Sayfa 28/466 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 217 - 224 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Şimdi tam birinden kurtulmuşken aha da yenisi çıktı. Arkadaş, amacın ne? İnsan yatırım yaptığı kağıdı sürekli kötüler mi? Yatırımcı değilsen sana ne? Sorulara cevap vermeyip bozuk plak gibi aynı nakarat...

Adam zorla benimle uğraş diye kaşınıyor galiba...Neyse konuşsun dursun bana ne....ama ''Şişman Kadın Sahneye Çıktığında'' arkadaşa kapak yapacağım. Çıkmazsa o da bana yapsın....

2.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Delikanlı hoş geldin,

Sana bir tavsiye kendine bir hedef belirle ve bu hedefe ulaştığında arkana bile bakma...Borsa riskli bir yatırım aracıdır. Hedefine geldiğinde daha dersen mutlaka kaybedersin unutma....Şansın açık olsun....

Çok tşklr abi hoşbuldum. Teknik kitapları aldım öğrencem hedefimi ona göre belirlemeye çalışcam.Riskli de iddiaa oynuoyoz arklarla ondan riskli olamaz ömür boyu maaş birktirmekle geçmez abi ya okuldan sora kendimin patronu olcam borsayla geçincem planım bu ama bakalım işte ilk hissem tire forumları okudumda aldım.sende bana ilham oldun moral aşılıosun burdakilere sen olmasan dip olmuş hepsi. Bazi hisseler var forumlarının cenazesi kalkmış uğrayanı yok bura öyle diil onu da svdim. Bende biraz kar ediim motivasyon olsun istyrm kendime. Ara ara yazarm abi kötü günlerde dopingini eksik etme bu sayfadan sen.

Gsliyim, tüm gslilere selam burdan.

3. Entrika ve diğer dostlar.Rica ederim geçmişte sayfalarca uzayan gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Önümüze bakalım.Yurtdışı borsaları artı kapatıyor.Piyasalarımız seçim iptalini değerlendirmeye alan YSK kararı geldiğinde bekleme modundan çıkacaktır.Seçim iptali beklemiyorum; bu nedenle endeks için iyimserim.Endeksten bu desteği alırsak çeyreklik bilanço beklentisiyle başlayan yukarı yönlü trend devam edebilir diye düşünüyorum.2.22 ler ilk hedeftir.Ancak son bir haftada neredeyse %10 üzerine koyduk.Bu nedenle kısa süreli dinlenme yapabiliriz.Temkinli bir beklenti benimkisi.Bu tahta kısa/orta vadede 2.70 teki tepeyi yeniden yoklayacak, 1.90 -2.00 lerde uzun süre sürünecek bir şirket olmaktan çıkacaktır.Her zamanki gibi kendi adıma tahtada makul hedefler koyuyorum ve size de bunu tavsiye ediyorum.( Al ya da sat tavsiyesi değildir.)

4.  Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
    Entrika ve diğer dostlar.Rica ederim geçmişte sayfalarca uzayan gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Önümüze bakalım.Yurtdışı borsaları artı kapatıyor.Piyasalarımız seçim iptalini değerlendirmeye alan YSK kararı geldiğinde bekleme modundan çıkacaktır.Seçim iptali beklemiyorum; bu nedenle endeks için iyimserim.Endeksten bu desteği alırsak çeyreklik bilanço beklentisiyle başlayan yukarı yönlü trend devam edebilir diye düşünüyorum.2.22 ler ilk hedeftir.Ancak son bir haftada neredeyse %10 üzerine koyduk.Bu nedenle kısa süreli dinlenme yapabiliriz.Temkinli bir beklenti benimkisi.Bu tahta kısa/orta vadede 2.70 teki tepeyi yeniden yoklayacak, 1.90 -2.00 lerde uzun süre sürünecek bir şirket olmaktan çıkacaktır.Her zamanki gibi kendi adıma tahtada makul hedefler koyuyorum ve size de bunu tavsiye ediyorum.( Al ya da sat tavsiyesi değildir.)
    Bende hissemin çıkmasını hatta uzaya gitmesini istiyorum ama yazılanları okuyorsan muhatabına söyle...Ben malımın mundar edilmesine tepki gösterdim ve her fırsatta da gösteririm.

Sen ''Şişman Kadın'' efsanesini bilir misin? Bilmiyor musun? Çok yakında öğrenirsin....

5.  Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
    Entrika ve diğer dostlar.Rica ederim geçmişte sayfalarca uzayan gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Önümüze bakalım.Yurtdışı borsaları artı kapatıyor.Piyasalarımız seçim iptalini değerlendirmeye alan YSK kararı geldiğinde bekleme modundan çıkacaktır.Seçim iptali beklemiyorum; bu nedenle endeks için iyimserim.Endeksten bu desteği alırsak çeyreklik bilanço beklentisiyle başlayan yukarı yönlü trend devam edebilir diye düşünüyorum.2.22 ler ilk hedeftir.Ancak son bir haftada neredeyse %10 üzerine koyduk.Bu nedenle kısa süreli dinlenme yapabiliriz.Temkinli bir beklenti benimkisi.Bu tahta kısa/orta vadede 2.70 teki tepeyi yeniden yoklayacak, 1.90 -2.00 lerde uzun süre sürünecek bir şirket olmaktan çıkacaktır.Her zamanki gibi kendi adıma tahtada makul hedefler koyuyorum ve size de bunu tavsiye ediyorum.( Al ya da sat tavsiyesi değildir.)
    Temettü kararını daha yeni açıkladı hangi geçmiş uzayıp giden tartışma? burada sizin hedefleriniz ve beklentileriniz dışında fikir beyan edenler uçuk ya da kaçık mı oluyorlar veya geçmiş boş tartışmaları yapanlar mı oluyorlar? Siz 2.70 te satın, mutlaka satın ama. Ben burada olmaya devam edeceğim onaylamadığınız şekilde uzun vadeci olarak.

