Yandaşlar feryat ediyor..
Bu deprem hiç iyi olmadı diye..
Yaptıkları hastanelerin yıkılması,dökülmesi
Organize olamamaları..vs.. Buradan oy çıkmaz artık..
hesaba bak,yazık
Printable View
Yandaşlar feryat ediyor..
Bu deprem hiç iyi olmadı diye..
Yaptıkları hastanelerin yıkılması,dökülmesi
Organize olamamaları..vs.. Buradan oy çıkmaz artık..
hesaba bak,yazık
Devre kesin de rahatlayalım..
mesajı yazdıktan sonra kesti..SIRAT köprüsünün üzerinde baçagımızdan tutup....İsterse bırakıyor ..
kesti rahatladı
yatırım finans mal alıyorsa ertesinde bu olacağı bellidir..
YFAS'daki elemanı Akdere'nin yanına yollayacaklar anlaşıldı
insanlıktan nasibini almamış biz çimento ve demir şirketlerine kızıyoruz boşuna nefes tüketmeyelim bu ve benzeri kişileri gördükce yüzüne tükürürsek anca yola gelir bu tipler ..
https://i.hizliresim.com/56nsr72.png
TUPRS;PEGASUS
kademeler bomboş..
20 lota 1 kademe düşmüş..
Kasıtlı düşürme sezdim..Fırsat bu fırsat
seçim ertelense ne olur ertelenmese ne. şuan ülke zaten yönetilmiyor ki
meclis yok koordinasyon yok. su gıda battaniye bile yollamaktan acizler. yollarda sıkıntı var deniyor e canlı haber ekibi nasıl gitmiş oraya ozaman ? yüzlerce arabasına atlayıp gidenler nasıl gitmişler.
tsk nın helokopteri falan da yok sanırım ... ayrıca hatay deniz kenarı biryer gemide mi yok hiç.
bırakın enkaz çalışmasını belki 100 lerce su veya gıda bile getiren yok diyen video izledim . inanmayan açsın twitter baksın
insanın aklı almıyor.
aynı deprem suriyede veya başka ülkede olsa mehmetçiği seferber ederler.
seçim zamanı oyları sayarken kurulan devasa koordinasyon merkezleri yapılıyorken insanlar soğuktan açlktan ölüyor tonlarca yardım bekleyen videolara rağmen giden yok
gitmek için değilde gitmemek için bahaneler uyduruyorlar öyle bir görüntü var
15 milyar hacimle eksi 5 yaptırdılar bu nedir ya
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ulkede özel-kamu-askeriyenin yüzlerce helikopteri olmalı.Bunları sahada ben mi göremedim?
Sürekli haber izliyorum ama....yok.
Helikopterler en temel ihtiyacı tedarik edebilir: erzak-su-battaniye ve ilaç...
Borsa neden açık sanırım Cevabı belli..
Sadece borsa değil her konuda bunu uyguluyoruz..
Korkmayın..
Açık konuşun..
Türkiyenin başına her gelen felaket sonrası biz aslında güçlüyüz, ayaktayız diyebilmek, kuyruğu dik tutmak için..
Senin şehirlerin, ilçelerin haritadan silinmiş..
Dert imaj hani çok güncel birkaç senelik gelişen olay 1000 odalı cumhur başkalığı sarayı neden var? güçlü görünmek öylemiyiz cevabı halkta
Ekranlara çıkamıyorum.
Siyasi partiler hazine seçim yardımlarını depremde zarar görenlere yardım yapılsın diye bir arkadaş yazmış, mantıklı geldi bana
Herkez az çok demeden yardım yapmalı, bu yarayı biran önce sarmamız lazım, şuan bize söylenen rakkamlardan çok daha fazla yıkım olduğu ve havanın soğuk olması da ayrı bir sorun
Deprem yaz 1866 ya sms at
www.afad.gov.tr adresinde de deprem yardımı kampanyası ile banka iban nolardan durumu iyi olan arkadaşlar yardım yollayabilir.
Hep şark kurnazlığı ve imajı kutsamak...
Merkel,pandemide çıktı.Belki 200.000 Alman ölebilir dedi..Gerçekçi konuştu ve halkına dürüst davrandı-güven oluştu.
Çıkacaksın .7,7 deprem olmuş.Bunun vehametini halka anlatacaksın.Gerekirse seferberlik ilan edeceksin.Helikopterlere kamu adına el koyacaksın vs...
6.000 bina yıkılmışsa..Matematik var min. kişiyi ile hesaplasan korkunç ölüm var...Burada bile hala alıştıra alıştıra gidiyoruz.
Halka anlat-Güven tesis edilsin.Önce problemin-felaketin büyüklüğünü kabul etmeliyiz.
Ama yok...
hiç alıcı yok...
hal böyle olunca düşüş sertleşiyor...
1 kurusta olsa böyle günde almam...
"Tarrak gibi afedersin" diye bir laf vardır. Aha işte budur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sadece haberlerde ilçeler gösteriliyor bunlara bağlı yüzlerce köy var...
ölüm yok belki ama çok zor durumdalar...
evler yıkılmış ölüm yok diye devlet destek göndermiyor...
tipi fırtına dogu çok kötü...
Bu devre kesme falan değil sanırım kapanma öyle degilmi? Geçici olarak işlemler durduruldu diyor kapta.
Bugün bunun olacagi bariz belliydi. Kapanmasaydi tüm hisseoer tabana giderdi. Dün gece yazdım mevzu büyük %1-2 düşüş ile fiyatlanip unutulacak mevzu değil. Piyasayı kapatmaları sadece psikolojik paniği azaltir. Genel olarak ülke ekonomisine büyük bir darbe ve bir çok sektörü bir süre etkiler. 7-8 şehir ve 10 milyon insanın doğrudan etkilendiği bir deprem.
