Delikanlı hoş geldin,
Sana bir tavsiye kendine bir hedef belirle ve bu hedefe ulaştığında arkana bile bakma...Borsa riskli bir yatırım aracıdır. Hedefine geldiğinde daha dersen mutlaka kaybedersin unutma....Şansın açık olsun....
Printable View
Endekse rağmen dik durmamız ve gün içi en yüksekten kapamamız çok iyi oldu.Günlerdir seans içi derinliği yakinen takip ediyorum.Geçen haftaya kadar gördüğümüz güçlü satışa giren kurum olmadı.Sabahtan 03 lerden kaldıran Deniz 'in satışa geçmesi yine mi aynı senaryo dedirtmişti ancak sonrası Ak devreye girdi.30 Nisan bilanço için son tarih ve önümüzde 5 işgünü var.Bist endeksinden bağımsız hareket inşallah yeni bir trend başlangıcıdır.Ne yapıyoruz :) ayaklarımızı yere basıyor ve uçup kaçmadan makul beklentiler içine giriyoruz. 2.70 lerden dönerken 2.20 2.22 lerde çok takılmış idik.İlk hedef orası.Sonrasını teknikçiler çiziyor zaten. 2.34 ve 2.54 nihai hedef 2.70 ikili tepesi.
Ytd
Unutmayınız 75 milyon tl lik 2018 kârını çarçur etmeden içeride bırakarak geleceği yatırım yaptılar.Kısa vadeli borç yükünün erimesi ve özsermayenin güçlenmesi; biz gerçek yatırımcıların orta ve uzun vadeli beklentileri için önemliydi.
Kendimden daha uzun vadeli kimseyi görmedim bu hissede ve temettü vermesini bekliyordum, 11 senedir param bitti tükendi yok oldu! Şimdi gelmiş diyorsunuz ki temettü verseydi, bana verseydi çarçur olacaktı öyle mi! Merak etmeyin iki yönetim gideri yazar bilançoya 75 milyonu kuş eder yok eder arkasından bakar el sallarsınız Tire bu neler yaptı kaç senedir haberiniz yok gelmiş konuşuyorsunuz, bari senelerdir ilk kez kapı gibi kar etmişti cebime üç kuruş girseydi. Sizler böyle düşündükçe bu Mondi hepimizi suistimal etmeye devam eder.
Yazık çok yazık.
Sevgili forumdaş! Bir hisse senedi yatırımı için 11 yıl çok uzun bir süre.Bir hisse bu kadar uzun süre elde tutulursa başa gelmeyen kalmayabilir.Bir kere borsamızın bizatihi kendisi dahi bu kadar uzun vadeli bir yatırımı haketmiyor.Kaldı ki Tire Kutsan haketsin.Menkul ya da g.menkul kaçan dünya kadar yatırım seçeneği,fırsat maliyetleri,vs. derken psikolojiler alt üst olur; burada sizde olduğu gibi kendi açınızdan belki de haklı olarak hiç olası değilken temettü beklentisine girersiniz.Ancak gerçek şu ki Tire Kutsan henüz yeni yeni montanlı kâr eden bir şirket statüsünü kazanıyorken ve bilançoda yükümlülüklerini hafifletip daha sağlam bir şirket olma yoluna henüz geçen yıl girmişken izleyen yıl temettü beklenmemeli idi.Beni açıkçası esas sözleşmesi yanılttı.Yine de önümüzü açan bir kararla hareket edildi.Size saygım sonsuz.Burada sadece 3 aydır yazıyorum.Ancak 15 yıllık bankacı olarak şunu söyleyebilirim.Hiçbir piyasada devamlı kalınmaz.Tire Kutsan da kısa ve orta vadede şahsi beklentim yeniden 2.70 leri test etmesinden ibarettir.%80 i yabancıda olan hatta halka açık kısmının %75 i dahi yabancıda olan bir hissede şirketi araplara vs.pazarlama, satış hikayesi gündeme gelmeden Entrika gibi %300%500 getiri beklenmez.
Şimdi sizin düşüncelerinize saygı duyuyorum,
Çok basit bir soru sorayım : Bunu çokça da sormuşumdur. Tire Mondi bu haliyle sizin olsa kaça satarsınız? Sizce değeri ne olur?
Basit hesap yapalım : Adamlar %50'den fazla hissesi için yanılmıyorsam 106 Milyon USD ödediler. Bu zamana kadar da modernizasyon yapıldı ve sektörün lider firmalarından biridir. Şimdi şirketin %100 değeri 70 Milyon USD civarındadır. Kar eden bir yapıya bürünen yaklaşık 1000 kişiyi istihdam sağlayan bir şirket oldu Tire Mondi. Cirosu Milyar lirayı aşmış ve hedefi 1,5 - 2 Milyar liralara gidiyor. 2018 karı dolar bazında neredeyse 15 Milyon USD. Bu rakamlar çok değerli ve umut verici.
Sürdürebilir kar : Bunu çok yakında 2019 1. çeyrekte görürüz.
Yeni Hal Yasası : Şu an meclis gündeminde
Böyle bir şirketi başlangıçtan oluşturmaya kalkarsanız cebinizden çıkacak para inanın 500 Milyon USD olur.
Madem karlı değil ve yatırım riskli Tire Mondi %80 kısmına neden sahip olmuş?
Halka açık kısımda olanların büyük kısmının ellerinde olmadığının bir garantisi var mı?
Burada bazı yazılar var. Sürekli umutsuzluk ve satış yaptırmaya yönelik. Neden?
Borsa umut işidir %100-200-500 hayal etmezsen gidip bankaya vadeli mevduata yatırım yapmak lazım. Bana uygun değil!!!
İlla da %200-500 artacakta değil...Bu benim motivasyon aracım. Örnekler verdim. AYEN,IZOCM ALKA,MEDYA Holding, ENKA ben bu kağıtlara yatırım yaptım ve %100'den fazla kazançlar elde ettim. Bu sefer neden olmasın?
Süre daraldıkça baskı artacak, çeyrek sonucunda tatmin edici kar gelirse işler tersine döner ve satış kademesinde alacak lot kimse bulamaz. Taabii ki tersi de mümkün...Burası borsa nihayetinde...Kar ve Zarar Kardeştir. Benden yana helal olsun...
Şişman Kadın 3 TL'de sahneye çıkar. Sonrasında kendimize başka bir motta buluruz şimdiden tüketmeyelim....
Katolik Nikahlı Entrika
Sn. Entrika bana hak verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sn. mtk2612 arkadaşım, bu şirket hiç zarar etmedi ki, inanmak istemeyeceksiniz elbette bu dediğime ama inanın, Ülker'den satın aldıktan sonra bu şirketi bilerek öldürdüler senelerce şişik şişik zararlar yazdı lisans ücretleri koydu, danışmanlık koydu, benzini koydu, koydu da koydu. Tire 12 sene önce de trink trink kar ediyordu hepte etti, şirket hep iyiydi. Onca senedir bir kere bile şirket değerleme yapmadı, bankacıymışsınız soruyorum size, Neden???
Diyorsunuz ki sağlam şirket olma yolunda şimdi gidiyor, hayır değil, şirket Mondiden önce her sene temettü veriyordu açın bakın, zaten şirketi de bu yüzden aldı Mondi, karda diye... ne oldu da 11 senedir temettü vermedi? Çünkü Mondi şirketi Tire'yi sömürüyor, beş kuruş vergi vermeden kaç yıl faydalandı, o şirketin alımını bedavaya getirdi ödemediği vergilerin toplamı ülkere verdiği parayı bulmuştur, son 2 senedir sürekli SPK Cimer'e Bimer'e burada arkadaşlarla yaza yaza yaza yaza bir yere getirebildik bilançoyu ama yetmiyor, yetmez hala binlerce açık var, o bahsettiğiniz 75.5 milyon kar Tire'nin bilançosundaki yönetim giderleri kadardır, saniyesinde yok edilecek bir meblağdır.
Sn. Payrıt diye bir arkadaş var, o haklı. Esas sözleşmeye göre vermesi gerekirdi. Bana sormadan kendi kafasına göre benim hakkımı şirkete geri sokacak, bilançosunda yine yiyip bitirecek, yalandan giderlerle yok edecek yine başa saracak. Bunu normalize etmeye çalışıyorlar ama edilecek tarafı yok.
11 sene uzundur doğrudur, herkesin yatırımı kendine, ben böylesini uygun gördüm, siz yapmayın benden çok fazlasını kazanın inşallah, ben yıllar içinde ara ara tekrar tekrar alım da yaptım, beklentim büyük, hala büyük, sn. Entrika'nın 14lerini görmeden zaten ayrılamam artık daha düşüklerinde enflasyondan zarar ediyorum.
Bende sabırdan bol bir şey yok ama bu temettü vermeme kararının normalleştirilmesini hazmedemiyorum, bunca yıllık yatırımımda tırnaklarımızla raporlamaya mecbur bıraktığımız bu ilk karın bu şekilde yok edilmemesi lazım, artık yatırımcıları ile paylaşılması, şirketin yatırımcılarını da saymaya başlaması lazım .
Yine Spk ya yazmak gerekecek Sayın Ordinary. Hislerinizi anlıyorum benim de böyle çok beklediğim hisseler olmuştu, ama hepsinde ışığı gördüm sonunda, inşallah bu sefer de kar etmeden ayrılmayacağım.
Kar dağıtım politikası Kap duyurusunda hafif bir yan çizme var en sonda SPK kulağımı çekerse en kötü hisse senedi dağıtabilirim demişler ama işte Spk yı uyandırmak lazım ki genel kurulda kulaklar çekilmiş olsun.
Bence hissenin olması gereken piyasa değeri en az 250 Milyon USD, Döviz kurunu da 6 TL olarak alırsak hedef TL fiyat 7,50 TL olarak hiç de uçmadan kaçmadan hesaplanacak bir tutar. Gönlümüzden daha fazlası da geçiyor ama Allah bereket versin deriz.
Bu bile şu haliyle %200 civarında bir potansiyel demektir....Bu arada maliyeti 1,50 TL olan için varın siz hesaplayın...
14 TL için de uzun vadeli portföyümde bir miktar mutlaka tutacağım. Sonra birisi çıkar hani lotların der :):):) Mahçup olmamak lazım...
...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....
Not : Cimri Avusturyalılar varsa onlara karşı Katolik Nikahlı Entrika var...Yok öyle yağma....''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Ben de bir tahmin yürüteyim Bilançoda 3 aylıkta 27 milyon civarı olabilir...
Hisse değeri en az 2 sene geriden geliyor bence...,baskıyla işkenceyle...bu piyasada bile en az 4tl 5tl olmamız gerekti...!!!
Bilinçli olmasaydı yapılanlar Yoksa şuan bu fiyatlarda olmazdık olamazdık...
Patronların çakallığı işte...
2.27 2.41 2.54 2.71 geçilip 3.tl 3.27 denemesi olacaktır diye düşünmekteyim...
23 nisan yarın borsa tatil...
Az kaldı 3 vakte kadar olacaktır tahminim...🙏🙏🙏
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir....!!!!
Sayın arkadaşlar şirketlerin bilanço açıklama tarihlerini ara, sıkıştırılmış dosyayı aç, excel bul vs ile uğraşmayın. Gerekli çalışmayı yaptım. Her cihazda ayrıca uğraşmadan aşağıdaki linkten direkt bakabilirsiniz:
http://www.borsanalist.com/bilanco-aciklama-tarihleri
Bol kazançlar.
Bilançonun iyi gelmesi bile biz yatırımcıların işine yaramıyor.Çünki kârını yatırımcıları ile hiçbir şekilde paylaşmak istemeyen şirketlerle dolu borsamız.Mantıken düşünürsek her şirketin üç aşağı beş yukarı yıllık sabit kârı var.Cüzi de olsa her yıl ufak tefek yatırımcılarına birşeyler vermesi gerekmez mi?
Bir şirketin olağan üstü gibi görülebilecek kâr edebilmesi için üretim kapasitesini ( işçi sayısını, makina sayısını ) artırması lazım ki paylaşılan kâr hatırı sayılır olsun.Şu kadar kâr ettik, bu kadar kâr ettik diye sevinip ortalığı ayağa kaldıran şirket bilançoları bence şişirme bir yalandan ibarettir.Gerçekten öyle bir kâr edebilmiş olsa muhakkak bir şekilde paylaşır.
Tamam bilader sen kazandın yarın sabah erkenden satar tövbe ederiz sen de rahat et. Ama sen sakin satma "Şişman Kadını Bekle" Rüyanda görürsün...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi tam birinden kurtulmuşken aha da yenisi çıktı. Arkadaş, amacın ne? İnsan yatırım yaptığı kağıdı sürekli kötüler mi? Yatırımcı değilsen sana ne? Sorulara cevap vermeyip bozuk plak gibi aynı nakarat...
Adam zorla benimle uğraş diye kaşınıyor galiba...Neyse konuşsun dursun bana ne....ama ''Şişman Kadın Sahneye Çıktığında'' arkadaşa kapak yapacağım. Çıkmazsa o da bana yapsın....
Çok tşklr abi hoşbuldum. Teknik kitapları aldım öğrencem hedefimi ona göre belirlemeye çalışcam.Riskli de iddiaa oynuoyoz arklarla ondan riskli olamaz :kahkah: ömür boyu maaş birktirmekle geçmez abi ya okuldan sora kendimin patronu olcam borsayla geçincem planım bu ama bakalım işte ilk hissem tire forumları okudumda aldım.sende bana ilham oldun moral aşılıosun burdakilere sen olmasan dip olmuş hepsi. Bazi hisseler var forumlarının cenazesi kalkmış uğrayanı yok bura öyle diil onu da svdim. Bende biraz kar ediim motivasyon olsun istyrm kendime. Ara ara yazarm abi kötü günlerde dopingini eksik etme bu sayfadan sen.
Gsliyim, tüm gslilere selam burdan.:wave:
Entrika ve diğer dostlar.Rica ederim geçmişte sayfalarca uzayan gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Önümüze bakalım.Yurtdışı borsaları artı kapatıyor.Piyasalarımız seçim iptalini değerlendirmeye alan YSK kararı geldiğinde bekleme modundan çıkacaktır.Seçim iptali beklemiyorum; bu nedenle endeks için iyimserim.Endeksten bu desteği alırsak çeyreklik bilanço beklentisiyle başlayan yukarı yönlü trend devam edebilir diye düşünüyorum.2.22 ler ilk hedeftir.Ancak son bir haftada neredeyse %10 üzerine koyduk.Bu nedenle kısa süreli dinlenme yapabiliriz.Temkinli bir beklenti benimkisi.Bu tahta kısa/orta vadede 2.70 teki tepeyi yeniden yoklayacak, 1.90 -2.00 lerde uzun süre sürünecek bir şirket olmaktan çıkacaktır.Her zamanki gibi kendi adıma tahtada makul hedefler koyuyorum ve size de bunu tavsiye ediyorum.( Al ya da sat tavsiyesi değildir.)
Bende hissemin çıkmasını hatta uzaya gitmesini istiyorum ama yazılanları okuyorsan muhatabına söyle...Ben malımın mundar edilmesine tepki gösterdim ve her fırsatta da gösteririm.
Sen ''Şişman Kadın'' efsanesini bilir misin? Bilmiyor musun? Çok yakında öğrenirsin....