Bunca senedir şirkete neden hiç değerleme yapmadığı konusunda da bir şey dememişsiniz, geçmiş önemsiz boş tartışma tabi haklısınız, çünkü bu şirket bu sene iyi bir şirket oldu, aniden, nasıl oluyorsa artık o.
    Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
    Temettü kararını daha yeni açıkladı hangi geçmiş uzayıp giden tartışma? burada sizin hedefleriniz ve beklentileriniz dışında fikir beyan edenler uçuk ya da kaçık mı oluyorlar veya geçmiş boş tartışmaları yapanlar mı oluyorlar? Siz 2.70 te satın, mutlaka satın ama. Ben burada olmaya devam edeceğim onaylamadığınız şekilde uzun vadeci olarak.

Bunca senedir şirkete neden hiç değerleme yapmadığı konusunda da bir şey dememişsiniz, geçmiş önemsiz boş tartışma tabi haklısınız, çünkü bu şirket bu sene iyi bir şirket oldu, aniden, nasıl oluyorsa artık o.
    Kızmayın Sayın Ordinary, beklentimizi küçültmek için bir neden yok. Yeni bilanço yaklaşıyor. Tire senelerdir çok karlı ve değer yaratan bir şirket, hatalı yatırım yaptığınızı ima edenlere aldanmayın, daha önce çalışmamı paylaşmıştım yine paylaşıyorum, daha yeni 2018 de iyi bir şirket oldu diyenlere gelsin:

https://resmim.net/f/HzNLeN.png

Bu kadar müthiş hat yatırımlarına ve uçmuş faaliyet karı artışlarına rağmen kaç sene süründürmüşler şirketi, 2015 te 3 tlleri görmemesi için hiçbir sebep yokmuş ama göstermemişler, baskılamışlar hisseyi kar da raporlatmamışlar bir şekilde başarmışlar işte. Ama artık mızrak çuvala sığmayacak inşallah herkes kazanacak !
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

7. Ordinary bu topic yeni açıldı.Sanırım şu an 28.sayfadayız.Önceki topicte aynı kişilerce onlarca sayfa atışma görebilirsin.Bundan bahsetmiştim.Birbirimize katkımız olsun diye yazıyoruz.Borsa, alsatçı değilim gerçek şirket yatırımcısıyım deyip; meydan okurcasına elinde yıllarca kağıt tutanları çoğu zaman batırmakla kalmamış psikoloji vs hicbir şey bırakmamıştır.Bu nedenle kısa ve orta vade trendlere oynamak gerekir.Burada da bu potansiyel var.Ayrıca yine borsa şişman kadının sahne alması vs. gibi metaforları inanın kaldırmaz.Senelerce yol gözlemeye hiç gerek yoktur.Makúl ölçüde kârını alır çıkarsın.Şirkete çok bağlı isen hedef gelince satar, düzeltmelerde yeniden girersin.Burada bana laf yetiştirin diye yazmıyorum.Bir amme hizmeti yapıp sermaye piyasalarına yönelik ideal bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
    Ordinary bu topic yeni açıldı.Sanırım şu an 28.sayfadayız.Önceki topicte aynı kişilerce onlarca sayfa atışma görebilirsin.Bundan bahsetmiştim.Birbirimize katkımız olsun diye yazıyoruz.Borsa, alsatçı değilim gerçek şirket yatırımcısıyım deyip; meydan okurcasına elinde yıllarca kağıt tutanları çoğu zaman batırmakla kalmamış psikoloji vs hicbir şey bırakmamıştır.Bu nedenle kısa ve orta vade trendlere oynamak gerekir.Burada da bu potansiyel var.Ayrıca yine borsa şişman kadının sahne alması vs. gibi metaforları inanın kaldırmaz.Senelerce yol gözlemeye hiç gerek yoktur.Makúl ölçüde kârını alır çıkarsın.Şirkete çok bağlı isen hedef gelince satar, düzeltmelerde yeniden girersin.Burada bana laf yetiştirin diye yazmıyorum.Bir amme hizmeti yapıp sermaye piyasalarına yönelik ideal bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.

Sayın MTK2612 ve Santa_Fe,
    Akla ihtiyacımız olduğunda ilk danışacağımız kişiler olacağınızdan emin olabilirsiniz...''Şişman Kadın'' efsanesi başladığından bu yana neredeyse %10 artıdayız. Bu benim motivasyonum rahatsız oluyorsanız ve mümkünse beni gizlersiniz. Takip ve laf yetiştirme zorunluluğunuz yok. Forum kurallarına uygun olmadığını düşünüyorsanız da şikayet edersiniz...

Herkes hedefine uygun olarak davranır bu kimi için %5' dir kimi için %500'dür.

''Şişman Kadın Çıkmadan Opera Bitmez''....Katolik Nikahlı Entrika....

Sayfa 28/466 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •