Sayfa 29/429 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
Arama sonucu : 3430 madde; 225 - 232 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    DOAS 3-4 liraları gördüğünden beri her bilanço döneminde böyle yapıyorlar. Satış adetleri düştü, marjları sürdüremez, efendim kar böyle gitmez vs. O yüzden de sürekli 4-6 fk arası gidip geliyor.

BIST'te bu kadar negatif bakılan ama her defasında da beklentileri delip geçen başka şirket yoktur.

Geçen Aralıkta 7.500 civarı olan satış bu Aralıkta 12.000'lerde.

TüvTürk %120 zam yaptı. Şirket deli gibi kar ediyor.

Bedelsizi, temettüsü..

Bunlar son yıldırmalar bence. Geçen bilanço öncesi de 110-90 arası gitti geldi, sonra 199.30'a kadar soluksuz..

Bu çeyrekte de mükemmel bir kar bekliyorum. En az 3 milyar üstü..
    Tüm bu yazdıklarınıza katılmakla birlikte endeksin şu son düşüşünde endeksten fazla negatif tepki vermesi düşündürmüyor değil.Yine mi aynı oyunlar diye düşünmeden edemiyor insan.

2. Togg seri üretime geçmeli önce.
    Piyasada böyle bir beklenti olsaydı bu düşerken Togg a katılan Anadolu Holding, Turkcell nerelerde olurdu?
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Toog satışları Doas i etkilermi diyelim?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

3. Yok fk düşük yok son çeyrek satışlar daha iyi yok bilanço şöyle gelir yok temettü yok bedelsiz gelir atı alan Üsküdarı geçmiş bize de bu söylemler yeni ulaştı.

4. Oc %10 kısıtlaması olmasa arzın merkezine inecek ***

5. Bunu sattıktan sonra tövbe koç gurubu dışında hisse almam.

6. Yabancı deli gibi topluyor ortaklar ilk 5 deyiz malımızda [emoji102] leri var sabır edelim güzel günler bizimdir

7. 600 gr peynir bundan pahali ben niye vereyim bunu ya toplamaya devam [emoji17]

8.  Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Yabancı deli gibi topluyor ortaklar ilk 5 deyiz malımızda [emoji102] leri var sabır edelim güzel günler bizimdir
    Şirketin pay satışı hacim olarak son dönemin borsada yapılan en büyük pay satışı.İnşallah deli gibi alırlar.

Sayfa 29/429 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •