Okudum... Uzun süredir takip ediyorum topiği...ancak bu konuda bir şeye rastlamadım... Kendisi foruma gelince yanıtlarsa memnun olurum..
Printable View
Okudum... Uzun süredir takip ediyorum topiği...ancak bu konuda bir şeye rastlamadım... Kendisi foruma gelince yanıtlarsa memnun olurum..
Bu ara yabancilar alimi kesti gibi...
Elinde DURDO olan dostlar.Siz de benim gibi heyecanlı mısınız?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyecanla vergi dairesi haberini bekliyoruz.Uc Durdo uc.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm bu güzelliğin bir kaç nedeni var..1.nedeni yeni makinanın sadece 1 ay çalışmasıdır. .bu çalışma ile ciroları yüzde 50 olumlu etkiledi..ihracatı da 18 milyondan 43 milyona yükseltti. .
Yeni makina dünyada sadece 3 adet var..bu makinada inanılmaz hızlı, kaliteli ve firesi az bir üretim yaparak çok verimli çalışıyor. .bu yeni makina çok işi az işçi ile yapmayı başarıyor. .2018 yılı sonunda çeyrekte bu makinaya bir de tam otomatik kesim makinası eşlik edeçek. .bir de artık 3 ay çalışacak. .
İkinci bir etken de dovizin çıkmasıdır ihracatı kuvvetli şirketler için bu çok önemlidir. .kara ve net kar marjını etkileri büyüktür. .
Üçüncü bir konu da artan yeni yerli ve yabancı müşteri portföyüdür..
Tüm bu etkiler maliyetleri düşürüyor ve kar marjını artırıyor. .
Hammadde fiyatları artiyorsave siz bunu satış fiyatlarına yansitiyorsaniz bir sorun olmaz ...Ama yansitamiyorsaniz o vakit durum kötü olur..
Durdo elit üreticilere üretim yaptığı için bir sorunu yok..
hammadde fiyatları yukselisinin bir başka olumlu etkisi var...geçmişte fiyat ucuz iken aldığınız ve stogunuzda biriken Hammadde lerden dolayı kar yazarsiniz
Dün akşamki kapanışı iyi sağlam tahtada oyuncu olduğu belli oldu iş yatırım baya hacim yapmış bakalım tekrardan zirvesine gidebilecek gücü varmı bol şans
Cuma günkü o sert düşüşü acaba milletin elindeki malları dökmek içinmi yaptılar diye akıla gelmiyor değil...
Ama genede temkinli olmakta fayda var bazen borsa istediğimiz yada beklediğimiz gibi gitmiyor ...Şu anlamda söylüyorum bilançodan sonra bakarsın bekletir belli bir dönem...
Güzel bilanço gelsinde bekleriz kardeşim.
Bilanço iyi gelse bile belkide anlık bi miktar primlenip beklenti bitti ayağına basmasınlar zaten beklenilenin altında kalırsa küllüm sıkıntı ariyetten kağıt iyice sıhlaştı marj tahtada bazen 5 kademe civarı boş kademeler oluyor 2 li tepe durumu sanki olumsuz doneler fazlalastı aslında bu kağıtla ilgili net bir düşüncem bir türlü oluşmuyor acaba iş yatırımmı tahtada pastası nasıl
Gecen çeyrek sermayesi kadar faaliyet kari yazdi.... Bu çeyrekte min. aynısıni başarabilirse, bu durum senelik te sermayenin 4-5 kati kar yazabilir manasına gelecek.. Ve borc faaliyet karina nazaran cok küçük kalacak...
Iyi bilanço ile kagida daha fazla saldırmaları lazim diye düşünüyorum...
Mal coskuda satılır korkuda toplanir. Her zaman temkinli olmakta fayda var. Bu tur kağıtların dönüşü çıkışından cok daha sert oluyor nitekim ornegi gecen hafta yasandi
İşin ilginç tarafı şuan yabancılar satışta görünüyor. Hayırlısı olsun
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun k8m alici tarafta acaba...
İş alıcı yatırım finans satıcı. Yarın takaslarda yabancı artarsa iş bankası yabancıya virmanlamış derim. Ytd
Akbank geçen bunu hep yaptı. Ytd
Evet arkadaşlar dediğim gibi satto gösterip topluyorlar. Takaslarda deuche yatırım ve citi 800 bin lotu geçti. Ytd
Yatırım finansta aylardır sabit 300 bin var kardeş
Yatırım finans 300 diğer 2 si 500
Akrep dostumuz ortalıkta görünmüyor. ..acaba tamamen satıp çıktı mı ????
Kendisi başarılı bir teknikçi idi..gerçi şu ana kadar durdo bir çok teknikciyi döktü. .teknikçilerden en çok akrep dostumu merak ediyorum..
Öğle sonu sıçrama yaparmı aceba
tepenin yanın da ikinci tepe kuşkulu
Saçmalara başladı. 3000 lot ile 7.15 olur. O kadar boş
Aga kafa buluyor aşağı yukarı tarayıp duruyor
sözün bittiği yerdeyiz..artık yönü belirleyecek olan bilançodur...eğer süpriz güzel bir bilanço gelirse teknik olarak ikili tepe vız gelir...temel tekniği çizer...şu anda herkes bekleme durumundadır ki bu topikten de görülebiliyor...topikte sadece 5 kişi var...önceki günler bu sayı 20-30 aralığında idi...
ben hepimize başarılar diliyorum...vereceğimiz kararların bizi başarıya götürmesini diliyorum...almak ,satmak veya tutma kararı herkesin kendi vereceği bir karardır...
benim pozisyonumu zaten söylememe gerek yok...bunu herkes tahmin edebilir...keçilerini kaçıran birisi ne yapacaksa bende onu yapmaya devam ediyorum...:kahkah: gönlüm bilançoların 6,00-7,00 aralığı bir yerden karşılaması idi ama 7,00 ın üzerinde bir karşılamayı daha önce daha çok seveceğimi de söylemiştim...şu anda herşey beklentilerim ve gönlümün istediği şekilde gelişiyor...
burada aşağı yukarı 3-4 iş günü kaldı..bu süre içinde tahminim vergi dairesi vergi beyannamesi yollanacak...artık herşey bunda az çok belli olacaktır...
son bir kaç gündür durdo ta 6,40 lardan iyi toparladı..birileri ısrar ile yüklü aldılar..bakalım geçmişte bu hisseyi satanlar mı karlı çıkacak yoksa alanlar veya tutanlar mı ??