imdi sizin dncelerinize sayg duyuyorum,
ok basit bir soru soraym : Bunu oka da sormuumdur. Tire Mondi bu haliyle sizin olsa kaa satarsnz? Sizce deeri ne olur?
Basit hesap yapalm : Adamlar %50'den fazla hissesi iin yanlmyorsam 106 Milyon USD dediler. Bu zamana kadar da modernizasyon yapld ve sektrn lider firmalarndan biridir. imdi irketin %100 deeri 70 Milyon USD civarndadr. Kar eden bir yapya brnen yaklak 1000 kiiyi istihdam salayan bir irket oldu Tire Mondi. Cirosu Milyar liray am ve hedefi 1,5 - 2 Milyar liralara gidiyor. 2018 kar dolar baznda neredeyse 15 Milyon USD. Bu rakamlar ok deerli ve umut verici.
Srdrebilir kar : Bunu ok yaknda 2019 1. eyrekte grrz.
Yeni Hal Yasas : u an meclis gndeminde
Byle bir irketi balangtan oluturmaya kalkarsanz cebinizden kacak para inann 500 Milyon USD olur.
Madem karl deil ve yatrm riskli Tire Mondi %80 ksmna neden sahip olmu?
Halka ak ksmda olanlarn byk ksmnn ellerinde olmadnn bir garantisi var m?
Burada baz yazlar var. Srekli umutsuzluk ve sat yaptrmaya ynelik. Neden?
Borsa umut iidir %100-200-500 hayal etmezsen gidip bankaya vadeli mevduata yatrm yapmak lazm. Bana uygun deil!!!
lla da %200-500 artacakta deil...Bu benim motivasyon aracm. rnekler verdim. AYEN,IZOCM ALKA,MEDYA Holding, ENKA ben bu katlara yatrm yaptm ve %100'den fazla kazanlar elde ettim. Bu sefer neden olmasn?
Sre daraldka bask artacak, eyrek sonucunda tatmin edici kar gelirse iler tersine dner ve sat kademesinde alacak lot kimse bulamaz. Taabii ki tersi de mmkn...Buras borsa nihayetinde...Kar ve Zarar Kardetir. Benden yana helal olsun...
iman Kadn 3 TL'de sahneye kar. Sonrasnda kendimize baka bir motta buluruz imdiden tketmeyelim....
Katolik Nikahl Entrika

Alnt yaparak yantla

Yer mleri