grafik üzerinden evet bir yere varılmaz bunu bende biliyorum. sen en iyi yine tarzanca devam et. hem sen viop oynamıyomusun? garan la ne işin var
Printable View
slm beyler eskilerden kimler kalmıs
,kimilerine göre 13 .ay ocak ve ocak ayının 13 ün de gördüğümüz yer yuzde 60 dususun habercisi olabilirmi dersiniz
Sen dediya bugün tarzancayı boşver garanca öğren diye,
günboyu terledikçe, unuttun heralde :kahkah:
bende bi baktım, iki cizdim, orasını burasını gurcaladım. tamam dedim bu burdan depebilü diye deneme maksatlı şeyttiydim, şimdi girdim çıkamıyon
100 lot 100 lot malı banamı kitliyorlar nedir bu işin aslı asdarı bi bakıversen grafikisine desteği kösteği neresi
Ne dersen de bugün PGSUS ta yapılanlar o.ç.luğudur.
Spotu iptal ettiysen vadeliye iptal etmen gerekir. Belki ben şorttum poz kapattım. Belki longtum spotta ters yaptım. Nerden bileceksin. Eğer dayanak varlığı iptal ediyorsan vadeliyi de iptal etmen gerekirdi.
Pay vadelisi olan şirketlerde dayanak varlığın iptal edilmesi yanlış.
Bugün PGSUS vadeliyi 300 tl karla kapattım. Belki 1000 olacaktı ama nasip.
Yanlış işler. Her tarafı aradım ama iptal ettiremedim maalesef.
Kodaman olmak gerekiyor iptal ettirmek için. Parasını aldığım kişiler inşallah bu iptal ettiren kişilerinkidir.
ciddimisin bilmiyorum ama açılış çok önemli. çünkü yukardan aşağı gelmesi aşağıdan yukarı yürümesi çok farklı olur. evet bayağı terlettiler gerçekten söylüyorum. ama bile biler lades oldu halbuki iki gündür kafa kağıtlar zayıf nasıl gidecek yukarı bu endeks diyende benim. böyle bir akıllıyım işte yaa... ellere verir talkın ı oldu gerisi olmadı:)
Yerleşiklerin döviz mevduatı bugün yeni rekor yabmış 235milyar dollara çıktığı söyleniyor... abka abi ne kadar çok aldıysan artık
spot durdu diye vadeliyide durdursa
thy-pgsus
tavhl-pgsus
bunun gibi onlarca kombinasyon spotu vadelisi hepsi etkilenecekti.
bu haliyle 100 kişi şikayet ederken diğer türlü 1000 kişiyi etkileyecekti vs vs .
neyse 300 tl karla çıkmışsın
geçmiş olsun.
bu arada twette gün içinde yazılanları yeni okudum robot işlemiymiş. eşleşmeye yanlış emir göndermiş.
iptal etmeseler robotu çalıştıran kuruma girseydi biraz.
robotlar da zarar eder. etmeli.
bu bidenin açıklamalarından dolayı borsanın ralliye devam edeceğini düşünen var mı acaba? nedense içimden bir ses bu adam ne derse desin paket bir bahane satışlar şahane olacak diyor..
tabi bu ses böyle diyor olabilir ama sabah zirvede açtığım endeks shortları akşam kapanışından önce riske girmemek adına kapadım.
https://i.hizliresim.com/rD4Vq4.png
Bozkurt ,
Çizgilere çalış bu kadar hafife almayın , dün aldığım yoncaları sabah 10 kademe yukardan verdim ,
Bu formasyonu takip ediyordum 10.48 lerden yerine koydum , 10.44 stoploss bölgemdi .
Formasyon biz yukarı beklerken aşağı kırdı doğru çizgileri gördüğün sürece TEKNİK iyidir.
sana neyi ispatlayayım güzel kardeşim.!!!
bak zarar ettiğim pozu takip etmişssin cezali iken buraya geri dönüşte lon 1689 maliyetli yazdım 1 kontrata düştüm onu görmemişsin..işine geleni görmek gibi bir takıntı var bazı şahıslarda.!!
1 kontrat longun karını sana atacam ıban at özelden
https://www.tradingview.com/x/fKbEK11m/
gece vadeli durum bu da mı boğa yok artık.!!!
her telden her yerden.!!!
https://i.ibb.co/grLZmBC/Ekran-Al-nt-s.jpg
high upload
yarın artı gap gelir mi.!!
https://i.hizliresim.com/DyqY3Y.png
Biz bunlarla oynuyoruz bozkurt:)
1547 altında kaldığı sürece 1522 formasyon hedefi.
Yukarda takip ettiğimiz bant 1555 üzerinde yukarı pozisyon kovalarız.
Burdaki şablon bana endeks ağırlığı olan badem tahtalarına girmemi sağlayacak etkenlerden bir tanesi.
Tabiki herkesin yoğurt yiyişi farklı saygı duymak gerek.
terledik diye makara yaparken belkide garan da olduğumu düşünen olmuştur ama valla değildim. zaten olsam yazardım çünkü şekli şemali gözümün önümde olurdu. hayatta ikinci bir enstürman bakmıyorum. görüyorumda detayları olmuyor. şimdilik ykbnk devam bakalım. terletti ama 3.20 kırılmış olsaydı bakaydınız siz ağıt a. belkide long olanlar viop dahil hepimiz sarılır ağlaşırdık:) çünkü ykbnk tam bir piyasa kağıdıdır
Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti -AA
Delta Hava Yolları 2020'de 12,4 milyar dolar zarar etti
WASHINGTON (AA) - ABD'nin önde gelen uluslararası hava yolları firmalarından Delta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle 2020'de 12,4 milyar dolar zarar ettiğini bildirdi.
Şirket, 2020'nin 4'üncü çeyrek bilançosunu açıkladı.
Buna göre, Delta Hava Yolları geçen yılın son çeyreğinde 755 milyon dolar zarar açıkladı. Şirket, bir önceki yılın aynı döneminde 1,1 milyar dolar kar elde etmişti.
Kovid-19 salgınının etkisiyle 2020 genelinde ise 12,4 milyar dolarlık zararla karşılaşan şirket, 2009'dan bu yana ilk kez yıllık bazda zarar açıkladı. Delta Hava Yolları, 2019'u ise 4,8 milyar dolar karla kapatmıştı.
Delta Hava Yolları Üst Yöneticisi Ed Bastian, konuya ilişkin açıklamasında, şirketin tarihindeki en zor yılı geride bıraktığını belirtti.
Bastian, 2021'nin toparlanma yılı olacağı konusunda iyimser olduğunu ifade etti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
https://www.tradingview.com/x/PIqa3lOU/
1547 altında alt destekler.
Hımmm...
BORSADAN YAPAMADIN ..BARİ BU KADAR hava attığın mesleğiden gidelim ..
Corona Mortis ..ne?
Batın assit'inde vena cava nın önemi ne?
Plasenta akreta ..geldi mi ne yapıyorsunuz ?
Bak senin gibilerin uğraştığı konversiyon demiyorum haa..:rules::kahkah: bi üst versiyonu ..bi derken bayaa bi üst yanee yaniii :one:
Not:hitap şeklini bi düzelttiydin gene bozdun ..neyse..
OKU..hep okuuuuu
Neden?
Çünkü ilk emir ,OKU.. idi ...
Tüm vobculara huzurlu geceler :)
Viop un olduğu yerde huzur koşar adım uzaklaşır. İkisi bir arada barınamaz. İyi geceler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lâkin, on emire bakarsak en anlamlısı ve günümüzde daha da anlam kaz***** üçüncüsü sanki..
"Rabbin adını boş yere ağzına almayacaksın"
Ezberleyerek tekrarla (oku)'dan çok daha anlamlı..
abd hisse senetlerine bakıyordum yazıyı gördüm........... şimdi yazıya bakınca yarın havayolları için negatif düşünür herkes....
abd hisse senetlerine bakabilirseniz........ havayolları, bankalar uçuyor......... arkadaşa lafım yok haber görüp paylaşmış sağolsun.....
bu arada delta % de 3.5 artıda....algı böyle bir şey... habere bakınca etkileniriz ama gerçek farklı malesef....
Ordaki oku sadece yazılanı okumak anlamında oku değil. Evreni doğayı yaşamı da oku gözlemle manasında oku emridir bu arada. Kastedilenin bir basılı kitap veya yazılı nesne olmadıgı gerçeği önemli.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır arabic olarak çok nettir, "ezberden tekrarla" anlamina gelir..