Sekizinci ayda gelecek 6 aylık bilanço öncesi herhangi bir bilgi paylaşımını hiç kimse yapamaz.O zaman öğreneceğiz gerçek durumu.(Sercanhan) Arkadaş ksk adına yazarken sürpriz bir tazminat talebiyle karşılaşırsa şaşırmam.
Printable View
Zorlarına gidenler birçok bahane uyduracaklardır...
Ama unutmasınlar ki, kervan yürür...
Temettüye kadar herkes olacakları görür...
Ben kendi bölgem adına konuşuyorum..çevremde et ve süt ürünleri 3 haftadır olduğu gibi duruyor.. İsteyen istediği tazminatı isteyebilir..stoklar şişti dediysek ben şirketin içini bilemem çevremdeki marketleri BÜYÜK mağazaları gezerek kıstas aldım..hepsinin raflara konulduğu tarihleri kıstas aldım.izmirde konak karşıyaka Bornova Buca Narlıdere saha temsilcileri yiyorsa satış rakamlarını açıklasın..ben gözlemlerimi söylüyorum..
Selim yaşar nadide bi çınarın marka değerini bitirmiştir..şirket en önemli pazar payını kaybetmiştir.bu yıllarca evine pınardan başkasını sokmayan bir sevdalının görüşüdür. Umarım şirket beni yanıltır siz kazanırsınız..
Market raflarını gezmekle stok yada satış ölçülmez.hergun satilan ürunün yerine yenisi konur.elinizde bilgi belge olmadan algı oluşturmayın .olmasını hayal ettiginizi olmuş gibi paylaşmayın.
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten yazık..eğer gerçekten bu şirketin marka değerinin zarar görmediğine inanıp sırf hisse var diye elinizde bu kadar şirketi en başından beri savunmanız gerçekten yazık. Başka söylücek söz bulamıyorum. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER..BİLANÇO ZAMANI GÖRÜŞÜRÜZ..başkada söz söylemiyorum
Müşteriler gelir müşteriler gider. Tüm canlılar geçicidir. Siz de ben de yaşarlar da. Siz alışverişi kestiniz mesela, ancak bundan önce alışverişlerde pahalı algısından dolayı hiç tercih etmeyen ben, geçen yıl itibariyle hararetli bir müşterisi oldum. Çevreme de sürekli tavsiye ederim ve böylece de çok kişiyi etkilemişimdir. Örneklemlerinizi kısıtlı tutmayın. Dünya büyük, İzmir var Türkiye var, deli gibi Pınar tüketen Arap Ülkeleri var öte yanda.
Petun'a ve Pnsut'e birkaç yıl sonra bakanlar 2016-17 ne kadar büyük bir alım fırsatıymış diyecekler. Hep öyle olur zaten. Kimse alamamıştır o fiyatlardan. Buralardan alanların da çoğu dökülecek. Siz de olaya ideolojik bakıp büyük bir kar fırsatını elinizin tersiyle itiyorsunuz. İktisat derslerinde insan rasyoneldir derler. Ben de hep aksini savunurum. Çünkü 1 rasyonel insan görüyorsam 10 tane irrasyonel insan görüyorum genelde.
Syg.
İşaret mi koyuyorsunuz ürünlere
.??? Bende ksk de yaşıyorum bana öyle bir bilgi gelmedi.yasemin kafeyi bilirsiniz sadece pinar su satılıyor. Nasıl yorumlayım şimdi bunu
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gürçeşme 1200 kg yoğurt 4.500 dan 2.700 13 Mayıs son kullanım tarihli..yasemin kafeden karşı tarafa migros a filan geç..bi süte işaret koy üretim tarihi son,kullanım tarihi seri numarasına bak.. Labne süt yoğurt sucuk vs ürünleri takip et dediğimi anlarsınız..
arkadaşlar bu günler geçici, zamanında cola ya fransız, italyan şirketlerine ambargo koyduk şimdi esamesi yok...buralardan ben alırım ve çevreme de aldırırım...koskoca pınar şirketi bu günleri de atlatır, börsianere katılıyorum...herşey ve herkes geçici...
Ülker battı mı darbeci ilan etmişlerdi, bir şey olmaz burası Türkiye kimin işine gelirse oradan yürür, alan alır almayan almaz pınara da bir şey olmaz.
kapanışta o 300 bin lotu alan babayigit kimdi ya...normalde bu lotla tavana kilitlerdi ama sanırım anlaşmalı satış olmuş...gelecek günler için umut var...
sen ne diyon ya Ülker adam gibi adamlar Adamlar hisenin altına gövdelerin koydular iyi bir araştir yoksa hise taban taban gelirdi sabri ülker çok ucuza hiseyi toplardı Ama O öyle yapmadık yukardan koydu destegini milyonlarca lot aldı . Adamın dibi Senin yaşarlar böyle birşey yapa bilirmi ya sen elmayla armutu karıştırıyon . yaşarlar Ky cıyı soymaya bakar. bak vikinge dyo pinsu yaşar bank vs. bunlarda böyle Ahlak yok . onun için ülkerle , yaşarlar bir degil. Ülker Adam gibi Adam . ülkerler hırsız degil . Y.T.D
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihtiyacı yok insanları madur etmemek icin sen anlamasın Y.T.D
Sen vikinge bak sen dyo ya bak yaşar banka bak bayraklı boyaya bak bak bak insanların gelecegini karartı ky cıyı perişan eti senelerce ky cınin Anasını ağlatı sen ne diyon . 18 sene bide hem hiselerini aldı hem cebinden paralarını aldı cebinde . sermaye azltıp bedeli sermaye artırmak ne demek biliyormusu başına hiç geldimi. Tam bir faciya yüzda bin bedeli verse daha iyi hem hiseni elinden alıyor hem cebinden paranı hise gene aynı fiyata geliyor 2 ay sonra bunların yatacak yerleri yok bi araştır öyle konuş bu yaşarlar ky öldürdü resmen Maf etti. Y.T.D
terzico, 20 yıllık yatırımcıyım senin o dediğin hisselere bir kere bile girmedim girmemde...o hisselere girenler zararı kabul etmişlerdir zaten...ayrıca ülkerin çatı şirketi olan yıldız holdinge baglı bizim toptanda yıllardır milleti aglattılar...ayrıca ülkerin temettü dagıtma oranıyla petun kine bak bakalım hangisi yatırımcısına daha çok veriyor...bu borsada tek şirket bilirim yatırımcıyı kollyan onlarda koç grubudur belki onları sosyetik diye kimse sevmez sabancıları daha çok sever ama işin gerçek boyutu çok farklıdır...gelelim bizim petuna,2009 krizinden beri ufak ufak verdiği temettülerle petunlarımı arttırırım emeklilik için...gerisi hikayedir...
Yukarıdaki konuşmalara bakıyorum. Forum dan soğuyorum. Hepsi birilerinin kandiline yağ taşıyorlar Yok şu iyi bu kötü vs. Bilgi varsa paylaşın abuk sabuk şeylerle milletin kafasını ütülemeyin. Abukk sabuk cevap veren olursa kötü konuşurum peşin söylüyorum nokta.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sabri Ülker 2012'de vefat etmiş. Allah ameline göre rahmet etsin ben tanımam. Öldükten 5 yıl sonra borsadan nasıl hisse alabiliyor onu anlamadım. Böyle bir imkan varsa ben de kullanmak istiyorum. Böylece kısıtlı ömür problemini de çözüp daha zengin olabilirim :evil:
ankaralı ömer kardesim benim maliyet 1,72...bu sene biraz daha dusecek temettuden dolayı sonra nasipse bende biraz alım yapacam umarım bu fiyatlardan fazla yukselmez...hedefim 1,1-1,2 arasına çekmek...sonrada gelecek seneki temettuyu beklemek...
Bunlar yaşarlar öyle kolay kolay para kazandırmaz . gene siz iyisiniz viking dyo pinsu vs ky cinin anasını aglatı vikingde hem hiselrini alıyor hem cebinde parasını aliyor sermaye azaltıyor bedeli sermaye artırıyor 3 .defa bu ne demek bilen varmı tam bir felaket ne hisen kaliyor ne paran şirket batsa daha iyi bunlar böyle yaşarlarla baş olunmaz . Fazla kar acıklamayı sevmezler bunlar yaşarlar Y.T.D
Bir kişiye edilecek en güzel dua bence ''Allah müstehakını versin'' demektir.
Syg.
PETUN Son 1 aylık değişim
http://imageturko.com/?di=QZAO
Sayın börsianer soda da ortağız. Petun da da mı varsınız
Lenovo A7010a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık temettüye kadar biraz pirim yaparsın değil mi?😎
Sayın King Levent, Sercanhan ve boykotçu diğer arkadaşlar;
Boykotunuza saygı duyuyorum, herkes istediği markayı boykot edebilir. Fakat bu boykotu Pınar yatırımcı sayfalarına yazmanız inanın hiçbir amaca hizmet etmiyor ve çok antisempatik oluyor. Ben kendi adıma bu sayfalarda bu tür yazılar yazmamanızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
Ter omuz baş oluşmuş ama gerisi gelecek mi bakıp göreceğiz, piyasalar müsaade ederse niye olmasın ama ...
bu kadar temettü verip de gitmeyen tek kagıt kaldı oda gözdemiz petun...böyle giderse bizim gibi uzuncular için biçilmiş kaftan umarım hadi hayırlısı bakalım...
Nakit temettüler geldikten sonra bundan almak lazım gelir. Daha kelepir bir şey zor bulunur. Analiz edecek bir şey kalmadı her yanını biliyoruz.
Syg.
Dümbükler gitmesine müsaade etmiyor.
Bir gün gidecek ama o gün kağıtta kalmış olmak mesele. Ölü taklidine devam.
Syg.
Genel olarak bakıldığında dipte olan bir hisse önümüzde yakın tarihte temettü var, çeyrek bilanço geçen sene gibi, fk düşük, tam defter değerinde önümüz ramazan gıda hisselerinde nispeten hareket olur hal böyle iken hisseden çıkıp ne yapalım.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4972b16ba0.jpg
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.