Bir kişi hata yaparsa sadece hata olur..
İkisi de hata yaparsa zulum olur.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bir kişi hata yaparsa sadece hata olur..
İkisi de hata yaparsa zulum olur.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkes seçime kdr borsa cikar diyip mallanirsa o zaman herkes zengin olmaz mı yani finans dünyası bu kdr keklik mi ... bu oyunu kuranlar haric kimse finans geleceğini tam bilemez.
Ben kendime göre yorumladım, bir anlatan da olmadı, zor yaşadım ama kurtardım.
O yüzden genel yorumlardan uzaklaşmamak lazım.
Hayat aslında ayna gibi, kendine kaşı savaşıyorsun. Öyle ayna karşısında kedi köpek videoları var.
Relax olursan hayat da sana karşı relax oluyor.
Esmrealda, verdiği bir bardak su
Görmemişki hiç iyilik Notırdamın kamburu
İnsan olursan ,olursun bir bardak suyla mutlu
Olmaz isen Midas gibi istersin "altın dokunuşu".
Not:Özellikle sn Başkaraya dörtlük olarak cevap yazmak hoşuma gidiyor.
Sanırım bir keresinde beğenmişdi onun için olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=UNpUGsbJjT8
Her yaşta öğrenilir..
Helikopterler uçup duruyor yine hayirdir inşallah
TV'de arada bir kamu spotu var sigarayı bırakın diye.
Yaşlı bir adam var "şu saatten sonra bıraksan ne olacak" diyor.
Her an normale dönecek gibi tedbirim var da, ihtiyaç olmadı. Rahatlık ve güven ortamından çıkmak zor.
Böyle bir şey varmış, dün gelmişti.
https://i.hizliresim.com/a3heqys.jpg
https://i.hizliresim.com/aty6t6g.png
gece seansı .. yazdık geldi
Dostlar bu oransal arzlara 40 kat civari talep geliyor. Bu gelen toplam talebin yüzde kaçı nakit ile yüzde kaçı teminat gösterilerek yaratılıyor fikri olan var mı ? Sn.bear bull kabaca bir oran verebilir belki.
Bugün gerçekleşen açığa satış işlemleri; EREGL dışında fazla artış olmamış, muhtemelen bu düşüşte yurdum insanı mallanmıştır, kredi özkaynak oranı patlayani, temerrüde düşeni çok olmuştur, açıkcı EREGL ye yüklenmiş, 5 mlyr tl açıga satış işlemi toplam hisse hacminin %25 ini oluşturmuş, muhtemelen tamamına yakını kapanmıştır, bu durumda toplam işlem hacminin yarısı açık kaynaklı gerçekleşmiş oluyor,
https://i.hizliresim.com/p8xbyi1.PNG
Bizim arkadaş sasacı bunlar nasıl efsunlandılarsa piyasa değerine bile bakmıyorlar..140-150 idi sat dedim maliyet düşük dedi..325 tl den Froto al sonra yine alırsın sasanı yok dinlemedi..Froto 550 yi gördü sasa 90 a geldi..500 den Froto satıp tekrar sasa alsa lotu %150 artıyor..demem o ki zamanında kağıt değiştirmek borsa da fark yaratır..hisseye aşık olmak mantığı bitirir..
Pazartesi 15 uzman yorumcu vs dinledim.hepsi 3.25 dolar 640 670 diyordu.sali sabah tüm kisalardan kol kestim.2 aydır tasidigim pozisyonlar fena zarar yazdı.dususun hızlı olacağı kesin fakat piyasa artık resmen tezgah.olmadik yere gider algı medya ve her türlü araçla manipülasyon dibine kadar tuzak.yatirim değilde kasa kazanir sonuç.
Garanti yatırımdaki oyuncu 3 gündür long açıyor spotta da en iyi alıcı garanti yatırım
Sanırım onun üzerine oynuyorlar
Benim düşünceme göre
Shortcu shortcuyu düdükleyecek
Bugün pastadan anladığım longlayan az diğer de
Ama short diğer de 7 bin civarı
Ziraat yatırım tüm shortlarını kapamış
Böyle sert düşüşletin toplaması kolay olmaz normalde ama öyle bir borsamız varki yarın artı 7 olrsa kim şaşırır.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vadeli ağırlık lı ortalaması 6.128
Neredeyse ağırlık ortalama ile 200 puan fark var
Düşüş olduğu yerde fazla ticaret olmamış
ABD'de EREGL'de işlem geçmişler, korkutma amaçlı da olabilir.
https://i.hizliresim.com/3dyrnsu.jpg
Bugün BIST100'de artı kapatan yok dediler, normalde düşenler kırmızı, yükselenler yeşil oluyordu, gri olarak alt yazı geçiyor. Daha önce varmıydı hatırlamıyorum.
https://i.hizliresim.com/m8jzrgh.jpg
Ereğlinin vaftiz babalarından biri hisse satıyor..
Tabii bunu bilenler açıktan ballanıyor..
Varlık fonu bir d bildirimi de burda yapar mı..
Varlığa teklif etselerdi
Matbaa kağıdıyla alırdı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ereğli için Ak yatırımdaki ordino Arcelor içinmiş.
Umarım satış bitmiştir.
Ereğlideki baskının sebebi dahi bu olabilir.
Yıllardır okuduğum tüm raporlarda Ereğli için risk unsurlarının en önemlilerinden biri Arcelor paylarındaki satış ihtimaliydi.
Bakalım piyasanın bakışı nasıl olacak ama bana göre bu durum kağıdın önünü açar.
İyi akşamlar herkese.
Millet kredi kartından filan çekip giriyor, akşam vatandaşın düşüşlere alışması lazım hep yükseliş olmaz vs dendi.
Bir uzman da kapanıştan sonra, bazen büyük yatırımcılar satabiliyor, piyasanın hepsini karşılayacak imkanı olmuyor dedi. Demek satışı biliyordu.
Burada tüm bilgileri gömemiz zor, çünkü ben de bazen alakasız bir şey yazmaya kalkınca bile sağdan soldan ses gelince yazmıyorum, ortada kalan şeyleri yazıp hem de insanların kendi görüşü ile check etmiş oluyorum. Burada çok yazıp siliyorum diyen oluyor, yazılan mesajlar silinebiliyor, kaderin güzel bir cilvesi.
2 milyarlık karanlık odada ki alışı
Aracı kurum elemanları sevinçle paylaşmış..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle aynı düşünüyorum.
2023-2024 planım Ereğli üzerine.
Düşüşte korunabilecek liman olarak.
17 sonrası Ak yatırım ordinosu bitti ve panikle kademeler kaybolarak düştü.
Ben haberi olumlu buluyorum.
Geriye kalan 3% satılacak mı bakmak lazım ama hissedeki yük kalktı bence de.
Bazen diyorlar içinden geldiği gibi yaşa, o da bir strateji ama kesinlikle ondan ölene kadar ödün vermemek lazım, ölüm anında içindeki ses benden bu kadar der ortada bırakır o da olabilir, ama sanmam, tabi riskli bir strateji. Akıllı adama zaten işkence olur.
Hayatı içecek dersek su gibi yaşamak veya kendi kokteylini kendi yapmak.
ankaradayım. böyle günlerin ardından sakarya caddesinde alpay var. orda acılı kokoreç yiyorum. hiç acı kalmıyor.
çivi çiviyi mi söküy, varoluşsal entel acılar mı bitiy anlamadım ki.
altın kapılarımız kan oldu resmen :kahkah:
>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...verecek/273471
Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), bağlı kuruluşu Karabük Çelik Yapı İmalat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (KARÇEL) BMW'nin Macaristan'da yapacağı fabrika yatırımında, yapısal çelik imalat ve montaj işlerini üstlendiğini bildirdi.
...
Endekste büyük para çıkışı ile satış olmuyor. Satışlarda alıcı olmadığı için oynayarak indirip çıkarıyorlar. Kapanışta alınan mallar da yukarıdan tekrar geri verilecektir. Yarın MG saati sonrası bakalım yöne...
aldık 15-16 liradan vadelide 300-400 olacak diye bekliyoruz...
ama şöyle bir sorun var margin call diye bişey varmış onun için arıyorlar...
ne demek gerekiyor...
dedim kesin tiyo 400 lira olunca kolmudur neyse alın dedim...
burası vadeli kan alıyoruz şırıngayla dediler... :)
veya adamları madam yapıyoruz dediler...
Arcelor sattığı için önü mü açılır yoksa bir bildiklerimi var
desek mi acaba.
Yorumlarına yıllardır çok değer veriyorum sevgili Secbul.
Bu ara olumsuz bakıyorsun bence.
Asla emsal değil ama enkai de 142 M lot Bofa sattı ve hisse 23-36 yaptı.
Tabi ki Arcelor satışı başka ama yıllardır bir risk unsuruydu, umarım hayırlı olur Ereğli için.
Cevabını yakında öğreneceğiz.
İyi akşamlar.