Sayfa 27/68 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 209 - 216 arası.

Konu: MMCAS - MMAC Sanayi ve Ticaret Yatırımlar AŞ

1. Çıkışı yavaşlatmadan 1,50 üzerine gelse yılbaşına kadar iyi olacak. Sonrası yakın izleme pazarından çıkmadan zor.

2. Bu gün güzel haberler gelmiş bir haftalık çıkış boşuna değil bu aşikar birileri bu yüzden mal topladılar. Bu rakamlar çok komik kalacak diye düşünüyorum. Yeni yıl yeni umutlar hisseler el değiştirdi bu gelişmeler olurken şirket faaliyet alanını genişletmiş önü açık artık. Spk gereğini yapar göz altından çıkarsa bu fiyatlar çok komik kalır diye düşünüyorum. Haydi hayırlısı

3.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Bu gün güzel haberler gelmiş bir haftalık çıkış boşuna değil bu aşikar birileri bu yüzden mal topladılar. Bu rakamlar çok komik kalacak diye düşünüyorum. Yeni yıl yeni umutlar hisseler el değiştirdi bu gelişmeler olurken şirket faaliyet alanını genişletmiş önü açık artık. Spk gereğini yapar göz altından çıkarsa bu fiyatlar çok komik kalır diye düşünüyorum. Haydi hayırlısı
    Şirket kar etmeye başladı.Güzel,Karlı ortaklık/iştirak alımı peşindeler gibi.Uzun vade iyi olabilir .Brüt takas sonlanır ,Gözaltından çıkarsa tadından yenmezz

Kişisel düşüncelerimdir.Kimseyi bağlamaz.
    hiç ama hiç ytd

4. Ne endeksi takıyor, ne olumlu haberi, ne olumsuz haberi, tinne..

5.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Ne endeksi takıyor, ne olumlu haberi, ne olumsuz haberi, tinne..

Belki böylesi işlerine geliyor. Bulanık suda balık avı daha iyi olur misali. Bundan sonrası uyanık olup malınıza sahip çıkmak. Gersi sabır ve zaman spk er yada geç bir adım atmak zorunda o adım pek uzak değil.

6.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Belki böylesi işlerine geliyor. Bulanık suda balık avı daha iyi olur misali. Bundan sonrası uyanık olup malınıza sahip çıkmak. Gersi sabır ve zaman spk er yada geç bir adım atmak zorunda o adım pek uzak değil.
    Ömrümü yedi valla hocam. Paramın yarısı burda enflasyon vs ile ort şu anki kadar. Ne hisseler kaçtı ne hisseler. Artık çıksa baydı ki ne baydı.

7. Nurettin bey sattı yine hisseleri açıklaması gelir akşama. Kime ve ne karşılığında??

8.  Alıntı Originally Posted by Ljubavac Yazıyı Oku
    Nurettin bey sattı yine hisseleri açıklaması gelir akşama. Kime ve ne karşılığında??

Nurettinin elinde hisse kaldımı ki satsın. Bu hisseleri alanlar nuretinin hisselerini soluksuz karşılayan arkadaşlar sanırım. Neyse pekte önemli değil asıl önemli olan malın bu arkadaşlarda toplu olması artık arkadaşlar devir işlemini bitirsinde bizde yolumuza bakalım daha göz altından çıkması gerek ki buda çok uzumaz spk eryada geç bunu yapmak zorunda asıl oskarlik filim o zaman başlar.

Sayfa 27/68 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •