Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Herif deredeki taþla havadaki kuþu vuruyor, bu günlerde çok dikkatli olmak lazým.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Mesaj açýk diye düþündüm ama anlaþýlmadý galiba.
Piyasada þok edici hareketleri (sert düþüþler, taban serileri,...) yapanlar sýrtlanlar (kötü niyetli para babalarý) demek istedim.
Aslan gibi çocuk derler iyi bir þey söylemek için ama sýrtlan kötü bir imajý temsil eder.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Rýzkýn onda dokuzu ticartetdedir deniyor. Eskiden çok saçma gelirdi %50 kar marjý öp baþýna koy derdim. Þimdi herhalde ortalama denmiþtir diye düþünüyorum, yoksa 1 e 1000 bile normal olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Susma zamaným geldi,burada bir yorum yazýyorum adam muhatabým deðil genele yazmýþým,yazdýðýma BOÞ laf diyor,sonra da sýkýntý mý var diyor.
1 diðeri yaptýðým yoruma eleþtiri bulamýyor,aslanýn avýný nasýl yediðini anlatýyor.
Genelde fikre eleþtiri olsa anlarým ama adam kiþiselleþtiriyor,ister istemez forum þartlarý gereði alttan almak durumunda kalýyorum,bu beni hem üzüyor hem de yoruyor artýk.
Bu gibi durumlarda farklý kiþisel paylaþýmlar yapýyorum,ben kimim gibi anlatýlarla daha da boktan durum oluþuyor.
Neyse,önemli olan bildiklerim doðrularý yazarak paylaþmak.
Yazmak için Sebep? Biz bu yaþa kadar kendi deneyimlerimimizle yetiþtik,bunlarý burada paylaþarak belki de 1 tür tatmin olma arzusu veya her neyse........(tabi ki niyetim faydalý olmak)
Mutluluk aslýnda öznel bir þey, baþkasýna mutluluðunu gösterecen veya kanýtlayacaðýn diye yaþamamak lazým.
Ben hayatta hedefimi kendimi kurtarmak olarak koydum, çok ödün verdim, onu kaybetmeye deðmesi lazým. Ortada kurtarýlacak bir þeyler olsa onu düþüneceðim ama kimse boþ býrakýlmamýþ ve sahipsiz deðil bence.
Eski bir film vardý, bana su verdi diye kalkýp kendini tehlikeye attý beni de etkiledi.
Tabi ben kimseye örnek olmak istemem, sýfýrdan gelsem komple ters yaþarým. Siyastçiler milyonlar ile el sýkýþýyor, ticaret ve esnaflýk da güzel alan.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri