Günlük grafikte bir ters bayrak var gibi 123 hedefli.. İşte sıkıntı.. Fx böyle birsey:one:
Printable View
Günlük grafikte bir ters bayrak var gibi 123 hedefli.. İşte sıkıntı.. Fx böyle birsey:one:
Yok kapatmadım.. İyi hadi uyuyun siz:)
Kapatayım baya bir dinlenicem..
Mutlu yıllar Selim bey ve tüm foreksci arkadaslar..:)
Müzik dinliyim biraz.. Gece uzun olacak.. Çıkıyorum:hi:
Yılın girmesine daha var...siz ne çabuk moda girdiniz. Allah bilir başınıza o üçgen kutlama seylerinden takip tombala takımlarını hazırlıyorsunuzdur.
Ben de H4 mumnicin alarmlar kurup sora uyicam.
Bayiliyorum eski sıkıcı filmler izlerken uyuya kalmaya. Uzun suredir Gerçek Kesit izleyerek uyuyorum. Yeni bölümleri cekilmeye baslasin diye kampanyalara destek veriyorum.
Bu parite geceleri özürlü gibi hareket ediyor yemin ediyorum..
Ben Aralık ayına girince yeni yıl moduna girdim Selim bey..:)
Hediyelerimi de taa Aralığın başında aldım herkese.. :yes:
2 pipslik alanda delirdi hem de..
Bu paritenin üzerinde çok büyük baskı var çıkmaz bu. Önce bir verecekler bence 130 altına.. Sonra alırlar.. Ben 133.06 dan çıkayım reelde 130 altına düşmeden girmem..
Kapandı:kalp:
Reel hesabimdaki tüm usdjpyler karla kapandi ohh be..
Çenem düştü bu gece kusura bakmayın..
Çok mutluyum şu an:kalp:
Demo hesabımda da 133.06 hedefli tradeler yaptım.. Totalde kardayim.. Kalan pozisyonlar 133.45 i bekleyecek..
https://www.hizliresim.com/3fi8wus
Pazartesi görüşmek üzere Selim bey.. Simdilik hoşcakalın..
İyi uykular.. Tatlı rüyalar:hi:
Günaydın,
Ben gerçek Kesit izlerken uyuyakaldım yine :)
Sabah uyanınca USDJPY işlemimi +90 PİP ile kapadım.
Brent 'e ekleme yaptım bir gıdım.
1 LOT da NZUSD alım yaptım. D1 grafikte işlem yaptığım için, SL 62786 (biraz geniş)
Ben koşuya gidiyorum - görüşürüz - selamlar
Tramvaydayim...
Sizin kendi sayfanizda en son onerdiginiz şarkı caliyo kulaklikta...bilmem kaçıncı defa. Normalde radyoda falan dinlemiştim ama nalet olsun yüksek ses hic denemiştim.
Evden ciktigimdan beri yuruyen hoparlör gibiyim 🙂. Kulaklıklarım disari cok ses veriyo. Aksam haberlerde "maganda yine sınır tanımadı" diye görünürum.
USDJPY gelince...tahminim su yonde: double bottom mantigiyla milyoblarca insan dipte alim yapti. Onlar stoplanmadan fiyat asla yikari cikmayacak. Onun altina bi spike olmali illaki. (Tahmindir)(olabiliritesi yuksektir)
Hava cok güzel 🙂
Yeni kendime geldim:):)
Usdjpy nolmuş öyle.. 131.50 görmüş.. Eyvahlar olsun. Ama gece belliydi baskilamalarindan..
Takdir edersiniz ki benim demo hesap patlamış:)
Selim bey sizi aklı selim islemlerinizden dolayı çok tebrik ediyorum:yes: Başarılarınızın devamını diliyorum..
Siz kazandınız..
Zaten sinir olmuştum demo hesaba iyi oldu:)
Ben gece 133.06 dan ucuz kurtuldum vallahi.. :kalp:
Daha da altın vurusluk işlemler yapmam.. Kademeli alıp saticam artık..
Gbpnzd yi çok sevdim. Reel hesabımda 1.90 dan uzun pozisyon açım. 1.9130 hedefim. Ama kademeli kapaticam bu sefer:yes:
Bu da benim kedim Bonibon:)
https://www.hizliresim.com/q96plqy
Evet aynısı benim başıma geldi:yes: Radyoda çok dinledim orali olmadim ama geçenlerde bir Cafede mekan sahibi yüksek sesle çaldı.. Büyülendim. :kalp:
Hava gerçekten güzel.. Kulağına kulaklığını takıp sahilde ya da ormanda ya da kalabalik insan güruhu arasinda yürümek için fevkalade:) Ruh haline hangisi iyi gelirse..
Selim bey Usdjpy de bence de amaç milleti dökmek.. Çok art niyetli bir satış oldu. Gece izledim.. Israrla kafasına kafasına vurdular.. İzleyelim bakalım ne olacak:one:
Tebrikler analizleriniz cok isabetli..
Ben artık pozisyonlarimi kendi sayfama yazayım. Arada uğrayın..
:hi:
Tabi ki uğricam...
Yeni geldim eve, bizimkilerin arpalarını verdim :) başladılar koltuktan koltuğa atlamaya...
Hava hala çok güzel, ufak bir deprem olmuş dışardayken. Apartmana girerken alt kattaki teyzeye rastladım. "İzmir alt üst olacakmış, öyle diyorlar" dedi. Kısır yerken bu konuyu tartıştılar herhalde :)
GBPNZD 'ye baktım, korkuttu beni. Ben değişikliklere karşı hep mesafeliyimdir böyle, alışkanlıklarımı değiştirmem baya zaman alır.
USDJPY 'deki işlemlere gelince, zaten SL seviyeniz belli değil miydi? Siz haftalık grafiğe göre işlem yaptınız, ve çok güzel bir yerden yaptınız işlemi. Para yönetim planını iyi ayarlasanız ve böyle gitseniz sırtınız yere gelmez. gerçi DEMO diye bandınız, biliyorum :) Ama DEMO bu anlamda tehlikeli bir şey. O "nasıl olsa DEMO" yaklaşımı insanın disiplin algısını törpülüyor.
Çok tombiş, sımsıcak olur bu:)
Buna sarılarak ısınır insan :)
Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş
Gece boyunca düzeltme yaptı parite. SL seviyeme 1 PİP kala dönmüş :) Normalde bu kadar şanslı değilimdir. Bugün LOTO oynamalıyım :)
İkinci sinyal de gelince işleme ekleme yaptım (stratejimin dışına çıktım - içim hiç rahat değil)
SL Seviyesini güncelledim: 0,63153
Buradan 80 PİP falan almalıyım.
Neyse, son durum şu şekilde:
https://i.hizliresim.com/rhfpbux.png
USDJPY 'de şöyle bir şey de var.
Bunları sağda solda pek demezler, ama destek-dirençlerin mum wickleri göz ardı edilerek "kalınımsı bölgecikler şeklinde" çizilmeleri daha isabetli sonuçlar veriyor. Şu resme bi bakın lütfen:
https://i.hizliresim.com/80pe0sc.png
Yani evet, fiyat Double Bottom yapmış. Ve, üçgen bölgedeki mum dizilimi orada destek bölgesini kırmak isteyen büyük yatırımcı olduğunu gösteriyor. Hatta böyle bir kural var, fiyat belli bir trendline ya da seviyeye ısrarla yapışık hareket ediyorsa ve oradan kopamıyorsa, niyeti o seviyeyi kırmaktır. %100 işliyor mu? Hayır. 80 falan. Benzer başka bir kural daha var: "Fiyat bir trendline 'ı 3 defa ziyaret ediyorsa, 4 'üncü ziyaretinde %70 o trendline 'ı kıracaktır."
USDJPY 'deki durum bu...peki şimdi ne olacak? Alımda bekleyenlerin hepsi stop olasıya kadar fiyat aşağıya inecek, ya da onlar pes edip işlemlerini kapatana kadar buralarda bekleyecek. Sonrasını Allah bilir. Yukarı dönüp gidebilir bile :)
Neyse, ben yemek yapmalıyım... Selamlar
Selim bey Gbpnzd de ne korkuttu sizi?
Teknikte çok bir sorunum yok. Terse gidecegini de gorebiliyorum. Aynen bu gece olduğu gibi.. Acele etmeden kademeli pozisyon açıp kademeli kapatmaliyim ve bunu da oturtmaliyim. Düzenli bir akış olacak:yes:Yeni yılda bunu oturtucam insallah:yes:
Tek bir yerden yüklenince en ufak bir dalgalanmaya sıkıntı yaşıyorum. Farklı noktalardan acicam artik:yes:
Afiyet olsun:)
Ezilince öten fare oyuncaklar var, onlardan alın, bayılacaktır. Bu durumda sizin uykularınız zehir olacak :)
Eğer arada bir ıvır zıvır ısırıp yanınıza getiriyorsa, bu size onu hediye getirdiği anlamına geliyormuş.
Benim bir tane koltuğun yaslanma yerinin arkasında (duvarla koltuk arasında) boydan boya bir tür delik var...Tarif edemedim şimdi, ama boruyu andırıyor.
Yavru olan o deliğe giriyor, Cezmi bir uçta bekliyor, çıkınca tepesine binmek için. Bu sırada ben koltukta yatıyorum ve TV izliyorum. Üstümde gezişiyorlar.
Cezmi bazen bir çıkışa o kadar konsantre oluyor ki Hayri (yavru) diğer uçtan çıkıp, Cezmi'ye miyavlayıp "Yakalayamaz ki" diyor ve tekrar deliğe giriyor. Cezmi deliriyor onu yakalicam diye :) Bazen çok sinirleniyor, yavruyu zor alıyorum ağzından :)