Olumlu haberleri basmak için kullanıyor ****torlar
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Olumlu haberleri basmak için kullanıyor ****torlar
Kartal yuvasini acmakla hissesini almak arasinda kalmistim. Sanirim en buyuk boykotu dolayli olarak da olsa ben yapmis oldum. 😊
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bir sey daha: ust duzey yetkililere de serzeniste bulunmustum. Sonuc: cevap yok 😊
Mevcut haliyle iş yok ki, 4 u aşağı kırarsa bi s..... olmaz bundan
bazı arkadaşlar grafik felan hikaye diyorlardı noldu arkadaşlar hani grafik hikayeydi .grafik hikayeidide ben nasıl çizdiğim grafikle ne yapacağını kestirebiliyorum. şunu unutmayın her hissenin bir grafiği vardır önemlı olan o grafiği bulabilmek kâğıdın nezaman çıkacagınıda söyleyeyim rakam olarak değil tabiki üçgen formatlı grafik içersinde aşağıya doğru inen bir tepki çizgisi vardır burayı kırdığında yukarı sıçrama olur ama hisse o çizgiye ya değip aşağıya iniyor yada o çizgiye değmek için kağıdı aşağı çekiyor sonra çigiye değip aşağıya indiriyor.eninde sonunda o çizgiyi kıracaktır üçgen daralıyor çünki işte ozamanda üçgenin üst bandına yolculuk başlar.
Havalar soğuk dostlar, gayım giyinin
Üçgenin desteği neymiş hocam
yukardakı yazıma hitaben tekrarlıyorum
birde şunuda ekleyeyim daha öncede yazmıştım zaten.kağıt endekse göre hareket etmiyor diyenler var hayır kâğıt endekse önceden tepki veriyor. bakıyor endeks yükseldi dönecek indiriyor aşağılara,baktı endeks düştü çıkacak yukarı bizimkide hisseyi endeksten önce istediği kadar yukarı çekiyorki yukardan malsatabilsin.ben daha hisseye gireli 1-2 hafta oldu öncedende hiç takip bile etmemiştim ama bu kadar kısa sürede bukadar bilgi verebiliyorum bazı arkadaşlar yazıyor bizler diyor şukadar dan beri burdayız bukadardan beri burdayız felan evet burdasın bayada olmuş ama boş olmuş sadece tahtayı izlemiş ömür bitirmişsin .
gelelim arkadasımızn sorusuna destek dediğin şey en son düştüğü noktadan hesaplanarak çizilir grafik. bu bakımdan 4,11 en son değdiği noktadır ama üçgenin alt çizgisi 4,11 e değdiğinden beri 4,13 e çıkmıştır yani destek 4,13 civarıdır.unutmayın bu hissenin grafiği alt çizgi yukarı doru ilerliyor üst çizgi ise aşağıya doğru ilerliyor sonunda bir yerde kesişecek ve bir patlama olacak ya yukarı yada aşağı doğru neterafa olacagıda işte o belli değil.ama umut verici tarafı üçgen formatının alt çizgisinde hareket etmesi aşağıya doğru ufaktan ufaktan açmış olsada çizgiyi neticede altta hareket ediyoruz bir tepki gelirse üst çizgiye kadar oda 5,80-5,87 civarları görülebilir .ama o tepki nerden gelir muamma.
aynen dostum bende tam yazıyordum senin dediğin 3 lu rakamlara nerdeyse gelecek hiç birseyi fiyatlamamis adam 2 haftada burda yıllarca bekle mis bizi harcadı resmen ya He bak suna katılırim daralan bir bollinger bandı var yıllık tekrarlaya tekrarlaya bir hal oldum suan 5.50 de üst çizgisi alt çizgide 3.40 civarında yani bu demek oluyor ki daralan bollingeri devam ettiği sürece daha çok buralarda kalacağız gibime geliyor gs de de aynı halt oldu diğerlerinde de belirli bir zaman sonra patlıyor ama ne zaman olur bilinmez zaten bilince milyon dolarlarimiz olurdu bu arkadaş ta 2 hafta da burda yıllarca bekleyenleri harcadı resmen ha 4.11 de küvet direnç var orası ayrı ama bu 27 de ki dava bizim borsamizi çok büyük etkileyeceği kesin gibi özellikle Halkbank i ytd
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen sene sanirim ocak ayi basiydi hisse gs macina kadar yukselis trendine girmisti. Birkac dakika 6xx gosterdikten sonra 5.7x ile kapatmisti. Ondan sonra bugune kadar devam eden dusus trendi... yani diyecegim o ki bu hisse uzun vadeli yatirim yapilacak bir hisse degil. Amiyane tabirle vur kac hissesi. Gecen sene yaklasik 10 hafta onceden sezonu kapatmisti. Bu seneki hikaye nasil olur sizce bir tahmini olan var midir?
Bacasız sanai imiş. Baca sanırım yatırımcısına, Sanai kısmıda yönetici, fulbolcusu ve komisyoncularına.
grafik, merdiven, direnc, destek, eşşek....iyi şeyler bunlar da birde ülkenin, günün, haftanın şartları var ki bunlar grafik filan tanımaz, aldımı seni al aşagı bakakalırsın yukarıdan avanak gibi, yada tam tersi(zor olan teori bu zaten)o yüzden su merdivenleri biraz kenara koy kardeş, ihtiyaç olmaz falan diyorum......
ben kendimce bildiğimi gördüğümü yazdım.neticede herkez birşeyler yazıyor buraya gereklı yada gereksiz öyle değil ?. maç öncesi herkez dua etsin erkadaşlar dedik ertesi gün kalkmış birtanesi dua ile iş olmaz felan diye yazmış bizler Müslüman toplumuz herzaman bizim işimiz dua ile başlar ama sizler buna bir şey demiyorsunuzda benim yazdığım merdivenimi sorun ettiniz kendinize.
grafik sadece KY nin oyuncağı , ibnator bastıkça basıyor .....
W formasyonu da yapmayı dener , ancak nazlanıyor .....
biz hikaye veya hayal yazdıkça , ibnator satmak için gülüyor .....
nah size cep harçlığı diye gülüyor ....
malatya maçı nı kazansa ne olur .... bence 4,00 haraketini başlatır.....
liebzig beraberlik veya galibiyeti = satış %2 eksi .....
GS beraberliği = satış %1,5 eksi
ikinci tur dan , son sekiz takım arasına girse = satış %5 eksi
sonuçta hedef 3 ler midir nedir ....
sepete attık ama , BOYKOT U BAŞLATTIK ....
İbnetor ve ekibine veya sisteme ......
tez zamanda , tez günde ....
lanet olsun
kişisel karar = sepettekiler zamanı geldiğinde satılır ve borsa bırakılır .....bu hesap ta kapatılır , yatırım hesabı gibi .....
****tor larla uğraşmaya değmez hayat ....
neyse olayı başka boyuta taşımaya gerek Yok, kim ne demiş, din iman, bunlar kişinin özelidir....ve hisse ye gelin ce, olay ortada...devamlı olumlu herşeyde operasyon yapılıyor....bu görünen birşey ve bitecek gibide gözükmüyor.....Ya bekleyip dışarıdaysan tetikte duracak, yada sabır.....aman ha her zaman da derim....yedek akçe mutlaka bulunsun kenarda ki opsiyon kalsın elde.....(bu arada merdiven sorun değil:-) sadece ihtiyaç olmadıgından burada:-)saygılar la....
Bizim borsa kopar
ABD Başkanı Donald Trump
https://twitter.com/realDonaldTrump/...29886842458112Alıntı:
Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karışıklığı miras aldığım Ortadoğu'ya barış getirmekle ilgili olarak görüşeceğim. Hepsini halledeceğim ancak bu 6 trilyon dolara ve hayatlara mal olan bir hata. En başından beri oraya girmemeliydik
http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Maşallah eşşek gibi hisse mk
Selam
bu 2017 şubatından sonraki endex
https://i.hizliresim.com/vJDzyr.png
Buda şubat 2017 den sonraki beşiktaş hissesi,
https://i.hizliresim.com/o6mQNR.png
Tekniğe en çok inananlardan biriyim fakat son bir senedir beşiktaş hissesi taşıyan biri olarak tekniğe pek itibar etmiyorum,heleki endeks ....
BOrsa aşşağı gitmesiyle beraber biz bayaa aşşağılara gideriz kesin diyorum. Satıp daha aşşağadam almak gibisi yok yapabilene ben epeydendir burdayım ama zararımı çıkartıyım buralara uğramam tabii zor gözüküyo daha çok yazar hepimiz çokta para kaybederiz bulaşmayın derim karar sizin saygılar.
Oguz24 iftiharla sunar. Teşekkürler üstadım gereğini bilahare yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bize yol yordam gösteriosunuz. Cansın sen can
Dün itibarı ile yine beşiktaşıma kavuştum...Herkese hayırlı kazançlar
Bizim takimla oynacak takimin taktik yapmasina gerek yol atiba tolgayi kitle orta alanda 5 adamla oyna yeter taktik ayni oyin kitlendi hucum organizyonu yok boyle giderse her hafta 0 0 gider nerden aldik bu hisseyi
Anlaşılan o ki ligde kimsenin derdi Beşiktaşı Yenebilmek değil.Kendi sahalarında bile defansa gömülüp duruyor rakipler.Kontradan bir tane atarsam yeter diye.
Herhalde kavustuguna pişman edecek, takımın son haftalarda maç aldığı yok
Normalde cumadan olumlu Fiyatlama olurdu hissede, cuma hareketine bakılırsa spek bjk dan halt olmayacagini bizden iyi biliyor
Ligde liderlik hevesi yok hic
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupadaki başarıyı olumlu fiyatlamadi ama ligdekini iyi fiyatlar. Tahminen %2-3 eksi açar, seans sonu nasıl olur Allah bilir. Ama olumlu durumları fiyatlamamasina bakılırsa niyet aşağı gibi duruyor
Başak ve gs galip gelirse p.tesi spek paraşütsüz indirir.. ytd.
Her halükarda inmesine iner, geriden gelenlerin kazanması da bjk yi olumsuz etkiler. Bu oyunla da Avrupa'da fazla yolu yok gibi. 4.10 altı stoploss seviyem. Oldu ki stoploss olamadım, 4.02(tuzakla 4.00 ) altı son kaçış yerimdir. Bosyere düşen hissede bekleyip stres yapmanın manası yok, ytd
Pazartesi çok can yanar bulaşmamıştırsınız diye umut ediyorum amaç insanların cebindeki parayı almak geçmiş olsun hepimize böyle sürün gideriz az zararı olanlar için nacizane fikrim verin kurtulun üzülürsünüz bulaşmayın gidin paranızı kendiniz yiyin bu kadar sömürülmeyi hak etmiyoruz bizler kimse yazıkdır demez almayın gerçekten söylüyorum paranıza yazık iyi geceler.
Pazartesi acilista hemen verecem bu besiktas busene bisi olmaz orta alani kalabalik tutan takimlar besiktasi kitliyor ve onlarda oynayamiyor bosuna beklemenin bir alnlami yok zararimizi baska yerlede cikaralim ah bjk ah nice firsatlari senin yuzunden hep kacirdik bunun icinmi
Aynen, deyim yerindeyse "bi s..... olmaz" bu takımdan. Zarar az iken verip kurtulmak en iyisi.