http://share.matriksdata.com/Images/...1810158366.png
Printable View
Günün en düşüğünden kapandı.
6.30'dan çok az almış bulundum.
Hisse de borsa da hiç güven vermiyor, yatay görünüyorlar ama sanki her an aşağı göçeceklermiş gibi bir halleri var.
Yabancılar da son dört haftadır aralıksız hisse ve tahvil satmış, 800 milyon dolar hisseden ve 1.7 milyar dolar tahvillerden olmak üzere bir ayda 2.5 milyar dolar çıkarmışlar ülkeden. Bariz basıp gidiyolar yani bu adamlar giderken nasıl çıkacak fiyatlar? En fazla ufak tefek tepkiler olur, trendin tersine dönmesi için bize dışarıdan para akması lazım, Trendhound parasal genişleme olacak para yağacak deyip duruyor ama bize hiç düşmüyor bundan pay, aksine bizden dışarı para çıkıyor.
Dolar krizinde bankalar iyice batiklasti, Akbank Yapi Kredi bedelli yapti. Halk yapmadi, gidip issizlik fonundan cirpip getirdiler birsey. Yani boyle bir ornek varken onumuzde bedelli olasiligi dusuk gibi.
Vallahi dogruyu soylemek gerekirse FK'sni PK'sini onu bunu milyar kere isledik. Ben artik bunlari gorunce kacacak yer ariyorum. :) Hepsi kofti cikti. Banka bilanco acikliyor mu, aciklamiyor mu ondan bile haberim yok! Yani emegine saygisizlik olarak sakin anlama. Ama bunaltti bu banka. 18 saat takas calismasi yapmistim, fonlari cikarmistim halbuki bir aralar. Sonucta ne oldu, heeeeccc. Patladi.
Son olarak bir buyugumuz ne demis?
"Borsada ne kadar az karistirirsan, o kadar fazla kazanirsin" -- 666fucyus
Bugun en iyi satici acik ara ile TEB. Yabancidan kasit bu mu acaba. Dur bir ayligina bakayim.
EDIT: Bakamadim, gunluk ancak.
Gecenlerde koydugun listedeki Katarli fonlar mi ki bunlar acaba?
http://share.matriksdata.com/Images/...1838325743.png
Dunyanin en kisa metrajli korku filmini cekmisler: https://www.youtube.com/watch?v=d_BP6b3fZYw
Dow'u testereye çevirdiler, iri dişli olanından, bir gün yukarı bir gün aşağı, marjlar da kallavi.
Onlar alışık değildir bu kadar oynaklığa, başı dönüyordur milletin.
Vix 31.98 yüzde 16 artıda. Dow yüzde 3.72 ekside , dolar ateşkesi beğenmedi. Yarın zor bir gün. 6 nin altina düşer bu namussuz. Gece uzun insaallah olumlu bir haber gelir artık şu coronadan
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mutasyona ugramis Korona. Daha olumcul varyasonlari geliyormus.
F/K'yi birak, PK'yi birak, onu birak bunu birak, bankanin daha buyuk problemleri var, once buyuk problemin halledilmesi gerekir dedik.
Ulkeyi de saran bir problem cikti.
Ulke ile yetmez tabi ki.
Simdi de dunyayi saran problem cikti.
Bankanin mahkemesi problemler denizinde ufacik bir yagmur tanesi gibi kaldi.
Bence her türlü ateşkes ve barış savaşdan iyidir.Karşılıklı ticari ilişkileri var Türkiye ve Rusya'nın.Normalda borsa olumlu karşılamalı bu anlaşmayı.Yaz geliyor Turizm sezonu açılacak ve en güçlü pazarımız Rusya.Oradan Turist gelmezse Antalya ve turizm sektörü olumsuz etkilenirdi.İnşallah Suriye'dki soruna kalıcı çözüm bulunur.
Burası cafe arada bir sigara yakıp kahve eşliğinde sohbet yapabiliyoruz değil mi?
Şimdi işkembe-i kübradan analizlerime başlıyorum.
1. Türkiye -Rusya müttefikliği/stratejik ortaklığı bu gece itibariyle bitmiştir. Dostum Putin gitmiş yerine sayın devlet başkanı gelmiştir. Türkiye bu bataklıktan onurlu bir çıkış istiyordu. Putin bize sadece bunu verdi. Kazanan Rusya ve Rejim oldu. M4 M5 kara yolu rejime bırakıldı. Gözlem noktaları kalacak ama muharip güç yok. En ponçiğide Rusya ile ortak devriye yapacakmışız... Olan kime oldu? Şehit edilen 57 aslan parçası ve ailelerine...
Devletler arasında ilelebet dostluk ve düşmanlıklar olmaz karşılıklı çıkarlar olur. Umarım bu anlaşılmıştır.
2. Çok değil görüşmelerden en fazla 2 saat sonra başta Ne olduğu belli olmayan Graham efendi Temsilciler meclisinin Tr ye patriot verilmesi ve askeri destek konusunda çalışmalara başlayacağını belirtti. ABD deki yahudi lobileri suriyede Türk askerlerinin hizbullah ile mücadelesi hakkında mutluluklarını dile getirip güzellemelere başladılar.
