dolar 4.60 seviyelerinde..
müdahele gelmezse işimiz zor..psikolojik sınırda kalktı..
bi coşkuya kapılırsa(içinde olduğumuzdan hariç tabi.) 5.00 dememesi içden bile değil..
Mevcut iktidar kaldığı sürece yerli savunma sanayinden pay alması zor görünüyor. Yabancı savunma sanayinde ise deve dişi gibi şirketler var 2 tane arap a 3 tane zırhlı satmakla oda zor. Belediye otobüsü yapmakla da bu devran dönmez.
Bu şirketin yapması gereken en mantıklı şey seçimlerden sonra mevcut durum olursa. ya Rheinmetall yada BMC ile anlaşıp, kardeş biz yapamıyoruz (yaptırmıyorlar), işte kurulu tezgah, deneyimli iş gücü istediğin her şey bizde var. Al bizi sende kurtul bizde kurtulalım demek.
Ha bu arada BMC adlı şirketin mevcut yapısıyla bu tank işini becerebileceğine inancım sıfır.
☺☺☺ kesinlikle katiliyorum standart bir metin yazilmis ilk ceyrek raporunda bile bu aciklama var
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumaya kadar 80 olurmu acaba?
kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.
140 tllerde çıkan.çıkarkende insanları uyaran biri olarak; artık yavaş yavaş hisse senedi portföyümün %10 nuna (dünden itibaren)olası 57 tl formasyon hedefine kadar düşüşlere kadar azar azar alıma başladım..ani sıçramalarda satış düştükçe de alış sistemi ile..Tabiki stop korumalı sistemle..
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ve tüm ilgili maddeleri kapsamında yatırım danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı olsun ozzy_34, şahsım adına ben yüksekten yakalandığım için ani sıçramalarda satış düşüşlerde alış yapacak pozisyonu kaçırmış durumdayım. Satış olmasa da düşüşlerde alış yapıp maliyet düşüresim var ona da cesaretim yokelde kalan bir miktar nakitide tekrar bu hisseye kaptırmak istemiyorum
Her ne kadar kıpırdayamaz durumda olsamda teknik yada teknik dışı yorumlarınızdan faydalanmak isteriz.
Yer İmleri