Anket Sonuçlarını Gör: 23 Haziran Seçimlerin de hangi adayı desteklemeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
473. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Ekrem İmamoğlu/CHP

380 80.34%
  • Binali Yıldırm/AKP

74 15.64%
  • Necdet Gökçınar/Saadet Partisi

14 2.96%
  • İlker Yücel/Vatan Partisi

5 1.06%
Sayfa 25/130 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1035 madde; 193 - 200 arası.

Konu: 23 Haziran 2019 seçimlerin de hangi adayı desteklemeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    #188 de paylaştığım resimi bu paylaşımdan 15 dk önce paylaşmıştım ama şimdi göremiyorum. Art niyetli birşey değil sn Medwig, ben ne görüyorsam onu söylüyorum.
    Şuan forumda mod tek ben varım ve silinmiş hiç bir mesajınız yok. Maalesef gördüğünüzü yazmamış oluyorsunuz çünkü bugün yazdığınız ve paylaştığınız tüm mesajlarınız duruyor.. Böyle bir mesajı neden yazdığınıza dair daha derin girmeye gerek yok çünkü sebebi çok açık belli.. Her neyse silinmemiş mesajınız dolaysıyla anlamsız yere insanları suçlamış oldunuz, gözünüzden kaçmıştır diye umut edeyim.. İyi günler size...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    2001 krizi bu ülkenin en büyük ekonomik krizidir ve ben bir ekonomist olarak bunu kabul etmezsem kendimle çelişmil olurum. Peki en önemli soru şu, tarihin en büyük ekonomik krizine rağmen resimdeki 2 devlet adamı için 5 kuruş çaldılar şeklinde bir haber duydunuz mu? Peki 17-25 Aralık için aynı şeyi diyebilir miyiz? Bir de bu adamlar tertemiz, pırıl pırıl adamlardı da neden bir teki bile şu an bakan ya da milletvekili değil? Daha çarpıcı soru şu, bu 4 bakan 17 Aralıkta hırsızlık yaparken yakalandı ama acaba 25 Aralıkta neler oldu? Bu konu medyada neden hiç yer almadı? Sağlıklarla.
    Akepe içindeki büyükbaş fetöcülere dokunmadı, ne yaptıysa ayak takımına yaptı. Şimdide onun cezasını çekiyor zaten.

3.  Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Akepe içindeki büyükbaş fetöcülere dokunmadı, ne yaptıysa ayak takımına yaptı. Şimdide onun cezasını çekiyor zaten.
    Sayın Apache64d son mesajımın sana olmadığını bilecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum çünkü senin de benim de asla edebe, adaba aykırı mesajımız yoktur ve olamaz da. Sağlıklarla

Bu arada yok silinmiş dediğiniz mesajınız https://www.hisse.net/topluluk/showt...60#post3466860 adresinde sayın Apache64d

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şuan forumda mod tek ben varım ve silinmiş hiç bir mesajınız yok. Maalesef gördüğünüzü yazmamış oluyorsunuz çünkü bugün yazdığınız ve paylaştığınız tüm mesajlarınız duruyor.. Böyle bir mesajı neden yazdığınıza dair daha derin girmeye gerek yok çünkü sebebi çok açık belli.. Her neyse silinmemiş mesajınız dolaysıyla anlamsız yere insanları suçlamış oldunuz, gözünüzden kaçmıştır diye umut edeyim.. İyi günler size...

Anlaşıldı sn Medwig gözümden kaçmış olabilir, gönderimi düzelttim. Sizede iyi günler.

Terör

pkk,dhkpc,işid aynı bok

Sabancı'yıda katledenler dhkpc lilerdi daha bir çok.

Sallandıracaksın.

İkinci konu evet o zaman da krizi daniskası oldu lakin kimse dış güç demedi.

Elini taşın altına koydular abd karşıtı olmalarına rağmen abd atamalı Kemal Derviş ekonomiden sorumlu oldu.

Bazı kötü şeyler yapıldı bize verdikleri telkinlerle bankalarımıza el konuldu.Demirbank,Lakin kendileri 2008 de bankalarına para aktarıp kurtardılar.CİTİ

Sonuçta o bağımsız kurumlar kalaydı ihale kanunları kalaydı dolarizasyondan devlet işleride dahil vaz geçeydik.Yapılmadı.

Yerli ve MİLLİ denilerek yerli ve MİLLİ ne varsa yokedildi.

İşsizlik tarihi rekorda.

Bu duruma getirenlerde dindar denilen kişiler.

Bir bok olmaz bunlardan.Bop bağlamında vazifelerini yaptılar.

Deneye deneye yenileri bulmalıyız oy verenler olarak.

Devamlı ekonomik olarak aynı konuma geliyoruz ve bu gün yarını aratıyor.

Unutmadan akp nin konjökterel olarak birde şansı vardı.

Hem siyasi hem ekonomik.Dünyada bok gibi dolar vardı ve faizler eksi yada sıfıra yakındı.

Toplum kesimide geniş katılımlı oy verdi her yerden oy aldı.

Ne yaptılar aynı batak noktaya gene geldik.

KURAN'ın yazdıklarını yapaydılar bu konuma gelmezdik.

Şatafat,iştişam,yolsuzluk,talan,israf vs

Onlar bunlar diyerekte sorunlardan kurtulamayız.

Demokrasi,Hukuk ve adalet te geçmişten daha kötü oldu ve dış müdahaleye açık hale geldik.

Bize de yakında demokrasi getirirler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yarın 19 Mayıs ..

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Ayak takımından diye bazılarının hiç bunlara bulaşmamış olma ihtimali varmı?

Örnek kendimce bazılarını ATATÜRK ve CUMHURİYET çi olarak görüyorum.

Sözcü yada Cumhuriyet yazarları aralarında yok bunlarda oralara yerleşmiş feto yada abd ajanları olabilirmi.

Akp de büyükbaşlara niye dokunulmuyor?Düşünüyorum niye?Hala ortaklarmı?danışıklı döğişmü?

pkk oslo görüşmeli ile başlayan çözüm buzdolabına kaldırdık denmişti?İndimi oradan?

İktidar yada muhalefet aynı yerden kontrol ediliyor ve bizlerde ortadaki figüranlarmıyız?

Saygılar dostum.Ne dersen başım gözüm üzerine.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 25/130 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •