Cok ucuz yırttın asal abi, yaw o değilde benim canım çekti, aslında hiç hisse bazlı şort açma huyum yok ama Ereğliyi burdan şortluyasım geldi nedense, sen şortları kapattın diye mi yoksa ucuz yırttın diye mi bilmiyorum artık
emeği geçenlere teşekkürler... İyi tatiller
Hamdım Piştim Yandım
Garan 10.60 larda iken geldi koç abi şortladı, millet daha yolu var derken löp löp 6.60 da anca soluklandı.
bu işler hiç belli olmuyor, tabii herkesin düşüncesi farklı yoğurt yiyişi farklı ondan mütevellit görüşünüze saygı duyarım
Aslında sizinki doğru olanı, trend devam ederken selin önünden kütük kapılmaz
Hamdım Piştim Yandım
Eregli shortlanirmi hiç tüpraş eşşeği dururken. Hele birde %4 5 teptiyse kesin tupras essegini shortlamak lazim. Vadelide short açacaksan bankalar, tüpraş,kchol,sahol,thy. Bu sütçü beygirlerini endeksten atsalar ne güzel olur. Yada tasfiye etseler de herkes rahatlasa.
Sayın hocam bir daha ereglinin önünden geçmem eregli dun saat 17.30 satış yedi ve bugünde aynı olur dedim bofa satıcı olması ve kardemirin ekşi olduğu için açtım ben kapattıktan sonra 3 kademe dustu vay be biraz daha mi ne bekleseydim dedim sonra bir baktım 10 dk da 3 saatte düştüğünü geri aldı.en iyisi endex ile alım satım yapmak.
Yer İmleri