Sayfa 28/612 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 217 - 224 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Sabri Ülker ahiret'ten mi topladı ülker hisselerini
    ihtiyacı yok insanları madur etmemek icin sen anlamasın Y.T.D

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sen vikinge bak sen dyo ya bak yaşar banka bak bayraklı boyaya bak bak bak insanların gelecegini karartı ky cıyı perişan eti senelerce ky cınin Anasını ağlatı sen ne diyon . 18 sene bide hem hiselerini aldı hem cebinden paralarını aldı cebinde . sermaye azltıp bedeli sermaye artırmak ne demek biliyormusu başına hiç geldimi. Tam bir faciya yüzda bin bedeli verse daha iyi hem hiseni elinden alıyor hem cebinden paranı hise gene aynı fiyata geliyor 2 ay sonra bunların yatacak yerleri yok bi araştır öyle konuş bu yaşarlar ky öldürdü resmen Maf etti. Y.T.D

3. terzico, 20 yıllık yatırımcıyım senin o dediğin hisselere bir kere bile girmedim girmemde...o hisselere girenler zararı kabul etmişlerdir zaten...ayrıca ülkerin çatı şirketi olan yıldız holdinge baglı bizim toptanda yıllardır milleti aglattılar...ayrıca ülkerin temettü dagıtma oranıyla petun kine bak bakalım hangisi yatırımcısına daha çok veriyor...bu borsada tek şirket bilirim yatırımcıyı kollyan onlarda koç grubudur belki onları sosyetik diye kimse sevmez sabancıları daha çok sever ama işin gerçek boyutu çok farklıdır...gelelim bizim petuna,2009 krizinden beri ufak ufak verdiği temettülerle petunlarımı arttırırım emeklilik için...gerisi hikayedir...

Yukarıdaki konuşmalara bakıyorum. Forum dan soğuyorum. Hepsi birilerinin kandiline yağ taşıyorlar Yok şu iyi bu kötü vs. Bilgi varsa paylaşın abuk sabuk şeylerle milletin kafasını ütülemeyin. Abukk sabuk cevap veren olursa kötü konuşurum peşin söylüyorum nokta.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    ihtiyacı yok insanları madur (mağdur?) etmemek icin sen anlamasın (anlamazsın?) Y.T.D

Sabri Ülker 2012'de vefat etmiş. Allah ameline göre rahmet etsin ben tanımam. Öldükten 5 yıl sonra borsadan nasıl hisse alabiliyor onu anlamadım. Böyle bir imkan varsa ben de kullanmak istiyorum. Böylece kısıtlı ömür problemini de çözüp daha zengin olabilirim
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    terzico, 20 yıllık yatırımcıyım senin o dediğin hisselere bir kere bile girmedim girmemde...o hisselere girenler zararı kabul etmişlerdir zaten...ayrıca ülkerin çatı şirketi olan yıldız holdinge baglı bizim toptanda yıllardır milleti aglattılar...ayrıca ülkerin temettü dagıtma oranıyla petun kine bak bakalım hangisi yatırımcısına daha çok veriyor...bu borsada tek şirket bilirim yatırımcıyı kollyan onlarda koç grubudur belki onları sosyetik diye kimse sevmez sabancıları daha çok sever ama işin gerçek boyutu çok farklıdır...gelelim bizim petuna,2009 krizinden beri ufak ufak verdiği temettülerle petunlarımı arttırırım emeklilik için...gerisi hikayedir...
    Abi maliyetini merak ettim.

7. ankaralı ömer kardesim benim maliyet 1,72...bu sene biraz daha dusecek temettuden dolayı sonra nasipse bende biraz alım yapacam umarım bu fiyatlardan fazla yukselmez...hedefim 1,1-1,2 arasına çekmek...sonrada gelecek seneki temettuyu beklemek...

8.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    ankaralı ömer kardesim benim maliyet 1,72...bu sene biraz daha dusecek temettuden dolayı sonra nasipse bende biraz alım yapacam umarım bu fiyatlardan fazla yukselmez...hedefim 1,1-1,2 arasına çekmek...sonrada gelecek seneki temettuyu beklemek...
    Aşırı defansif bi hisse. Son bir senedir yerinde sayıyor. İnsanı düşündürüyor. Gerçi senin ortalama da çok güzel

Sayfa 28/612 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •