Sayfa 24/990 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hekts , Sasa bunlara hiç girmiyorum. Hekts'a en fazla 8 liradan Sasa'ya da 35-40 liradan alıcı olurum. Viopu olmayıp şişen birsürü Bist100 kağıdı da var. Bunlardaki köpük hepten inse, ederinin altındaki kağıtlar yükselse yine endeks suanki seviyesinde kalır.
    tabi de işte öyle olmuyor ne yazık ki... sasa, hektaş burdan %30-40 daha düşerken pgsus thy sise sahol de %20-25 düşüyor...
    pair trade fırsatı aslında, biri satılıp diğeri alınabilir ama farklı sektörler arasında ben pek yapmıyorum... düşük meblağ ile yapılabilir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Herif deredeki taşla havadaki kuşu vuruyor, bu günlerde çok dikkatli olmak lazım.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    https://video.memurlar.net/video/448...calisirsa.html

Sende tuhafsın be arkadaş,buna mı takıldın yaptığım benzetmemde,teşbihte hata olmaz.(seyret)

+18 GÖRÜNTÜ SAKINCALI OLABİLİR.
    Mesaj açık diye düşündüm ama anlaşılmadı galiba.

Piyasada şok edici hareketleri (sert düşüşler, taban serileri,...) yapanlar sırtlanlar (kötü niyetli para babaları) demek istedim.

Aslan gibi çocuk derler iyi bir şey söylemek için ama sırtlan kötü bir imajı temsil eder.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Rızkın onda dokuzu ticartetdedir deniyor. Eskiden çok saçma gelirdi %50 kar marjı öp başına koy derdim. Şimdi herhalde ortalama denmiştir diye düşünüyorum, yoksa 1 e 1000 bile normal olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evde malsef birisi olunca konuşmak gerekiyor, kedi köpek vs dahi beslememeye karar verdim. Geçen haşereleri tümden temzilesem mi diye düşündüm sonra vaz geçtim. 3 tane çiçek var onları dahi çıkaracaktım acıdım su vermeye devam ediyorum.

Komşu geçen bana bir şey getirmiş veya bir şey alacak bana kapıya gelmişti. Sonra yav senin duruşun konuşman bile değişik dedi. Burası benim evim olduğu için güven sorunu yok, dışarıda biraz ezik olmamız normal dedim.
    Yanlış anlama hocam arada kendini odulledirip hayatın akışına bırak kendini,sal gitsin hocam zaman kıymetlidir.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sizin ve sn rosence in gönderilerini özellikle okuyorum.(birçok arkadaşın faydalı gönderileri oluyor)
    Tarafsız ve bilgilendirici.
    Lütfen yazınız.Susmayınız.
    Susma zamanım geldi,burada bir yorum yazıyorum adam muhatabım değil genele yazmışım,yazdığıma BOŞ laf diyor,sonra da sıkıntı mı var diyor.
    1 diğeri yaptığım yoruma eleştiri bulamıyor,aslanın avını nasıl yediğini anlatıyor.
    Genelde fikre eleştiri olsa anlarım ama adam kişiselleştiriyor,ister istemez forum şartları gereği alttan almak durumunda kalıyorum,bu beni hem üzüyor hem de yoruyor artık.

Bu gibi durumlarda farklı kişisel paylaşımlar yapıyorum,ben kimim gibi anlatılarla daha da boktan durum oluşuyor.
    Neyse,önemli olan bildiklerim doğruları yazarak paylaşmak.
    Yazmak için Sebep? Biz bu yaşa kadar kendi deneyimlerimimizle yetiştik,bunları burada paylaşarak belki de 1 tür tatmin olma arzusu veya her neyse........(tabi ki niyetim faydalı olmak)

7.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Yanlış anlama hocam arada kendini odulledirip hayatın akışına bırak kendini,sal gitsin hocam zaman kıymetlidir.
    Mutluluk aslında öznel bir şey, başkasına mutluluğunu gösterecen veya kanıtlayacağın diye yaşamamak lazım.

Ben hayatta hedefimi kendimi kurtarmak olarak koydum, çok ödün verdim, onu kaybetmeye değmesi lazım. Ortada kurtarılacak bir şeyler olsa onu düşüneceğim ama kimse boş bırakılmamış ve sahipsiz değil bence.

Eski bir film vardı, bana su verdi diye kalkıp kendini tehlikeye attı beni de etkiledi.

Tabi ben kimseye örnek olmak istemem, sıfırdan gelsem komple ters yaşarım. Siyastçiler milyonlar ile el sıkışıyor, ticaret ve esnaflık da güzel alan.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Mesaj açık diye düşündüm ama anlaşılmadı galiba.

Piyasada şok edici hareketleri (sert düşüşler, taban serileri,...) yapanlar sırtlanlar (kötü niyetli para babaları) demek istedim.

Aslan gibi çocuk derler iyi bir şey söylemek için ama sırtlan kötü bir imajı temsil eder.
    Kusura bakmayın ben sizi yanlış anlamışım,özür.

Sayfa 24/990 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •