Katılıyorum. Korkutucu olan bu fiyattan vermesi, neden gözaltından çıkmak için bir faaliyet yok muamma. Arka planı bilememek çok kötü.
Printable View
Hisse devri bitsin biraz milleti çırpsınlar ondan sonra biz göz altından çıkmak için baş vurduk diye bir haber gelir. Merakla bekliyorum bende
Bir fikir ytd kesinlikle değildir.
Nurettin bey elindeki kağıtları 0.90 - 1 aralığında verdi. 6 ay sonra 1.50den veya başka bir rakamdan geri almak şartıyla. Kağıdı yukarı sürecekler, sürerken o rakamdan kağıtlarıda devralıp 3 - 4 - 5 - 10 - 20 neyse bi yere getirip çakacaklar ky ye. Mesela yani...
Bizim için sıkıntı yok kağıt yükselsinde isterse kağıda bomba bağlayıp atsınlar:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal şartlarda olması gereken yerinde değil. Bu kağıt ismini değiştirmek için başvuru yaptı spk yok dedi. yönetimini değiştir di faaliyet alanını değiştirdi yıllar sonra kara geçti. Spk artık gereğini yapıp göz altından çıkarmalı. Benim şahsi fikrim bu yeni yılda gerçekleşmesi mümkün normal şartlarda fiyat olarak hisse 9 aylık bilancodan sonra 1.5 civarı gezinmesi gerekirdi. Birileri buralarda gezinsin istedi Nurettin beyin hisse hisse devri bittiyse artık bu rakamları göre biliriz. Asıl güzellik göz altından çıktıktan sonra olur.
Çıkışı yavaşlatmadan 1,50 üzerine gelse yılbaşına kadar iyi olacak. Sonrası yakın izleme pazarından çıkmadan zor.
Bu gün güzel haberler gelmiş bir haftalık çıkış boşuna değil bu aşikar birileri bu yüzden mal topladılar. Bu rakamlar çok komik kalacak diye düşünüyorum. Yeni yıl yeni umutlar hisseler el değiştirdi bu gelişmeler olurken şirket faaliyet alanını genişletmiş önü açık artık. Spk gereğini yapar göz altından çıkarsa bu fiyatlar çok komik kalır diye düşünüyorum. Haydi hayırlısı
Ne endeksi takıyor, ne olumlu haberi, ne olumsuz haberi, tinne..
Nurettin bey sattı yine hisseleri açıklaması gelir akşama. Kime ve ne karşılığında??
Nurettinin elinde hisse kaldımı ki satsın. Bu hisseleri alanlar nuretinin hisselerini soluksuz karşılayan arkadaşlar sanırım. Neyse pekte önemli değil asıl önemli olan malın bu arkadaşlarda toplu olması artık arkadaşlar devir işlemini bitirsinde bizde yolumuza bakalım daha göz altından çıkması gerek ki buda çok uzumaz spk eryada geç bunu yapmak zorunda asıl oskarlik filim o zaman başlar.
İyi hacimler oluyor bu aralar, patronda değil, hayrola..
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması'na kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1364551
Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Çok ilginç bir ay olacak sanırım bekleyip görelim.
Şu 1,10 üzeri kapanış duvarını bir kıramadı gitti. 1,10 üstü kapanışlar olursa 1,50 bandı açılır. Teknik yok, taktik yok, yatırım tavsiyesi yok bu kağıtta, milli piyango gibi vesselam..
Hacimler iyi gidiyor ufak tefekte olsa. 1,10 duvarının üzerinde kapanışlar yukarı hareketi teyitler.
Güzel bir haber gelmiş. Şirket işini yapıyor. Artik SPK da gereğini yapacaktır. Çok fazla yazmaya gerek yok 2018 mmcas yılı olacak bunu şimdiden gösterdi top spk da bekleyip görelim.
Hacim ve seyir müthiş. Fazla dikkat çekmeden yılı 1.50 lerde kapatırsak güzel olacak. Yılbaşından sonra yakın izleme pazarından çıkış müracaatı, son işin tamamlandığı ve bilanço ile yılın kağıdı olmaya aday.
Geçen haftadan bu yana 800 bin lot civarı el değiştirdi. Buda şu anlama geliyor eşeğin kulağına bu soğuk havalarda kar suyu kaçmış. Bu son satın alma haberinden sonra birileri 0.90 kuruşta beğenmediği hisseyi 1.2 den kılçıksız temizliyor. Bu beni dahada umutlandırdı. Birileri gene önceden pozisyon aliyor anlaşılan belkide spk yakın zamanda bir güzellik yapar. Bakalım görelim bu hızlı mal toplama çabalarının meyvesi nedir nereye kadar saklayacaklar.
Bugünü yani yılı inş güzel bir fiyattan kapatır.1 tavan yapsa fena olmaz :)
ytd
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON İŞ GÜNÜ
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
Yeni yılın ilk ayında 3leri görmek, yaza kadar gözaltından çıkıp 8lere yelken açmak dileğiyle, mutlu yıllar mmcas ailesi...
Bugün 1,48 yakacak, akşama 1,51 olur mu acaba..
Tey teyyyu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketin içine birkaç şirket daha koyup, kervanla ile igili alacak meselesini çözebilirse yılın hissesine adayımdır.
Bu ara güçlü iyi gidiyor
A.. K.. S.P.K. 50den 0.50ye inerken ses yok, 1,10dan 1,60a gelince hemen hoopp noluyor orda ne ayak diye sor. Bu kadar ky.dan yediğiniz küfür, beddua, ah nereye gidiyor bilmiyorum.
Tavan 2.05 oldu bakalım 2 yakacak mı yarın.