Temettü kararını daha yeni açıkladı hangi geçmiş uzayıp giden tartışma? burada sizin hedefleriniz ve beklentileriniz dışında fikir beyan edenler uçuk ya da kaçık mı oluyorlar veya geçmiş boş tartışmaları yapanlar mı oluyorlar? Siz 2.70 te satın, mutlaka satın ama. Ben burada olmaya devam edeceğim onaylamadığınız şekilde uzun vadeci olarak.
Bunca senedir şirkete neden hiç değerleme yapmadığı konusunda da bir şey dememişsiniz, geçmiş önemsiz boş tartışma tabi haklısınız, çünkü bu şirket bu sene iyi bir şirket oldu, aniden, nasıl oluyorsa artık o.
Kızmayın Sayın Ordinary, beklentimizi küçültmek için bir neden yok. Yeni bilanço yaklaşıyor. Tire senelerdir çok karlı ve değer yaratan bir şirket, hatalı yatırım yaptığınızı ima edenlere aldanmayın, daha önce çalışmamı paylaşmıştım yine paylaşıyorum, daha yeni 2018 de iyi bir şirket oldu diyenlere gelsin:
https://resmim.net/f/HzNLeN.png
Bu kadar müthiş hat yatırımlarına ve uçmuş faaliyet karı artışlarına rağmen kaç sene süründürmüşler şirketi, 2015 te 3 tlleri görmemesi için hiçbir sebep yokmuş ama göstermemişler, baskılamışlar hisseyi kar da raporlatmamışlar bir şekilde başarmışlar işte. Ama artık mızrak çuvala sığmayacak inşallah herkes kazanacak !
Ordinary bu topic yeni açıldı.Sanırım şu an 28.sayfadayız.Önceki topicte aynı kişilerce onlarca sayfa atışma görebilirsin.Bundan bahsetmiştim.Birbirimize katkımız olsun diye yazıyoruz.Borsa, alsatçı değilim gerçek şirket yatırımcısıyım deyip; meydan okurcasına elinde yıllarca kağıt tutanları çoğu zaman batırmakla kalmamış psikoloji vs hicbir şey bırakmamıştır.Bu nedenle kısa ve orta vade trendlere oynamak gerekir.Burada da bu potansiyel var.Ayrıca yine borsa şişman kadının sahne alması vs. gibi metaforları inanın kaldırmaz.Senelerce yol gözlemeye hiç gerek yoktur.Makúl ölçüde kârını alır çıkarsın.Şirkete çok bağlı isen hedef gelince satar, düzeltmelerde yeniden girersin.Burada bana laf yetiştirin diye yazmıyorum.Bir amme hizmeti yapıp sermaye piyasalarına yönelik ideal bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.
Sayın MTK2612 ve Santa_Fe,
Akla ihtiyacımız olduğunda ilk danışacağımız kişiler olacağınızdan emin olabilirsiniz...''Şişman Kadın'' efsanesi başladığından bu yana neredeyse %10 artıdayız. Bu benim motivasyonum rahatsız oluyorsanız ve mümkünse beni gizlersiniz. Takip ve laf yetiştirme zorunluluğunuz yok. Forum kurallarına uygun olmadığını düşünüyorsanız da şikayet edersiniz...
Herkes hedefine uygun olarak davranır bu kimi için %5' dir kimi için %500'dür.
''Şişman Kadın Çıkmadan Opera Bitmez''....Katolik Nikahlı Entrika....
