http://imageturko.com/?di=3JL9
saatlik...
son hali bu..
hala çok zayıf..
her tepkisinde daha tepki bitmeden satış geliyor..
buda bana göre satıcının fırsat beklediğini anlatıyor..
tabi bana göre..
ytd
Printable View
http://imageturko.com/?di=3JL9
saatlik...
son hali bu..
hala çok zayıf..
her tepkisinde daha tepki bitmeden satış geliyor..
buda bana göre satıcının fırsat beklediğini anlatıyor..
tabi bana göre..
ytd
dolar 4.60 seviyelerinde..
müdahele gelmezse işimiz zor..psikolojik sınırda kalktı..
bi coşkuya kapılırsa(içinde olduğumuzdan hariç tabi.) 5.00 dememesi içden bile değil..
Mevcut iktidar kaldığı sürece yerli savunma sanayinden pay alması zor görünüyor. Yabancı savunma sanayinde ise deve dişi gibi şirketler var 2 tane arap a 3 tane zırhlı satmakla oda zor. Belediye otobüsü yapmakla da bu devran dönmez.
Bu şirketin yapması gereken en mantıklı şey seçimlerden sonra mevcut durum olursa. ya Rheinmetall yada BMC ile anlaşıp, kardeş biz yapamıyoruz (yaptırmıyorlar), işte kurulu tezgah, deneyimli iş gücü istediğin her şey bizde var. Al bizi sende kurtul bizde kurtulalım demek.
Ha bu arada BMC adlı şirketin mevcut yapısıyla bu tank işini becerebileceğine inancım sıfır.
☺☺☺ kesinlikle katiliyorum standart bir metin yazilmis ilk ceyrek raporunda bile bu aciklama var
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumaya kadar 80 olurmu acaba?
140 tllerde çıkan.çıkarkende insanları uyaran biri olarak; artık yavaş yavaş hisse senedi portföyümün %10 nuna (dünden itibaren)olası 57 tl formasyon hedefine kadar düşüşlere kadar azar azar alıma başladım..ani sıçramalarda satış düştükçe de alış sistemi ile..Tabiki stop korumalı sistemle..
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamında yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı olsun ozzy_34, şahsım adına ben yüksekten yakalandığım için ani sıçramalarda satış düşüşlerde alış yapacak pozisyonu kaçırmış durumdayım. Satış olmasa da düşüşlerde alış yapıp maliyet düşüresim var ona da cesaretim yok :) elde kalan bir miktar nakitide tekrar bu hisseye kaptırmak istemiyorum :)
Her ne kadar kıpırdayamaz durumda olsamda teknik yada teknik dışı yorumlarınızdan faydalanmak isteriz.
Bu kağıtla ilgili olumlu bir şey yok yani 57 yi de çok ağır gelir
http://imageturko.com/?di=FCZO
saatlik..güçsüz ,zayıf diye diye en sonunda tepkiyi verdirttik..
ama bu aradada düşen trend oldukca aşşağı geldi ve orada şimdilik takılmış gibi görünüyor..
ama burada önemli olan düşeni kırmasından ziyade 75.50 üzerinde kalabilmesi önemli..
eğer kalırsa direnci nasıl olsa geçer..
kalamazsa başladığı yere geri döner.
ytd
Taşımak için değil .epeydir fiyatını bile bilmiyordum. sayfaya girip sn Turkerteonun grafiğini görünce trade amaçlı az birşey aldım hemen iz süren stoplosu da koydum...artık beklenti bittiyse yeni beklentiler vede şirketin satışları dolayısı ile bilanço nun düzelmesi beklenir... şirketin işlerini bilmiyorum.durum vahimse uygun bir hisseye yatay geçiş yapılarak belki iyi olur.ama bakarsınız satan oldumu da senet gidiverir.işte tüm bunlardan kurtulmak zor olduğundan mümkün olduğunca yakalanmamak lazım...neyse burası borsa.bir anlaşma yapar işler düzeliverir..belkide vardır da ben bilmiyorum.. .buralardayız .görüşürüz..y.t.d
Yurtdisi anlasmalari var ancak 2. Ceyregi kurtaracak kadar guclu degil simdilik.aslinda tam trade yapilacak konuma geldi kagit.haftalik yabanci takaslarinda da ay icinde bir iki defa banka dışı en cok alinanlara giriyor.ani ziplamalarada musait su an.ani dususlerede.hacim oldukca azaldi iyi izlemek gerek.
Yatirim tavsiyesi degildir.
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://imageturko.com/?di=U595
vay emenuke..4.67 görmüş..
mehter varmı mehter..
ilk hedef 4.82 olabilir..
http://imageturko.com/?di=GX84
75.50'!de tutunmaya çalışıyor görüntüsü var..
ama sadece görüntü..
güven endeksi 0(sıfır)
Arkadaşlar ihale sonucu ile bugün arasında TL dolar karşısında %15 civarı değer kaybetti. İhale teklifleri TL mi yoksa döviz üzerindenmiydi? TL ise ihaleyi alana geçmiş olsun, döviz ise maliyeti devlet için %15 arttı devletimize (bize) geçmiş olsun.
Ağam,
Otokarda kalsaydı geçmiş olurdu
Ama alan bmc, her türlü kolaylık sağlanır
Üçüncü havaalanında olduğu gibi
Dövizin bu kadar artması otokarı nasıl etkiler sizce ?
piyasaya uyar..
İlginç şekilde 2 gündür direnç gösteriyor. Yarin imkb 30 dan da çıkıyor, bunun psikolojik etkisi olur dahada salar diye düşünmüştüm.
Dövizin artmasının yurt içinde pazar payı iyice daralan ve yurt dışı satışlara ağırlık veren hisse için olumlu olduğunu düşünüyorum. Düşünüyorum ama düşündüklerimin bir çoğu gerçekleşmiyor. Zaten iyi düşünebilsem buralarda olmazdım şimdi :)
ohaaa 4.88'mi oldu dolar..
4.91 ver mehteri ver mehteri..
döviz borcu olan şirketler batağa doğru gidiyor..
sert faiz arttırımına zorluyorlar
döviz satamıyorsun..çünki yok..
faiz arttıramıyorsun çünki reis istemiyor
oturup bizle beraber izliyorlar galiba..
orta uzun vadede hedef 5.75..
ama ortalar kısaldı,uzunlar kısadan biraz uzadı..
yatay geçiş yapmakda geç kaldık...ama hepsi düşüyorken daha iyi hisselere kaymakmı gerekiyor acaba..
tabi bunun bir riskide seçim..
seçim galibine göre yönde netleşecektir..
IMKB döviz satıp tl'ye geçmiş..(kısa vadeli lazım olan hariç)
döviz çöker artık..
Arkadaşlar merhabalar kurum bu şekilde yükselmesi Ayrıca emeklilere dağıtılan fark petrolün yükselmesi gibi etkenlerden dolayı cari açığımızı artacak olup enflasyon yükselecektir. diye düşünüyorum şu andaki göstergelerde benim düşüncelerimi destekliyor .Tüm bu nedenlerden dolayı Altay tankı projesi mevcut hükümetçe askıya alınabilir ha Ondan sonra ne olur derseniz ta ki hükümet değişirse ihalelerin tekrardan gözden geçirileceğini inanıyorum Bu sefer hak eden taraf otokara ihalenin verileceği inancındayım Neden olmasın Bir hayalden ibaret Ama Mevlam neylerse güzel eyler yatırım tavsiyesi değildir.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cari açık emeklilere yılda iki defa verilen ikramiye ile yükselmez..
cari açığı bir gıdım düşünüyorlarsa suriyelilere verilen yardımlar kesilsin.
Doğru ama ben sadece emeklilere ödenecek para demedim kiiiii
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kaçıncı sayamadım.ne zaman toparlanacak,yükselecek olsa ekstrem bir olay oluyor.bahtsız bedevi otokarımız.bazen sadece bahtını suçlu buluyorum.
[QUOTE=Turquaz;2196968]investingde dolar bazlı bakım yerini bulamadım..yok galiba..
o nedenle bakamıyorum[/QUinvestingde dolar bazlı bende çok baktım bulamadım .matriks kullanan bir arkadaş atsada baksak çok merak ediyom bu dolarla dip yapmış olması lazım.
son dakika karanlık odada ne aldılar öyle
Cumhurbaşkanı her konuştuğunda dolar zıplıyor
Enflasyon faiz muhabbeti falan
Bile bile konuşması da acayip
İ. Melih te 24 hazirandan sonra piyasa ya 30 milyar dolar sürülecek diyor[emoji16][emoji16]
Dolar o zaman düşecekmis[emoji23][emoji23]
Memleketin hali bu
Benim aklıma başka bişey gelmiyor...