3. Geçenlerde 666 ortağıma şaka yollu takılmıştım madem Türksün göster ürksün diye 😁😁😁 Biz Türküz bize birşey olmaz söylemi bilimsel olarakta doğrulandı. Corona virüsün ACE II proteinine tutunması için rs3367 dizinine ihtiyacı varmış. Sıkı tutunun, çinlilerde % 41 japonlarda 51 Türklerde ise % 3 oranında var bu dizin. Yani harbiden bize kolay kolay birşey olmaz buna corona virüste dahil. 😊 kalın sağlıcakla
ateşkes oldu ama patriot geliyorsa, demek ki beklenti yada olay bitmedi. evet o dostum putin gibi uç noktalarda yaşamak asla uygun olmadı.
Halkbankı satmadığıma sürekli neden pişman oluyorum dostlar ne olacak halimiz lütfen cevap verin.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suriye politikası hüsranla bitmiştir. Dostum Trump bırakın Suriye Türkiye kendileri savaşsın dedi. Suriyeyi rusyaya bıraktı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Havayollarina 100 milyar dolar etkisi olacakmis Koronanin. IATA 2 hafta onceki zarar tahminini 3 kati artirmis. Ingiliz Flybe Havayollari batmis.
Havayollari fiyatlarindaki iskontoya aldanmayin diyor uzman. 9/11 gibiymis durum.
Airlines face $100 billion-plus virus hit, discounts 'wouldn't do any good'
WASHINTGON/SINGAPORE (Reuters) - The coronavirus epidemic could rob passenger airlines of up to $113 billion in revenue this year, an industry body warned on Thursday, while the head of a large U.S. airline said the drop-off in travel demand seemed driven more by fear than economics, similar to what happened after the disasters of Sept. 11, 2001.
"We could discount prices tomorrow and it wouldn't do any good," Southwest Airlines Co <LUV.N> Chief Executive Gary Kelly said at an aviation conference in Washington.
Earlier, Kelly told CNBC: "9/11 wasn’t an economically driven issue for travel, it was more fear, quite frankly, and I think that’s what’s manifested this time. I think there’s elements of both but it has a 9/11-type feel.
"Hopefully, we’ll get this behind us quickly."
The estimated revenue hit to the sector was made by the International Air Transport Association (IATA). It was more than three times a projection it made just two weeks ago and came as British regional carrier Flybe became the first big casualty of the slump in travel demand due to the crisis.
Evet doktor, muhabbet geyik cok olsun demislerdi topikte. Ne bileyim, oyle zorlama geyik de yapamiyorum ben. Spontane olmasi lazim. KIZILDAG iyi yapiyor onu, bak bisiklet almis koronaya karsi. Kaldi ki seni yazdigin hep hisseyi ilgilendiriyor.
Bak sagolasin, burda bilimsel datalar dokturmussun bize. Sevindim bu ACE II proteini olayina. Ortaklarimiz kirilmaz en azindan Koronaya.
Sen napiyorsun? Korkmuyor musun bir ton bulasici insan arasinda her gun? Kocakari tarifemden mi kullaniyorsun gizli gizli yoksa???
Son dakika… OdaTV’ye erişim engeli!
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararıyla OdaTV'ye erişim engeli getirildi.
BTK’nın kararını sosyal medyadan duyuran gazeteci Murat Ağırel, OdaTV’nin kapatıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
* Odatv kapatıldı! Bu nasıl, neden yapılır? Haber zaten mahkeme kararı İle kaldırıldı?
* Basın özgürlüğüne, haber alma hakkına yapılmış bir müdahaledir. Haber bahaneydi. Amaç Odatv’yi kapatmak, susturmaktı…
NELER OLMUŞTU?
OdaTV’nin Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze törenine ilişkin yaptığı haberden sonra, “MİT mensupları ve ailelerinin bilgilerini yayımladıkları” gerekçesiyle OdaTV Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç tutuklanmıştı.
Petrol 44,50. Kritik rakam. Bugün onu izlemek gerekir. Karşı bacak altın da bir önceki zirvede. Bugün gece kapanışları ileriye yönelik işaret olacak. Petrol 43,5 altına giderse 23 dolara kadar iner yani dow için 16 bine karşılık gelir. Ne olacağını görmek zor. Mahkeme ve dava sürecinde umudumuz devam ediyor, azalmadan .
Doktorun dediğine göre ilk defa bir eksikliğimiz işe yarıyacak gibi ..coronadan yırttık ..karaborsacı maskeciler yandı :)
Simdi birisi cikacak milletin musibetinden yararlanmaya calisiyorsun diyecek. E burasi borsa. O millet benim havacilarim patlarken cok mu uzuldu sanki?
bahriyeli sen nerdesin, yoktun coktur.
Koronadan ben yirtamadim. Ulkede krize karsi global havalimanlarimiz tampon olur diye dusunuyorduk. Suudiler umreyi kapatti, Medine bizim. Her taraftan isirdi bu Korona.
Devlet Rumlarda oldugu gibi IMF ile anlasir, parama el koyar diye sahibi yabanci olan sirketi sectik sozde. Nakitte tutmayip hepsini ona gomduk. Ona da bu virus musibeti dadandi. Ne bicim istir, guluyorum bazen harbiden :)
Üzgünüm ama gavur aşıyı buluncaya dek umre ve tahaf yok..:whistling:
666; xu30 endeks viop -1 açtı şimdilik.. Halk viop ister misiniz?
günaydın cafe...
Sen koyana kadar seans bitti yahu!