Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,178
     Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Ne dersen de bugün PGSUS ta yapılanlar o.ç.luğudur.

Spotu iptal ettiysen vadeliye iptal etmen gerekir. Belki ben şorttum poz kapattım. Belki longtum spotta ters yaptım. Nerden bileceksin. Eğer dayanak varlığı iptal ediyorsan vadeliyi de iptal etmen gerekirdi.
    Pay vadelisi olan şirketlerde dayanak varlığın iptal edilmesi yanlış.

Bugün PGSUS vadeliyi 300 tl karla kapattım. Belki 1000 olacaktı ama nasip.
    Yanlış işler. Her tarafı aradım ama iptal ettiremedim maalesef.
    Kodaman olmak gerekiyor iptal ettirmek için. Parasını aldığım kişiler inşallah bu iptal ettiren kişilerinkidir.
    spot durdu diye vadeliyide durdursa

thy-pgsus
    tavhl-pgsus

bunun gibi onlarca kombinasyon spotu vadelisi hepsi etkilenecekti.

bu haliyle 100 kişi şikayet ederken diğer türlü 1000 kişiyi etkileyecekti vs vs .

neyse 300 tl karla çıkmışsın
    geçmiş olsun.

bu arada twette gün içinde yazılanları yeni okudum robot işlemiymiş. eşleşmeye yanlış emir göndermiş.
    iptal etmeseler robotu çalıştıran kuruma girseydi biraz.

robotlar da zarar eder. etmeli.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Napıyon abi garanları satıp dollara mı çeviriyon gerçi sen hisselerini daha önce sattığını yazmıştın diye hatırlıyorum
    garanca yı bir türlü öğrenemedim,çok karışık.

ağzında geveleyip durunca yolları ayırdık..

bu arada kasa -8.800 kont.

poz. kapatmış..

3. bu bidenin açıklamalarından dolayı borsanın ralliye devam edeceğini düşünen var mı acaba? nedense içimden bir ses bu adam ne derse desin paket bir bahane satışlar şahane olacak diyor..

tabi bu ses böyle diyor olabilir ama sabah zirvede açtığım endeks shortları akşam kapanışından önce riske girmemek adına kapadım.

4. Bozkurt ,

Çizgilere çalış bu kadar hafife almayın , dün aldığım yoncaları sabah 10 kademe yukardan verdim ,
    Bu formasyonu takip ediyordum 10.48 lerden yerine koydum , 10.44 stoploss bölgemdi .
    Formasyon biz yukarı beklerken aşağı kırdı doğru çizgileri gördüğün sürece TEKNİK iyidir.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    garanca yı bir türlü öğrenemedim,çok karışık.

ağzında geveleyip durunca yolları ayırdık..

bu arada kasa -8.800 kont.

poz. kapatmış..
    Beştebiri gitmiş, dördü duruyor daha
    Abi o kalanlarıda kapatmaya zorlarlarsa senin sistemi sat verdirir belki ama belli olmaz tabii bu işler güçler çok karışık
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ee sen habire benden ilk alıntıyı yapıyon ..

Bak sana hitaben ilk yazımı bul yapıştır dedim -yapamadın ..

Real time online vob yaz dedim onu da yapamadın ..ooh pardon bir kere yaptın 24 saat dolmadan %10 kaybettin ..bi daha da göremedik ..

Bak JAS A YAZDIM ..alıntı yaptın ..adamın kendisi yapmadı ..cons dedin ..tüm gün yoktu ki

Bu alemde Senden kaç tane gördüğümü bi bilsen fakat sen benden ikincisini görmemişindir ..

AKILLI OL...
    sana neyi ispatlayayım güzel kardeşim.!!!
    bak zarar ettiğim pozu takip etmişssin cezali iken buraya geri dönüşte lon 1689 maliyetli yazdım 1 kontrata düştüm onu görmemişsin..işine geleni görmek gibi bir takıntı var bazı şahıslarda.!!
    1 kontrat longun karını sana atacam ıban at özelden

7. gece vadeli durum bu da mı boğa yok artık.!!!
    her telden her yerden.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Bozkurt ,

Çizgilere çalış bu kadar hafife almayın , dün aldığım yoncaları sabah 10 kademe yukardan verdim ,
    Bu formasyonu takip ediyordum 10.48 lerden yerine koydum , 10.44 stoploss bölgemdi .
    Formasyon biz yukarı beklerken aşağı kırdı doğru çizgileri gördüğün sürece TEKNİK iyidir.
    ben de çizdim buna paralel stop olman yada reverse dönmen gerekirdi dedim...yanlış anladı bozkurt..oy sa ki çizse trend anlardı..
    ben kimsenin pozunu eleştirmem diye gider yaptı..!!

Sayfa 27/1004 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •