Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
Entrika ve diğer dostlar.Rica ederim geçmişte sayfalarca uzayan gereksiz tartışmalara girmeyiniz.Önümüze bakalım.Yurtdışı borsaları artı kapatıyor.Piyasalarımız seçim iptalini değerlendirmeye alan YSK kararı geldiğinde bekleme modundan çıkacaktır.Seçim iptali beklemiyorum; bu nedenle endeks için iyimserim.Endeksten bu desteği alırsak çeyreklik bilanço beklentisiyle başlayan yukarı yönlü trend devam edebilir diye düşünüyorum.2.22 ler ilk hedeftir.Ancak son bir haftada neredeyse %10 üzerine koyduk.Bu nedenle kısa süreli dinlenme yapabiliriz.Temkinli bir beklenti benimkisi.Bu tahta kısa/orta vadede 2.70 teki tepeyi yeniden yoklayacak, 1.90 -2.00 lerde uzun süre sürünecek bir şirket olmaktan çıkacaktır.Her zamanki gibi kendi adıma tahtada makul hedefler koyuyorum ve size de bunu tavsiye ediyorum.( Al ya da sat tavsiyesi değildir.)
Bende hissemin çıkmasını hatta uzaya gitmesini istiyorum ama yazılanları okuyorsan muhatabına söyle...Ben malımın mundar edilmesine tepki gösterdim ve her fırsatta da gösteririm.

Sen ''Şişman Kadın'' efsanesini bilir misin? Bilmiyor musun? Çok yakında öğrenirsin....