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun
Sn.mtk2612 söylediğiniz gibi geçmişte bu forumda bayağı atışma ve ağız dalaşı oldu.Kendine görede kimilerinin haklı sebepleri vardı.Genelliklede yatırımcı olduğunu iddia edip sadece olumlu algıyı bozmak amacıyla ,gerçek yatırımcıları demoralize etmek maksadı ile foruma giren tetikçilerin (büyük ihtimalle tahtayı forse eden grubun mensupları) foruma girmesi bu tip tartışmaları körüklüyordu.Fakat zaman herşeyin ilacı ,görüldüğü gibi çoğu kaybolup gittiler.Tepe yöneticisinden aldığı bilgiye göre ky ye 12 500 000 lot yüklendiğini yazanmı istersiniz , o kadar olumlu bir bilançodan sonra bir tane kağıt makinesini kapatıp 14 işçiyi ücretli izine çıkardı diye öldük bittik battık edebiyatı ile ertesi gün bak görürsünüz kağıt dip yapacak '' korkunun ecele faydası yok '' tarzı tehditkar konuşmalar yapanmı (sanki grubun elemanı olacakları biliyormuş gibi) dersiniz artık ne derseniz deyin bu tip kişileri gördü bu forum.Bana göre tartışmaların ana nedeni gerçek yatırımcılarla bu tip art niyetli ve kasıtlı yazan kişilerin bir mücadelesiydi bu bütün olanlar.Aslında olması gereken ve forumun bu tip kişilerden temizlenmesi açısından çokta sağlıklıydı.Bu tip niyetle girip hem yatırımcısı olduğunu iddia edip hemde kağıdı kötüleyen şahısların böyle bir tepkiyle karşılaşıp başarılı olamayışı forumun yeterince bilinçli bir yatırımcı kitlesine sahip olduğunu ve sonrasında gelecek aynı tipte farklı isimlerde kişilerin başarı şansını azaltır diye düşünüyorum.Forum kuralları içersinde yazılarda art niyet varsa ve eğer gerekiyorsa tepki vermek kötü bir şey değildir hatta gereklidir .Aman tartışma olmasın demek iyi niyetli olmayan kişilere zemin hazırlar cesaret verir.Gerekiyorsa saygı sınırını aşmamak forum kurallarını çiğnememek şartıyla olacaksa olsun ,foruma zarar vermez tam aksine faydalı olur diye düşünüyorum.herkese saygılar.iyi akşamlar.Y.T.D.
"Şirket Yönetim Kurulu'nun 28 Şubat 2019 tarihli kararı çerçevesinde; (a) kağıt talebinin azalmasına yol açan mevcut iç piyasa koşulları ve (b) bu durumun, atıksu arıtma tesisinde planlanan ve kağıt makinalarından birisinin durdurulmasını gerektiren bakım çalışmaları için uygun bir zaman oluşturması nedenleriyle; TOKİ Mah., Hasan Tahsin Cad. N 28 Tire, İzmir adresinde yer alan Tire kağıt fabrikamızda bulunan iki adet kağıt makinasından daha eski olanında (no. KM-2), üretimin geçici olarak durdurulmasına karar verilmiştir. "
Bu durumun bu dönemki karına etkisi ne olur sizce...talep zayıflaması sebebiyle makinelerde biri kapatılmış geçici olarak...Bu konuda fikri olan var mı,bilançodan fazla umutlu konuşuluyor da bilmediğim için soruyorum...
hakanna34 arkadaşım,bu haberdeb sonra kağıt %25 e yakın düştü -gerçi teknik olarak da yükselen takoz kabak gibi görünüyordu ama-
öngörünüzü merak ediyorum
Şirket yeterince stoğa sahip o bakımdan olumsuz bir etki yaratacağını sanmıyorum.Sektörün içinden bir arkadaşımız makine kapatmanın maliyet açısından bazı durumlarda zarar değil tam aksine karlı olduğundan bahsetmişti.Sanırım Sn .nazelyondu .Ayrıca paylaştığı bu bilgi için yeri gelmişken kendisine ayrıca teşekkür ederim bilmediğim bir şeyi öğrenmiş oldum.Bana göre olumlu bilançonun ardından şirket tarafından kapa gönderilen bilinçli bir haberdi.Çünkü haberin ertesinde tüm olumlu bilançoyu gölgede bırakıp aşırı derecede kötü bir fiyatlama yapıldı ( 2.70 -1.90 ).Bu kadar önemsiz ve bilanço tesirininde etkisinin zayıf görüleceği bir haberin aşırı derecede negatif fiyatlanması bana haberin kasıtlı olduğunu düşündürür.Sadece kendi fikrim olup.Y.T.D.
Son bilançoya göre elinde 149milyon tl toplam stok varmış. Stokları tam kırılım vermiyor, bölüm varlıklarının altında maddi ve maddi olmayan varlıklarla birlikte değerlendiriyor ama bir önceki seneye göre 49.8 milyon yani yaklaşık %50 fazla stok raporlamış.
Bu nedenle hat kapatması kötü algılanmamalı, zaten kendileri de bunun satışlara etki etmeyeceğini yazmışlar demek ki ona göre yığılı envanterleri varmış, ayrıca ana üretimi kutu ama son iki senede özellikle kağıttaki faaliyet karı çok artmış durumda bir üstteki postta çalışmama link attım oranları görebilirsiniz, bu yüzden hattı daha kullanışlı yapmak için karar vermeleri doğru, her sene kağıt hatlarına 3 milyon tl yatırırken 2018 de 7 milyon yatırmışlar bu da dediğimizi doğrular nitelikte bir yatırım artışı. Son olarak 14 kişi geçici çıkarıldı, bu da hattın çok uzun soluklu bir bakımda olmadığını gösteriyor.
.
Günaydın tüm formdaşlara
Sosyal medyada hissemiz olan TİRE oldukça dikkat çekmiş durumda bu vaziyet beni oldukça tedirgin ediyor..İnşallah bizim kurnaz spek bunu avantaja çevirmez.
Herkese bol kazançlar dilerim...
Garanti ve gedik yapıyor hareketi. Ama mal toplamıyorlar aldıklarını veriyorlar.
Alıcılarda 1- ak yatırım 244,283 lot 2- vakıf 167,790
Satıcılarda 1- a1 capital 154,757 lot 2- yatırım finans 97,237
Kurum hacim 1- garanti yatırım 481,627 2- Gedik 419,627
dEDİĞİM GİBİ BU TAHTADA ÇOK KETENPERELER VE KATAKULLİLER OLACAK SAYIN ENTRİKANIN KLİŞESİNDE OLDUĞU GİBİ ŞİŞMAN KADIN MEVZUSU SONLANANA KADAR BURDAYIM:)
Tahminime göre bu bilançoyu cuma günü açıklayabilirler...bilanço iyi olduğunda erken açıklarlar Son günü salıya bırakmayacaklar gibime geliyor....
Tahtayı hareket ettiren onlarsa eğer Gedik ve wakıfa vb..güven olmaz anında ertesi gün çakarlar....
Yarın kapanışta ve Cuma hareket beklemekteyim.....
Zirve hareketlerinde dengeyi sağlarsa aniden düşmezse İyi olur....
Bakalım ne yapmak isteyecekler bizim çakalların uşakları....
2.27 2.54 2.71 zirveleri muhakkak geçilmesi gerekir...
Şu anki etapta hedef fiyatım 3.27
Kimseye al sat tut tavsiyesi asla değildir...!!!
HERYERDELER, tahmin ediyorum saniye saniye burayı takip ediyorlar. Her yazılanı ama her yazılanı okuyorlar.
Yinede siz kendiniz karar verin, bunların sağı solu hiç belli değildir.
ytd.
Rahat ol korkma korkunun ecele faydası yoktur Arkadaşım....
Zaten olacağı kadar olmuş herşey.. yapacaklarını yaptılar yıllardır korkutarak baskı yaparak....
Onlardan korkan onlar gibi olsun ben öyle düşünüyorum şahsıma..,
kaybedeceğimiz Kadar kaybetmişiz zaten yıllardır bundan sonra onlar düşünsün ne yapacağını...!!!
Come down my friend come down....!!!
I never say anyone buying selling staying...!!!
yeah my friend got it
ytd.