Originally Posted by
ordinary
Temettü kararýný daha yeni açýkladý hangi geçmiþ uzayýp giden tartýþma? burada sizin hedefleriniz ve beklentileriniz dýþýnda fikir beyan edenler uçuk ya da kaçýk mý oluyorlar veya geçmiþ boþ tartýþmalarý yapanlar mý oluyorlar? Siz 2.70 te satýn, mutlaka satýn ama. Ben burada olmaya devam edeceðim onaylamadýðýnýz þekilde uzun vadeci olarak.
Bunca senedir þirkete neden hiç deðerleme yapmadýðý konusunda da bir þey dememiþsiniz, geçmiþ önemsiz boþ tartýþma tabi haklýsýnýz, çünkü bu þirket bu sene iyi bir þirket oldu, aniden, nasýl oluyorsa artýk o.
Kýzmayýn Sayýn Ordinary, beklentimizi küçültmek için bir neden yok. Yeni bilanço yaklaþýyor. Tire senelerdir çok karlý ve deðer yaratan bir þirket, hatalý yatýrým yaptýðýnýzý ima edenlere aldanmayýn, daha önce çalýþmamý paylaþmýþtým yine paylaþýyorum, daha yeni 2018 de iyi bir þirket oldu diyenlere gelsin:
https://resmim.net/f/HzNLeN.png
Bu kadar müthiþ hat yatýrýmlarýna ve uçmuþ faaliyet karý artýþlarýna raðmen kaç sene süründürmüþler þirketi, 2015 te 3 tlleri görmemesi için hiçbir sebep yokmuþ ama göstermemiþler, baskýlamýþlar hisseyi kar da raporlatmamýþlar bir þekilde baþarmýþlar iþte. Ama artýk mýzrak çuvala sýðmayacak inþallah herkes kazanacak !
Yatýrým tavsiyesi deðildir kendimce bir þeyler karalýyorum.
Yer Ýmleri