Memix Bey sizi de sinirlendirdi ya bu şirket. Daha ne deyim.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Sayın katti. Beni çok çıldırtmışlığı var da buraya yazmıyorum. Bekliyoruz bakalım. İns. 2023 otocuların yılı olur.
Yine son dk golü attı namıssız.
2023 Ü 200 lü rakamların üzerinde karşılamamız çok normal.. Artık bilanço ve bedelsiz beklentilerimiz başlıyor..Yönümüz yukarı olur diye düşünmekteyim. 8-8.5 milyar kar beklentimiz var bu fiatlar hala ucuz..
%6 ya yakın sermaye arttırımı...
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm araçlarda yapılması zorunlu olan araç muayenesi fiyatlarına yeni yılla birlikte zam geldi. Araç muayene ücretleri yeniden değerleme oranı olan yüzde 122 oranında artırıldı.
Doaş için iyi vatandaş için kötü bir haber..
https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...yapiyor/678579
Maliye kar yedekleriyle sermaye artırımında U dönüşü mü yapıyor?
Memleket çiftlik olmuş. Adamlar araç satış rakamlarını daha açıklayamadılar.
Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2022 Aralık ayında %85,1, otomobil pazarı
%99,2, hafif ticari araç pazarı ise %52,2 oranında arttı.
• 2022 yılı Aralık ayı otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2021 yılı Aralık ayına göre %85,1
artarak 115.220 adet oldu.
• 2022 Aralık ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %99,2 artarak 86.774
adet olurken, hafif ticari araç pazarı %55,2 artarak 28.446 adet oldu.
Allah belanı versin hisse gibi diyeceğim de vermiş zaten. aq cocigi
spk kayıtlı sermaye tavanını onayladı..
3-4 gündür kan kusturuyo. Bir de iyi derler buna. Oc nun önde gideni bu.
Bedelsiz ayak sesleri olabilir
+ %5 Endekste 0.50 prim nasil ama ...................... kafayı yemeye ramak kaldı [emoji36][emoji2959]
Her yerden para sıçıyor bu kağıt Sabır Sabır Sabır sakin ol sakin ol sakin ol
Hafta sonunu zehir ettiler. aq larım
2022 tüm yılda net 9 milyar TL kâr gelir mi acaba?
Olabilir. Asıl soru 15+15 veya 20+20 dağıtım olur mu? 2023 12 milyar gelir mi? Düşen pazar payı yükselir mı? Herkese bol kazançlar.
Doas icin 2023 ayni karlilikla gecer mi acaba?
Gelir mi acaba? Geçer mi acaba?Olur mu acaba?:)
Bunun bilanço tarihi belli mi bende devreler iyice yanıyor artik.. Bu kadar puştluk olmazz ! [emoji2959][emoji36]
Bank off da satışa geçti Allah gariiii[emoji17]
DOAS 3-4 liraları gördüğünden beri her bilanço döneminde böyle yapıyorlar. Satış adetleri düştü, marjları sürdüremez, efendim kar böyle gitmez vs. O yüzden de sürekli 4-6 fk arası gidip geliyor.
BIST'te bu kadar negatif bakılan ama her defasında da beklentileri delip geçen başka şirket yoktur.
Geçen Aralıkta 7.500 civarı olan satış bu Aralıkta 12.000'lerde.
TüvTürk %120 zam yaptı. Şirket deli gibi kar ediyor.
Bedelsizi, temettüsü..
Bunlar son yıldırmalar bence. Geçen bilanço öncesi de 110-90 arası gitti geldi, sonra 199.30'a kadar soluksuz..
Bu çeyrekte de mükemmel bir kar bekliyorum. En az 3 milyar üstü..
Toog satışları Doas i etkilermi diyelim?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az kaldı tofaş saplıycak şimdi.
Togg seri üretime geçmeli önce.
Piyasada böyle bir beklenti olsaydı bu düşerken Togg a katılan Anadolu Holding, Turkcell nerelerde olurdu? SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok fk düşük yok son çeyrek satışlar daha iyi yok bilanço şöyle gelir yok temettü yok bedelsiz gelir atı alan Üsküdarı geçmiş bize de bu söylemler yeni ulaştı.
Oc %10 kısıtlaması olmasa arzın merkezine inecek ***
Bunu sattıktan sonra tövbe koç gurubu dışında hisse almam.
Yabancı deli gibi topluyor ortaklar ilk 5 deyiz malımızda [emoji102] leri var sabır edelim güzel günler bizimdir :)
600 gr peynir bundan pahali ben niye vereyim bunu ya toplamaya devam [emoji17]
Oc formasyonuna devam
Ya kardeşim şirket paylarını devasa karlı sattınız bari bu anlamsız düşüşün önüne geçin.Sonra millet der ki oh negüzel payları sattılar şimdi en düşükten yerine koyacaklar.Böyle düşündürtmwyin yatırımcılarınızı.
140 tl den sattıkları mallar 10 gündür satılıyor.. Büyük kısmı yatırım fonlarından Yazıklar olsun senin gibi patrona bir hissenede sahip çık birgün..
Yazıklar olsun senin gibi hisseye..adam 140 dan sattı patron kağıt 155 iken o zman satıp çıkmak lazımdı..
Ne kadar rahatım. Endex düşse bile en kötü taban yer.😄
Tofas az kaldı saplayacak.
Senden kurtulduğum gün benim bayramım. Hırsızlığa bir vkgyo da denk gelmiştim sonra bunda. Lanet olsun borsaya.