Sayfa 28/656 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 217 - 224 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    Mal coskuda satılır korkuda toplanir. Her zaman temkinli olmakta fayda var. Bu tur kağıtların dönüşü çıkışından cok daha sert oluyor nitekim ornegi gecen hafta yasandi
    Katılıyorum Dostum mantıklı 2 lemde kalıyorum durdoyla alakalı fakat hacim olarak bakıldığında zayıf bi hacimle gidiyor demen gibi gidiş ve dönüş benzer olmuyor mantığım riski fazla gibi duygularım kendinden emin devam edermi diye kararsız kaldım bilemiyorum..

İşin ilginç tarafı şuan yabancılar satışta görünüyor. Hayırlısı olsun

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

3. Bugun k8m alici tarafta acaba...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

İş alıcı yatırım finans satıcı. Yarın takaslarda yabancı artarsa iş bankası yabancıya virmanlamış derim. Ytd

Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    İş alıcı yatırım finans satıcı. Yarın takaslarda yabancı artarsa iş bankası yabancıya virmanlamış derim. Ytd

Ilginc yabanci boyle bir seye tenenzul edermi acaba ayri yerlerden toplama gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Ilginc yabanci boyle bir seye tenenzul edermi acaba ayri yerlerden toplama gibi...
    Akbank geçen bunu hep yaptı. Ytd

Evet arkadaşlar dediğim gibi satto gösterip topluyorlar. Takaslarda deuche yatırım ve citi 800 bin lotu geçti. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar dediğim gibi satto gösterip topluyorlar. Takaslarda deuche yatırım ve citi 800 bin lotu geçti. Ytd

Yatırım finans yabancı değil sadece onun için aldığı bir aracı kurumdu..takas arşivlerine bakarsanız sabit lotlarının olduğu görürsunuz..İki yabancı şirketi var deutche ve city...City de 276 bi Deutche de 250 bin lot var..Kolay gelsin

Sayfa 28/656 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •