Zorlarýna gidenler birçok bahane uyduracaklardýr...
Ama unutmasýnlar ki, kervan yürür...
Temettüye kadar herkes olacaklarý görür...
Ben kendi bölgem adýna konuþuyorum..çevremde et ve süt ürünleri 3 haftadýr olduðu gibi duruyor.. Ýsteyen istediði tazminatý isteyebilir..stoklar þiþti dediysek ben þirketin içini bilemem çevremdeki marketleri BÜYÜK maðazalarý gezerek kýstas aldým..hepsinin raflara konulduðu tarihleri kýstas aldým.izmirde konak karþýyaka Bornova Buca Narlýdere saha temsilcileri yiyorsa satýþ rakamlarýný açýklasýn..ben gözlemlerimi söylüyorum..
Selim yaþar nadide bi çýnarýn marka deðerini bitirmiþtir..þirket en önemli pazar payýný kaybetmiþtir.bu yýllarca evine pýnardan baþkasýný sokmayan bir sevdalýnýn görüþüdür. Umarým þirket beni yanýltýr siz kazanýrsýnýz..
Market raflarýný gezmekle stok yada satýþ ölçülmez.hergun satilan ürunün yerine yenisi konur.elinizde bilgi belge olmadan algý oluþturmayýn .olmasýný hayal ettiginizi olmuþ gibi paylaþmayýn.
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten yazýk..eðer gerçekten bu þirketin marka deðerinin zarar görmediðine inanýp sýrf hisse var diye elinizde bu kadar þirketi en baþýndan beri savunmanýz gerçekten yazýk. Baþka söylücek söz bulamýyorum. KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELÝR HESAP DÖNER..BÝLANÇO ZAMANI GÖRÜÞÜRÜZ..baþkada söz söylemiyorum
Müþteriler gelir müþteriler gider. Tüm canlýlar geçicidir. Siz de ben de yaþarlar da. Siz alýþveriþi kestiniz mesela, ancak bundan önce alýþveriþlerde pahalý algýsýndan dolayý hiç tercih etmeyen ben, geçen yýl itibariyle hararetli bir müþterisi oldum. Çevreme de sürekli tavsiye ederim ve böylece de çok kiþiyi etkilemiþimdir. Örneklemlerinizi kýsýtlý tutmayýn. Dünya büyük, Ýzmir var Türkiye var, deli gibi Pýnar tüketen Arap Ülkeleri var öte yanda.
Petun'a ve Pnsut'e birkaç yýl sonra bakanlar 2016-17 ne kadar büyük bir alým fýrsatýymýþ diyecekler. Hep öyle olur zaten. Kimse alamamýþtýr o fiyatlardan. Buralardan alanlarýn da çoðu dökülecek. Siz de olaya ideolojik bakýp büyük bir kar fýrsatýný elinizin tersiyle itiyorsunuz. Ýktisat derslerinde insan rasyoneldir derler. Ben de hep aksini savunurum. Çünkü 1 rasyonel insan görüyorsam 10 tane irrasyonel insan görüyorum genelde.
Syg.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþaret mi koyuyorsunuz ürünlere
.??? Bende ksk de yaþýyorum bana öyle bir bilgi gelmedi.yasemin kafeyi bilirsiniz sadece pinar su satýlýyor. Nasýl yorumlayým þimdi bunu
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri