Yaşa MUSTAFA KEMAL ATATÜRK:byr:
Bir hakkın daha yokmu bu dünyaya gelmeye.
Olacakki
Balık tutarken şimdi simit,makarna, kek karın doyuruyor.
Ben 18 yıldır bunu görüyorum ve mevcut iktidarın buna çalıştığına kanatim var.
Birde bana Tarımı bitirmiş,Hayvancılığı bitirmiş,Fabrikaları satmış ve avm konut yapmış,450 milyar dolar borç almış
Bir iktidar TÜRKİYE için çalışıyor deditemezler.Düşmanlarımız istese bunu yapamazdı.
Orduyu boşalttık içi boş bence tabiki.
Saddam ve Kaddafi orduları gibi.
http://blog.milliyet.com.tr/kaddafi-...?BlogNo=333762
GEZİDEN ÖNCE FAİZLER % 5 CİVARINDAYDI, KİŞİ BAŞI MİLLİ GEİR , 12.000' DOLAR CİVARINDA İDİ TÜRKİYE DE.[/QUOTE]
Faiz doğru Milli gelirde kalem oyunu vardı.
Tamam tartışmayalım normale dönelim .. Kimse kimseyi tahrik etmeden , karşılıklı atışmaya sebep olmadan kurallar dahilinde dilediğimiz yazıyı yazabiliriz ama yazmak engelleniyormuş gibi bir ortam oluşturmak doğru değil. Kurallara uygun olmadığını düşündüğünüz mesajları yönetime bildir ile iletebilirsiniz.. Tekrar iyi günler..
Bak bu hayvancılık iddana katılmıyorum, burada devletin müthiş teşvik primleri var ve buna bizzat gözlerimle şahit oldum. Burada Posoflu, ığdırlı çok yakın dostlarım var ve onların akrabaları taa Hollandalara gelerek ceblerinden bir kuruş çıkmadan 150 şer tane inek götürdüler ama insanımız art niyetli olunca bu inekler 1 yılda ortadan kayboluyor, Devlet canımımı alacak iflas ettim deyip çıyor işin içinden.
Zamanında CeHaPe taa köylere kadar inip çiftçinin çifte koştuğu iki öküzünden birisini vergi diye elinden alıyordu, şimdi Millet cebinden bir kuruş çıkmadan teşvik ile aldığı malları kendi eliyle ortadan kaybediyor ondan sonra Devlet tarımı hayvancılığı bitirmiş oluyor öylemi?
ne güzel söylemiş
' ÖN YARGIYI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN ZORDUR '
AJDA PEKKAN
anladığım herkes bir birine zıt olan görüşlere pek sıcak bakmıyor :kahkah:
bizim halkımız takım tutar gibi siyasi parti tutuyor... İstanbul seçimlerinde saadet kimi desteklerse o kazanır
Saadet partisi 23 Haziran seçimlerine kendi adayı ile giriyor. Yani kimseyi desteklemiyorlar ama gönül bağlarının İmamoğlu ndan yana olduğunu düşünüyorum. Size gelince sayın Apeche64 d sizin o 2 öküzün birini aldı dediğiniz CHP nin biriktirdiklerini seninkiler yiye yiye bitiremediler, şeker fabrikaları, çimento fabrikaları, sümerbank, eti maden ve daha niceleri en son devredilen tank palet yanlış bilmiyorsam Demirel zamanı. Ne diyeyim, tıksırıncaya kadar yediler, zerre kadar hakkım varsa, haram zehir zıkkım olsun. Sağlıklarla kalın.
Devlet malı deniz yemiyen domuz misali, kimler yemediki?
Lise mezunu partiye sırtını dayamış birini tutatar şeker fabrikasına müdür ederseniz içinide hortumlar dışınıda.
Bak Almanya 1945 de savaştan çıktı, biz katılmadığımız halde Almanların durumuna bak birde bizim durumumuza bak, ne biriktirdin??? Mercedes, BMW, Volkswagen, ford, opel, Leopard, vs vs fabrikalarımı kurdun???
Vatandaştan Erdoğan'a: ONUN SARAYINI BİZ DOYURUYORUZ | Ulus Meydanı
https://www.youtube.com/watch?v=EJOzQs3577s
Yüzsük konusunu da biri değinmiş.
https://youtu.be/JFSP71AxuBs
İşte CHP'nin Ankara'da..
soğan, patates, patlıcan fiyatlarını ucuzlatacak, doları düşürecek, EYT'li lere rahat bir nefes aldıracak Dev projesi. .....
Zaman aö tavuk kendini darı ambarında görürmüş dediğini umarım doğru hatırlıyorumdur. Sağlıklarla
Yandaş Libya lideri Kaddafi'ye övgüler düzüyor ama AKP'nin Kaddafi'nin üzerine saldığı savaş gemilerini hatırlamıyor.
İnsanda biraz utanma olur diyeceğim ama bunların ar damarı çatlamış, YSK'nın gerekçesini bile görmezlikten gelerek, "çok bait, oyları çaldılar" diyen tipler bunlar.
Gezi parkı bir sonuçtu, AKP'nin insanların yaşam tarzlarına müdahalesinin doruğa ulaştığı, bizzat akp'nin tetiklediği ve tırmandırdığı bir krizdi. Yahu gezi parkındaki o ağaçlar nerenize battı da kesmeğe kalktınız. Gezi olmasaydı şimdi o parkın yerinde beton bir bina olacaktı. Yaptığınız bir çok avm gibi orası da sinek avlayacaktı.
Gezi parkı AKP'nin ülke insanlarında kimlik dayatmasının bir sonucudur. Bu dayatma bugün de başka yollarla devam ediyor, ensarıyla, imam hatibi ile, bilumum dinci vakfı ile. İşte bu yüzden bugün ekonomik krizden kurtulamıyoruz.
Tarih bilgisi, genel kültür, Vatandaşın yaşam tarzına müdahaleden dem vuranlara sorarım; hayatınızda kaç kez Türkiye sınırları dışına çıktınız? Ne gördünüz? Başka Milletler ile kaç kez kontağınız oldu?
Sabah paylaştım, GAYleriniz mayleriniz, lesbiyenleriniz rahat rahat istanbulun göbeğinde pankart açıp kuyruk sallıyor, kim müdahale etti???
Yaşam tarzından bahsetmişken; başörtülüleri okullara, Devlet kurumlarına almayan hangi zihniyetti?
Rapçiiii bunlarıda yalanlasana.
Sen belli derecede eğitim almış biri olarak peki tank palet e ne diyorsun. Yurtdışı, yurtiçi lezbiyenden, gay den bize ne. Tartışma konusu bu mu?
Ben onu yaşam tarzına müdahale var diyen rapçiye hitaben gönderdim.
Tank paletinde birilerine peşkeş çekilmesi vahim bir hata tabiki, aynen Kerkük Musulun 500 bin sterline satılmasına benzer...:)
Yunanlılara adaları bedavaya mı verdik ?