgklb nin. Mondi hariç diğer ikisi değer olarak dgklb den kat kat büyük şirketler.

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  7.  Alıntı Originally Posted by progen Yazıyı Oku
    Yatırım yaptığımız şirket DGKLB TÜRKVEN ŞİRKETİDİR bunu bilerek yatırım yapalım.
    portfüyünde bir çok şirket var sitesine bakılırsa daha açıklayıcı olur.
    Arkadaşım link vermiş bi bakın isterseniz.

  8. https://www.google.com.tr/amp/www.ak...z/haber-581684 yılın başlarında 2017 hedeflerine dair açıklamalarda bulunmuş

    LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 27/967 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •