Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 217 - 224 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Halkbankı satmadığıma sürekli neden pişman oluyorum dostlar ne olacak halimiz lütfen cevap verin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suriye politikası hüsranla bitmiştir. Dostum Trump bırakın Suriye Türkiye kendileri savaşsın dedi. Suriyeyi rusyaya bıraktı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Suriye politikası hüsranla bitmiştir. Dostum Trump bırakın Suriye Türkiye kendileri savaşsın dedi. Suriyeyi rusyaya bıraktı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Husranla olsun da.. bitti mi ki acaba sahna?

Havayollarina 100 milyar dolar etkisi olacakmis Koronanin. IATA 2 hafta onceki zarar tahminini 3 kati artirmis. Ingiliz Flybe Havayollari batmis.
    Havayollari fiyatlarindaki iskontoya aldanmayin diyor uzman. 9/11 gibiymis durum.

Airlines face $100 billion-plus virus hit, discounts 'wouldn't do any good'

WASHINTGON/SINGAPORE (Reuters) - The coronavirus epidemic could rob passenger airlines of up to $113 billion in revenue this year, an industry body warned on Thursday, while the head of a large U.S. airline said the drop-off in travel demand seemed driven more by fear than economics, similar to what happened after the disasters of Sept. 11, 2001.

"We could discount prices tomorrow and it wouldn't do any good," Southwest Airlines Co <LUV.N> Chief Executive Gary Kelly said at an aviation conference in Washington.

Earlier, Kelly told CNBC: "9/11 wasn’t an economically driven issue for travel, it was more fear, quite frankly, and I think that’s what’s manifested this time. I think there’s elements of both but it has a 9/11-type feel.

"Hopefully, we’ll get this behind us quickly."

The estimated revenue hit to the sector was made by the International Air Transport Association (IATA). It was more than three times a projection it made just two weeks ago and came as British regional carrier Flybe became the first big casualty of the slump in travel demand due to the crisis.

Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    3. Geçenlerde 666 ortağıma şaka yollu takılmıştım madem Türksün göster ürksün diye 😁😁😁 Biz Türküz bize birşey olmaz söylemi bilimsel olarakta doğrulandı. Corona virüsün ACE II proteinine tutunması için rs3367 dizinine ihtiyacı varmış. Sıkı tutunun, çinlilerde % 41 japonlarda 51 Türklerde ise % 3 oranında var bu dizin. Yani harbiden bize kolay kolay birşey olmaz buna corona virüste dahil. 😊 kalın sağlıcakla
    Evet doktor, muhabbet geyik cok olsun demislerdi topikte. Ne bileyim, oyle zorlama geyik de yapamiyorum ben. Spontane olmasi lazim. KIZILDAG iyi yapiyor onu, bak bisiklet almis koronaya karsi. Kaldi ki seni yazdigin hep hisseyi ilgilendiriyor.

Bak sagolasin, burda bilimsel datalar dokturmussun bize. Sevindim bu ACE II proteini olayina. Ortaklarimiz kirilmaz en azindan Koronaya.

Sen napiyorsun? Korkmuyor musun bir ton bulasici insan arasinda her gun? Kocakari tarifemden mi kullaniyorsun gizli gizli yoksa???

Son dakika… OdaTV’ye erişim engeli!
    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun kararıyla OdaTV'ye erişim engeli getirildi.

BTK’nın kararını sosyal medyadan duyuran gazeteci Murat Ağırel, OdaTV’nin kapatıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

* Odatv kapatıldı! Bu nasıl, neden yapılır? Haber zaten mahkeme kararı İle kaldırıldı?

* Basın özgürlüğüne, haber alma hakkına yapılmış bir müdahaledir. Haber bahaneydi. Amaç Odatv’yi kapatmak, susturmaktı…

NELER OLMUŞTU?

OdaTV’nin Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze törenine ilişkin yaptığı haberden sonra, “MİT mensupları ve ailelerinin bilgilerini yayımladıkları” gerekçesiyle OdaTV Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç tutuklanmıştı.

Alıntı Originally Posted by TGT Yazıyı Oku
    Halkbankı satmadığıma sürekli neden pişman oluyorum dostlar ne olacak halimiz lütfen cevap verin.
    Yapacak birsey yok TGT. Hepimiz bir yerlerden tokatlaniyoruz. Sulun en azindan o kadar da fena degil. Ya havacilarin olsaydi?

8. Petrol 44,50. Kritik rakam. Bugün onu izlemek gerekir. Karşı bacak altın da bir önceki zirvede. Bugün gece kapanışları ileriye yönelik işaret olacak. Petrol 43,5 altına giderse 23 dolara kadar iner yani dow için 16 bine karşılık gelir. Ne olacağını görmek zor. Mahkeme ve dava sürecinde umudumuz devam ediyor, azalmadan .

Sayfa 28/1003 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •