Artan

15,51 10 14:35
29,10 9.98 14:34
11,13 9.98 14:34
30,22 9.97 13:55
326,50 9.93 14:34
Artan Hisseler

Azalan

260,25 -9.95 14:35
120,10 -9.77 14:35
16,25 -9.47 14:35
20,76 -7.16 14:35
16,85 -6.13 14:35
Azalan Hisseler

İşlem

7.321.458.911,10 14:35
6.036.068.018,25 14:35
6.016.505.009,80 14:35
4.156.189.327,34 14:35
3.796.095.475,80 14:35
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5870 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. borsanın eksiye gitmesine - Akhisar beraberliğine rağmen cuma günkü yaptığı endüşük noktaya ulaşmaması demek hisseyi şimdilik topluyor birisi demektir . alımlara ve satılanlara gelen karşılığa bakıldığında yön yukarı denebilir .şimdilik tabiki. bir porta galibiyeti hisseyi 5 lere taşır diye umuyorum.olası beraberlikte yada yenilgide ise monoco maçı gündeme gelecek ordan monoconun galibiyetiyle hisse yüzde 3 gibi yukarı çıkar.şimdilik kar şatısı yedi diyebilirz oda toparlıyor y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    borsanın eksiye gitmesine - Akhisar beraberliğine rağmen cuma günkü yaptığı endüşük noktaya ulaşmaması demek hisseyi şimdilik topluyor birisi demektir . alımlara ve satılanlara gelen karşılığa bakıldığında yön yukarı denebilir .şimdilik tabiki. bir porta galibiyeti hisseyi 5 lere taşır diye umuyorum.olası beraberlikte yada yenilgide ise monoco maçı gündeme gelecek ordan monoconun galibiyetiyle hisse yüzde 3 gibi yukarı çıkar.şimdilik kar şatısı yedi diyebilirz oda toparlıyor y.t.d.
    kardeş beraberlikte Beşiktaş tur atlar ,nasıl takip ediyorsun anlamadım

3.  Alıntı Originally Posted by cogito Yazıyı Oku
    kardeş beraberlikte Beşiktaş tur atlar ,nasıl takip ediyorsun anlamadım
    beraberlikte evet tur atlar ama hisseye yansıması fazla olmaz ama portoyu yıkarsa işte sen ozaman gör hisseyi . onu demek istemiştim.yazımdada belirttiğim gibi yenilgide monoco maçına bakııcaz eger monoco puan alırsa Beşiktaş tur atladı diye yüzde 3 lük bir artış yaşanır hissede ama Beşiktaş berabere kalırsa yüzde 4 felan yansır ama portoyu parçalarsa 5 tl. lere uzanır hızlı bir şekilde.duruma göre yüzde düşüncemi söylemek istedim. enkötü seneryoyu yazmadım aklıma bile getirmek istemem. y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    borsanın eksiye gitmesine - Akhisar beraberliğine rağmen cuma günkü yaptığı endüşük noktaya ulaşmaması demek hisseyi şimdilik topluyor birisi demektir . alımlara ve satılanlara gelen karşılığa bakıldığında yön yukarı denebilir .şimdilik tabiki. bir porta galibiyeti hisseyi 5 lere taşır diye umuyorum.olası beraberlikte yada yenilgide ise monoco maçı gündeme gelecek ordan monoconun galibiyetiyle hisse yüzde 3 gibi yukarı çıkar.şimdilik kar şatısı yedi diyebilirz oda toparlıyor y.t.d.
    Monako maçı bizi ilgilendirmez bu mactaki beraberlik bile bize yeter.

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    buda maçtan önceki yazdığım yazı.evet hep eskileri getirdim koydum önünüze farkındayım ama hatırlamak gerek bazen. beraberlikte yüzde 3 çıktı .bir arkadaş beni borsa bilmemek beşiktaşı tanımamak felan filan yazmıştı üzülmüş benim için o bakımdan .

6.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    buda maçtan önceki yazdığım yazı.evet hep eskileri getirdim koydum önünüze farkındayım ama hatırlamak gerek bazen. beraberlikte yüzde 3 çıktı .bir arkadaş beni borsa bilmemek beşiktaşı tanımamak felan filan yazmıştı üzülmüş benim için o bakımdan .
    grafik, merdiven, direnc, destek, eşşek....iyi şeyler bunlar da birde ülkenin, günün, haftanın şartları var ki bunlar grafik filan tanımaz, aldımı seni al aşagı bakakalırsın yukarıdan avanak gibi, yada tam tersi(zor olan teori bu zaten)o yüzden su merdivenleri biraz kenara koy kardeş, ihtiyaç olmaz falan diyorum......

7.  Alıntı Originally Posted by ilkayy78 Yazıyı Oku
    grafik, merdiven, direnc, destek, eşşek....iyi şeyler bunlar da birde ülkenin, günün, haftanın şartları var ki bunlar grafik filan tanımaz, aldımı seni al aşagı bakakalırsın yukarıdan avanak gibi, yada tam tersi(zor olan teori bu zaten)o yüzden su merdivenleri biraz kenara koy kardeş, ihtiyaç olmaz falan diyorum......
    ben kendimce bildiğimi gördüğümü yazdım.neticede herkez birşeyler yazıyor buraya gereklı yada gereksiz öyle değil ?. maç öncesi herkez dua etsin erkadaşlar dedik ertesi gün kalkmış birtanesi dua ile iş olmaz felan diye yazmış bizler Müslüman toplumuz herzaman bizim işimiz dua ile başlar ama sizler buna bir şey demiyorsunuzda benim yazdığım merdivenimi sorun ettiniz kendinize.

8.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    ben kendimce bildiğimi gördüğümü yazdım.neticede herkez birşeyler yazıyor buraya gereklı yada gereksiz öyle değil ?. maç öncesi herkez dua etsin erkadaşlar dedik ertesi gün kalkmış birtanesi dua ile iş olmaz felan diye yazmış bizler Müslüman toplumuz herzaman bizim işimiz dua ile başlar ama sizler buna bir şey demiyorsunuzda benim yazdığım merdivenimi sorun ettiniz kendinize.
    neyse olayı başka boyuta taşımaya gerek Yok, kim ne demiş, din iman, bunlar kişinin özelidir....ve hisse ye gelin ce, olay ortada...devamlı olumlu herşeyde operasyon yapılıyor....bu görünen birşey ve bitecek gibide gözükmüyor.....Ya bekleyip dışarıdaysan tetikte duracak, yada sabır.....aman ha her zaman da derim....yedek akçe mutlaka bulunsun kenarda ki opsiyon kalsın elde.....(bu arada merdiven sorun değil:-) sadece ihtiyaç olmadıgından burada:-)saygılar la....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •