Teşekkür ederim.
Acil chukiyi çağırmak gerekiyir.20.3 nasil verdiler o bilir [emoji39]
GarantiBBVA bana ucretsiz bonus kredi karti cakmak istiyor ...
Bu arada da cok guzel kampanyalar oluyor e-ticarette.
Hangisini alsam acaba??
En cok kampannya/bonus hangisinde vardir??
Bilen var midir??
Syg,
Dudu borsa iyi gidiyor.zirvesi neresi olur?
Bana da seneler önce ücretsiz dediler. Vurgulaya vurgulaya sordum ama 6.ayda aidatı aldılar. Konuşmaları dinlettim vs fayda etmedi. 2 yıldır aidat yansimadan 2 hafta önce ariyorum siliyorlar ama aidat 145tl. Önceki iki yıl son hafta aradim 50tl puan verdiler. Yansıdıktan sonra arayınca soğuk su sadece ama cepten.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Kullanici41;5036616]
https://www.hsbc.com.tr/haberler/yat...kligi-hakkinda
burada yazılana gore bence 0
Fon yerine mevduat daha avantajlı.
Sayın Dudu :
6 yıldır. Moneybonus kullanıyorum. Migros tan alışveriş yapıyorsanız, tavsiye ederim. Migros için ayrıca kampanyaları oluyor. Shopandfly da fena değil, her 1000 liraya 10 lira veriyor. Bana shopandfly aldırmaya çalışıyorlar. 6 yıldır kart ücreti kesilir ama iade almadığım yıl olmadı. Kesildikten sonra. Yazılı olarak "Kart aidatının iadesi talep ediyorum" yazıyorum. İlk yıllar e postayla cevap yazıp iadesini yaptıklarını bildirir cevap geliyordu. 2 - 3 yıldır arayıp seçenek sunuyorlar. Genelde iade değilde puan olarak veriyorlar tamamını.
Sayın Sağlık Bakanımız açıkladı
Çin'den gönderilecek Sinovac Çin aşısının gelişi ertelenmiş
• Ertelenme sebebi olarak Pekinde ve Pekin gümrüğündeki
Coronavirüs vakalarının artması..
—///
Kutularda virüs tehlikesinden kuşkulanılıyor sanırım
Mevduatcıların dolara gecmek için son şansları bence önümüzde 6 ay.
Dolarda şayet 7,2 gibi seviyelere gelirse, ölene kadar dolarcı fırsatını kacırmayın. Eğer dolar 7,5 7,6 larda 6 ay sabit giderse. Yüzde 8-9 gibi net faiz gelirini alın ve dolara zıplayın..
Mevduatcıları 6 ay sonra tekrar öpmeye başlayacaklar. Buna tekrar izin vermeyin.
Evet õst ler 31.3.21 e kadar stopaj 0M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn dudu, Günaydın buarada arkadaşlar, ben moneybonus kullanıyorum, bonus un bütün özelliklerine sahip olmakla beraber migros a özgü güzel kampanyalardan da faydalanabiliyorum. Ben bugüne kadar memnun kaldım, yeterli harcama yapınca kart yıllık ücretini de iade ediyorlar.SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oneriler icin tesekkurler herkese.
Sanirim gelecekte de Migros sanal market kullanmaya devam edecegim icin bir "money bonus"
ismarlayacagim, en mantiklisi bu gibi duruyor..
Co-branded kartlari severim.
Syg,
En para 32 gün 17,25 46 gün 17,35 92 gün 17,50
Max 500k mobil oranları
Bende farklı görünüyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydın Asgari ücreti 2700 tl AGİ dahil yapacaklar tahminime göre daha üstünü beklemiyorum.
Bankalar faiz artışı için 5 ocak gününü bekliyor. Tüm bankalar bir birlerini takip ediyor. İlk hangisi patlatacak bakalım
Halk ve Vakıfta milyon üstü güncel oranlar nedir acaba?
ppz 18 getirmiş üstelik stopaj da yok.
Aktifrasyo kalkmadan faizler yükselmez diyen arkadaşların düşüncelerini çok merak ediyorum. Aktifrasyo kalktı ama faizler hala yükselmedi. Demekki hiç bir alakası yokmuş. Onemli olan topladığı parayı kredi olarak dağıta bilmek en önemli şeymiş. Ayrıca bir sürü batık kredisi olan bankalar 2021 yılını bakalım nasıl toparlayabilecek ?
Doğru bende hesapladım %17.14M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlükte ppz gidilebilir
Net%17.14
Günlük al satda var 13.30 a kadar
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viop teminat mk 17.08% günlük
Moneybonusun normal bonus'tan hiçbir farkı yok. Ama özellikle Migros'tan alışveriş yapanlara inanılmaz faydalar sağlıyor. Ben yaklaşık 12 yıl kullandım. Ta ki geçen seneye kadar. Yıllık üyelik bedeli 270 TL civarı kesinti yaptılar. Her sene yapıyorlardı ama iade ediyorlardı. Bu seferki müşteri temsilcisi inat etti . bende inat ettim. iptal ettim.
Aradan 2 hafta geçti genel müdürlükten aradılar ve hata yaptıklarını belirttiler. iade ettiler. Kartı tekrar açabilirsiniz dedim. Dediler ki açamayız, tekrar başvuru gerekiyor. Eeee o zaman kalsın dedim.
Aidatı iade ettiler, ama işi bilmez bir temsilci yüzünden yılların sadık müşterisini kaybettiler :)
günaydın...500 bin tl 32 gün %18.25 halkbank baglandı...
Bu arada Garanti Bank bile %16'ya çıkarmış faizi. %14.5 idi.
TEB ve İNG geri kaldı. Hep önden giderlerdi.
En para 17.75 tanımlamış. Neti 16.86 oluyor.
Tüm para miktarı için 32-46 gün arasına sanırım daha iyi veren banka vardır.
Buna karşın ppf da gitmek daha mantıklı olacaktır.