Originally Posted by
ordinary
Temettü kararını daha yeni açıkladı hangi geçmiş uzayıp giden tartışma? burada sizin hedefleriniz ve beklentileriniz dışında fikir beyan edenler uçuk ya da kaçık mı oluyorlar veya geçmiş boş tartışmaları yapanlar mı oluyorlar? Siz 2.70 te satın, mutlaka satın ama. Ben burada olmaya devam edeceğim onaylamadığınız şekilde uzun vadeci olarak.
Bunca senedir şirkete neden hiç değerleme yapmadığı konusunda da bir şey dememişsiniz, geçmiş önemsiz boş tartışma tabi haklısınız, çünkü bu şirket bu sene iyi bir şirket oldu, aniden, nasıl oluyorsa artık o.
Kızmayın Sayın Ordinary, beklentimizi küçültmek için bir neden yok. Yeni bilanço yaklaşıyor. Tire senelerdir çok karlı ve değer yaratan bir şirket, hatalı yatırım yaptığınızı ima edenlere aldanmayın, daha önce çalışmamı paylaşmıştım yine paylaşıyorum, daha yeni 2018 de iyi bir şirket oldu diyenlere gelsin:
https://resmim.net/f/HzNLeN.png
Bu kadar müthiş hat yatırımlarına ve uçmuş faaliyet karı artışlarına rağmen kaç sene süründürmüşler şirketi, 2015 te 3 tlleri görmemesi için hiçbir sebep yokmuş ama göstermemişler, baskılamışlar hisseyi kar da raporlatmamışlar bir şekilde başarmışlar işte. Ama artık mızrak çuvala sığmayacak inşallah herkes kazanacak !
Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.
Yer İmleri