Bana da seneler önce ücretsiz dediler. Vurgulaya vurgulaya sordum ama 6.ayda aidatı aldılar. Konuşmaları dinlettim vs fayda etmedi. 2 yıldır aidat yansimadan 2 hafta önce ariyorum siliyorlar ama aidat 145tl. Önceki iki yıl son hafta aradim 50tl puan verdiler. Yansıdıktan sonra arayınca soğuk su sadece ama cepten.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Kullanici41;5036616]
https://www.hsbc.com.tr/haberler/yat...kligi-hakkinda
burada yazılana gore bence 0
Fon yerine mevduat daha avantajlı.
Sayın Dudu :
6 yıldır. Moneybonus kullanıyorum. Migros tan alışveriş yapıyorsanız, tavsiye ederim. Migros için ayrıca kampanyaları oluyor. Shopandfly da fena değil, her 1000 liraya 10 lira veriyor. Bana shopandfly aldırmaya çalışıyorlar. 6 yıldır kart ücreti kesilir ama iade almadığım yıl olmadı. Kesildikten sonra. Yazılı olarak "Kart aidatının iadesi talep ediyorum" yazıyorum. İlk yıllar e postayla cevap yazıp iadesini yaptıklarını bildirir cevap geliyordu. 2 - 3 yıldır arayıp seçenek sunuyorlar. Genelde iade değilde puan olarak veriyorlar tamamını.
Sayın Sağlık Bakanımız açıkladı
Çin'den gönderilecek Sinovac Çin aşısının gelişi ertelenmiş
• Ertelenme sebebi olarak Pekinde ve Pekin gümrüğündeki
Coronavirüs vakalarının artması..
—///
Kutularda virüs tehlikesinden kuşkulanılıyor sanırım
Mevduatcıların dolara gecmek için son şansları bence önümüzde 6 ay.
Dolarda şayet 7,2 gibi seviyelere gelirse, ölene kadar dolarcı fırsatını kacırmayın. Eğer dolar 7,5 7,6 larda 6 ay sabit giderse. Yüzde 8-9 gibi net faiz gelirini alın ve dolara zıplayın..
Mevduatcıları 6 ay sonra tekrar öpmeye başlayacaklar. Buna tekrar izin vermeyin.
Yer İmleri