Arama sonucu : 1961 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bu da benim kedim Bonibon

https://www.hizliresim.com/q96plqy
    Çok tombiş, sımsıcak olur bu

Buna sarılarak ısınır insan

Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Çok tombiş, sımsıcak olur bu

Buna sarılarak ısınır insan

Çok hareketli mi peki? Bildiğim kadarıyla bu cins baya durgun oluyor. Kardeşimde de bu cinsten var. Dün akşam "Cezmi perdeyi indirdi" dedim, şaşırdı. Onun kedisi hiç yapmıyormuş, sabahtan akşama kadar uyuyormuş
    Ilgilenmeyince uyuyor tontişim Oyun oynamayı çok seviyor. Özelikle geceleri. Her gece yerde birsey buluyor oynayacak..

Deli gibi bir o yana bir bu yana koşturuyor manyak

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Ilgilenmeyince uyuyor tontişim Oyun oynamayı çok seviyor. Özelikle geceleri. Her gece yerde birsey buluyor oynayacak..

Deli gibi bir o yana bir bu yana koşturuyor manyak
    Ezilince öten fare oyuncaklar var, onlardan alın, bayılacaktır. Bu durumda sizin uykularınız zehir olacak

Eğer arada bir ıvır zıvır ısırıp yanınıza getiriyorsa, bu size onu hediye getirdiği anlamına geliyormuş.

Benim bir tane koltuğun yaslanma yerinin arkasında (duvarla koltuk arasında) boydan boya bir tür delik var...Tarif edemedim şimdi, ama boruyu andırıyor.

Yavru olan o deliğe giriyor, Cezmi bir uçta bekliyor, çıkınca tepesine binmek için. Bu sırada ben koltukta yatıyorum ve TV izliyorum. Üstümde gezişiyorlar.

Cezmi bazen bir çıkışa o kadar konsantre oluyor ki Hayri (yavru) diğer uçtan çıkıp, Cezmi'ye miyavlayıp "Yakalayamaz ki" diyor ve tekrar deliğe giriyor. Cezmi deliriyor onu yakalicam diye Bazen çok sinirleniyor, yavruyu zor alıyorum ağzından
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Ezilince öten fare oyuncaklar var, onlardan alın, bayılacaktır. Bu durumda sizin uykularınız zehir olacak

Eğer arada bir ıvır zıvır ısırıp yanınıza getiriyorsa, bu size onu hediye getirdiği anlamına geliyormuş.

Benim bir tane koltuğun yaslanma yerinin arkasında (duvarla koltuk arasında) boydan boya bir tür delik var...Tarif edemedim şimdi, ama boruyu andırıyor.

Yavru olan o deliğe giriyor, Cezmi bir uçta bekliyor, çıkınca tepesine binmek için. Bu sırada ben koltukta yatıyorum ve TV izliyorum. Üstümde gezişiyorlar.

Cezmi bazen bir çıkışa o kadar konsantre oluyor ki Hayri (yavru) diğer uçtan çıkıp, Cezmi'ye miyavlayıp "Yakalayamaz ki" diyor ve tekrar deliğe giriyor. Cezmi deliriyor onu yakalicam diye Bazen çok sinirleniyor, yavruyu zor alıyorum ağzından
    Evet verimli uyuyamıyorum bir kedim olduğundan beri..
    Ayy birde oyuncak alsam buna beni hiç uyutmaz. Zombi gibi giderim işe.. Yok yok kalsin

Sizinkileri de oyle bir anlattiniz ki kedi olasım geldi valla

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •