Bu kesişim gelmeden yukarı alması lazım endeksi aynı 2020 deki gibi. Yani esnetmesi lazım. Yoksa yeni dip kaçınılmaz olur. Yukarı alırsa yeni zirvenin önü açılır büyük ihtimal.
https://i.resmim.net/Segvs.png
Printable View
Bu kesişim gelmeden yukarı alması lazım endeksi aynı 2020 deki gibi. Yani esnetmesi lazım. Yoksa yeni dip kaçınılmaz olur. Yukarı alırsa yeni zirvenin önü açılır büyük ihtimal.
https://i.resmim.net/Segvs.png
Endeks 1 dklıklar bozdu ama 15 lik tutuyor. Delemedi. 15 likte destek dünden beri 6 kez çalıştı. Salarsa sert salar.
millet coinden çıkıp altına giriyor sanırım
İki gündür yaptığı hazırlığı Pazartesi göreceğiz artık. Bakalım ne sürprizler hazırlamış bize pala efendi.
şu havada bile yükselemedi. kanalistanbul balonu endeksleri tuttu.
gömün gitsin.
spotla uğraşmaya zaten hiç değmez bu saatten sonra. harcadığın zamana yazık.
Cok ucuz yırttın asal abi, yaw o değilde benim canım çekti, aslında hiç hisse bazlı şort açma huyum yok ama Ereğliyi burdan şortluyasım geldi nedense, sen şortları kapattın diye mi yoksa ucuz yırttın diye mi bilmiyorum artık :)
emeği geçenlere teşekkürler... İyi tatiller
Garan 10.60 larda iken geldi koç abi şortladı, millet daha yolu var derken löp löp 6.60 da anca soluklandı.
bu işler hiç belli olmuyor, tabii herkesin düşüncesi farklı yoğurt yiyişi farklı ondan mütevellit görüşünüze saygı duyarım
Aslında sizinki doğru olanı, trend devam ederken selin önünden kütük kapılmaz
Eregli shortlanirmi hiç tüpraş eşşeği dururken. Hele birde %4 5 teptiyse kesin tupras essegini shortlamak lazim. Vadelide short açacaksan bankalar, tüpraş,kchol,sahol,thy. Bu sütçü beygirlerini endeksten atsalar ne güzel olur. Yada tasfiye etseler de herkes rahatlasa.
Sayın hocam bir daha ereglinin önünden geçmem eregli dun saat 17.30 satış yedi ve bugünde aynı olur dedim bofa satıcı olması ve kardemirin ekşi olduğu için açtım ben kapattıktan sonra 3 kademe dustu vay be biraz daha mi ne bekleseydim dedim sonra bir baktım 10 dk da 3 saatte düştüğünü geri aldı.en iyisi endex ile alım satım yapmak.
Gelen temettüler alım yapmak için(bilhassa froto, vesbe, alka. alkim, toaso, ereğli, işdemir, pnsüt,) endekste yeni satış dalgasını bekliyorum.. Maliyetlerim çok aşağıda..emekli olana kadar satmak matmak yok.. Maalesef banka hisseleri ile kamu ile ilişkili hisselere uzun vadeli yatırım yapmıyorum.
ABD piyasaları her gün rekor tazeliyorAdamlar harbi..teşvik varsa sonuna kadar gidiyor.bizim gibi ali-cengiz değil
Hard ve Soft olarak 2 ye ayıralım.
Hard olanda ekran kartı veya algoritmaya özgü şifre çözücü alet lazım.
Soft olan da küçük PC bile yeterli.
Hard olanı yine ikiye ayıralım. No premime ve premine. Yanı kodlayan kişi biraz kendine coin ayırır veya no premine da ise duyan sisteme katılır.
Soft olanda premine ve no premine olarak ayrılır.
Küçük PC ve diğer hatta katılan pcler transferleri hesaplar ve sistemi ayakta tutar. Madencilik yapmazlar ama PC de coin durdukca pay alırlar. Bunlara mastermode denir.
Ilk hard olan bitcoin . Ilk soft olan dash coin.
PC de 1000 dash var ise seneye 1070 olur.
Hard olanları ise sağlam sistem gerekir.
Bir de tokenler var. Bunlar 2.nesil hard coin olan ether üzerinde parazit gibi dolaşırlar. Genel olarak fon gibi düşünülür. Coin değildir. Coin kodlamaya gerek de duyulmaz etherin verdigi sistem üzerinde herkes basitçe kurabilir.
Mesela kekik token kursam her 1 tokene 1 dekar kekik desem ve yıl sonunda 1 token sahibine usdterher ile kazanç yollayabilirim ether üzerinden.
Bu beni birden dünya üzerinden fon bulmamı sağlar.
Başka çeşit coinlerde var . Mesela yaşadıkça coin kazanma.
Forumda mesaj attıkça coin kazanma.
Internette tarayıcı kullandıkça coin kazanma örnek brave .
Hard disk de yer verdikçe coin kazanma örnek burst.
Internette şarkı dinledikçe coin kazanma. Örnek bitradio.
Torrent space verdikce coin kazanma örnek btt.
Dalga geçmek için kurulan coin. Örnek doge. Sonsuz üretim olacak ama yine de yükseliyor.
Bk gibi her şey coin oldu diyip coin çıkartan var örnek shitcoin.
Btc eski oldu diyip btc den çatal tabir edilen fork la kendi btc sini çıkartan var örnek bch.
Btc de 30.dk transfer mi olur diyip 5 sn de transfer sorunu çözen var örnek xrp
Graf bakıyorumda,
Öbür başlıkta kaldı...
1.460 dan çanak çömlek kulpsuz olmaz,
kulpu görelim dedim...
Çok az bir geri çekilme 1.45275 den yukarı dönmeseydi de,
1.440 e gelip yukarı dönseydi
NE GÜZEL TOBO olurmuş...
Ama amaçları hızlıca yukarı çekip kısa pozları doğramak olduğundan böyle oldu...
A.k çakalları....
Şimdi bu günki 1.45825 dip olursa,
Saatlikte yine de fena bir TOBO olmaz...
Arkadaşlar,
Sağlam bir öküz arkadaşa ihtiyacım var...
Bena öyle bir eğitim ve profesyonel destek versin beni
Kral bir ÖKÜZ olarak yetiştirsin...
Buna gerçekten ihtiyacım var...
Yemin ediyorum adam vurmaya tetiği çekmeye öyle korkmuyorum,LONG için tuşa basmaya korkudan ölüyorum....
N'olcek benim halim!...:agla::agla:
bazı tahtalar amele bulamıyor taşıtmak içim,biitikoink en çok bunları mahvetti yaww:he:
2017 800 tanesi sıfırlamış,şimdi tamamı sıfırlarsa !!
https://youtu.be/gY3HKMUwcgw
SÜRPRİZ RAMAZAN MANİSİ...
1 ayda %25..30 düşen kağıtlar var,
Para coine mi gitti? Yeni arzlar mı?
Bakıyorsun, %1,5 yukarı alıyor..
Kapanış eksi..
Günlük al, sata döndük.. %1 bulan nakde dönüp senedi taşımıyor..
Taban taban bankalar .. Borsaya ciddi etki etti sanırım
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jesse Alanları
@hayalhanemersin
· 2s
"Küçük bir New Jersey şarküteri, son iki yılda toplam 35.748 $ 'lık satışa rağmen 100 milyon $' dan fazla bir piyasa değeri taşıyor. ' https: // cnbc.com/2021/04/15/the res-a-single-new-jersey-şarküteri-35000-satış-değeri borsada 100 milyon değerinde .html
Sabah akşam burada eregl ,sasa,fort vs vs çok uçtu gitti , fk , mk,hk diyen zatlar .
Bakın yukarıdakini iyi okuyun , biraz sorgulayın ABD bunun gibi pandemide uçan tahta dolu , daha bir sürü tahta koyarımda zihniyet aynı yine senelrdir olduğu gibi aynı şeyler yazılacak:)
Ha burada uçtu dediklerinizin hepsinin hikayesi var .
.......................
HaberTürk'te yayımlanan "Enine Boyuna"ya konuk olarak katılan Sevilay Yılman, bu akşam kabinenin değişeceğini açıkladı.
haydaaa bu nereden çıktı aslı var mı acaba
NJersey'deki tek dükkandan oluşan sandviç dükkanı 2020 de 13.976 usd ciro yaparken, piyasa değeri 113 milyon dolar !!!
https://finance.yahoo.com/quote/hwin/?p=hwin
CATHIE WOOD'S ARK INVEST FUNDS SOLD $178 MILLION WORTH OF TESLA TSLA.O SHARES ON APRIL 14
Tweeti Çevir
Bunuda unutmayın:)
CATHIE WOOD'S ARK INVEST FONLARI 14 NİSAN'DA 178 MİLYON DOLAR TESLA TSLA.O HİSSESİ SATILDI
Liseden mezun olmaya ve üniversiteye gitmeye hazırlanan gençler , zamanınızı boşa harcamayın.
Sadece küçük bir şarküteri açın ve halka açın.
Yakında multi milyoner olacaksınız..
Alternatif olarak, sahte bir kripto para birimini şaka olarak başlatabilir ve milyarlarca dolar değerinde olmasını izleyebilirsiniz.
Dogecoin
https://www.express.co.uk/finance/ci...in-USD-GBP-evg
Düşen paranın gereği borsamız epey düştü
salı günü akşama doğru toparladı
para uzun zaman sonra ilk sefer haftalik bazda artıda
fakat piyasayı yukarı ne kadar taşır
işte orası soru işaretli
çünkü çıkan para çok büyük
şuan giren para anca tepki oluşturacak boyutta
devamı için daha ciddi alımlar lazım
https://i.resmim.net/aLlaU.png
Bu para işi işe yarıyormu
gündelik anlamda zor
ama genel trend için bence iyi bir indikatör
6 yıllik omurilik felçliyim moralim sıfır Şuana kadar olduğum ameliyat sayısını hatırlamıyorum. İki yıldır her hafta antibiyotik kullandım denemediğim bir şey kalmadı. Antibiyotik tükendi bir şekilde prostatit tedavi sonrası idrarı böbrekten dışarı alalim dedi Dr özelde 15 bin. Ftr de yatarken felçli hastalara sorardım tedavi vs ameliyat. Çoğu evi arabayı tarlayı yemiş. Yürüme ihtimalin omurilik de kopma vs varsa sıfır niye bu kadar para harcarsınız diye söyleniyordum. Ben de üç yıl gittikten sonra bıraktım. Ama sadece felçli kalsak yeter. Benim gibi hastaların 1/5 i idrar yolları enfeksiyonundan ölüyordu. Ben eski sağlık çalışanı olduğum için bu noktaya kadar geldik. Deniz bitti yine hastane yolları gözükecek bir de covid salgını var kaparsak Abbas yolcu. Burda çok kimse ile dalaşmadim olaki kirdiysam hakkınızı helal edin. Zor bir süreç başlıyor.