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra hisse senedi aldım, Akbank...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl konuşabilir prontura yazıldığı gibi neymiş efendim yatay mimari önemliymiş elinden alan yok bir dakikada yasayı çıkarıyorsun
yooook
o bir dakikada yasa ;
Bu depremler olmasaydı seçim öncesi bir tur daha "İmar Affı" çıkartarak kullanılırdı.
Düşünmek isteyenler için çok ders var anlayana.
dün sinirden ağladım birtane teyze göçük altında yarısı beton egncin biri ulaştı o mahalleden teyze nasılsın diyor kadın belden aşşağısı yok diyor kolunu kıpırdat videosunu çekiyorum yoksa gelmiyorlar telefonu açan bile yok dedi. orda bittim zaten
Olayın vehameti zaman geçtikçe ortaya çıkıyor maalesef kör ideolojik saplantilar ile yara derinleşiyor dün bir msj omumustum depremle geldiler depremle gidecekler diye .Beton rantindan kurtulmak lazım yoksa insanlığımıza varana kadar kaybediyoruz.Ekonomik boyutu başka bir konu bademlerin kuyruğu dik tutma çabasını izliyoruz sadece .
Allah yardımcımız olsun.
Videolarda izlemişsinizdir Gaziantep Adana Otobanı yer yer yarıklar meydana gelmiş .
deprem bölgesinin uklaşımı önemliyse bir telefon et o mütayitlerine yolu stabilizede olsa kısa sürede açsınki insanlar yakınlarına ulaşsın açıkta olanlarda yakın illere nakledilebilsin
bunu düşünmek istemiyorlar mı ki ;
Güncelleme- Borsada işlemler, saat 12.41'den itibaren kaldığı yerden devam edecek
İSTANBUL (AA) - Borsa İstanbul AŞ, borsada işlemlerin saat 12.41'dan itibaren tekrar
açılacağını duyurdu.
Borsa İstanbul'un Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesine ilişkin
yaptığı açıklama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.
Açıklamada, saat 12.11.30 itibarıyla endekse bağlı devre kesici tetiklenmiş ve Pay
Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP)
Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasasındaki
(BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.
Pay Piyasasında saat 12.31.30'da tek fiyat emir toplamanın başlayacağı kaydedilen
açıklamada, 12.36.30'da eşleştirme yapılacağı ve 12.41.30'dan itibaren işlemlere
kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edileceği bildirildi.
Açıklamada, Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 12.31.30'da
tek fiyat emir toplama yapılacağı ve 12.41.30'dan itibaren seansın kaldığı
yerden devam edeceği aktarılarak, "Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakkı
kuponu ve yeni pay alma hakkından arta kalan birincil piyasa sıralarında işlemler
12.41.30'dan itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir."
ifadeleri kullanıldı.
VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda
işlemler saat 12.41.30'da yeniden başlayacağı kaydedilen açıklamada, emir
toplama sürecinin, belirtilen saatten sonra 30 saniye içerisinde rastlantısal
olarak kesildiği hatırlatıldı.
Borsa İstanbul'da Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi, anlık olarak endekste yüzde
5 ve yüzde 7'lik değer kayıplarının oluşması ile tetiklenerek yatırımcıların
panik işlemleriyle zarar görmesini en aza indirmek için kullanılıyor.???
Depremzedelere uzaktan nasıl yardım edebiliriz ? (Ufak bir bilgisel)
Maddi destek sağlayabilirsiniz:
AHBAP Derneği, Kızılay, AFAD yada tanıdığınız güvenilir kurumlara kuruluşlara maddi destekte bulunabilirsiniz. Miktar küçük, büyük diye düşünmeyin. Bir kase çorba bile büyük önem taşımakta.
Kan bağışında bulunabilirsiniz:
Deprem enkazından yaralı olarak çıkarılan vatandaşlarımız için Kızılay Kan Merkezlerine kan bağışında bulunabilirsiniz.
Sosyal medyada dikkatli olabilirsiniz:
Güvenmediğiniz ve teyitsiz bilgileri yaymayın. Çok fazla yalan bilgilerin dönmesi hem paniği arttıracaktır hem de ihtiyaca muhtaç insanların seslerinin kaybolmasına neden olacaktır.
Telefonları meşgul etmeyelim:
Telefonları gereksiz yere kullanmayalım. Olabildiğince SMS ve Whatsapp gibi kanalları kullanmaya çalışalım.
https://s3.tradingview.com/snapshots/z/z6pNhCnt.png
.
.
Bu grafikteyim demiştim.
.
.
https://s3.tradingview.com/snapshots/j/JOLIZcFf.png
.
.
Son durum.
Son bacak tamamlanma bekliyorum.
En doğru anlatım gördüğüm Habertürk TV Mehmet Akif Ersoy. Hatay ölü şehir gibi elektrik doğalgaz su gıda akaryakıt yok dedi. Hatta kamu görevlilerinin telsizi bile çalışmıyor dedi.
THYAO helal olsun,
diğer hava yolu şirketlerinden ve otobüs firmalarından da bekliyoruz bu fedakarlığı.
Başka Türkiye yok!
https://i.hizliresim.com/mkv830p.png
https://i.hizliresim.com/3tom581.png
Borsanın imanı olmaz, bu hafta gösterecek iblisler bunu...
Bu durumda borsa konuşacak moralim yok ama yinede her ne olursa olsun hayat devam ettiği için suyun içinde yaşama savaşı veriyoruz, önce 3bin sonra 30bin şeklinde stratejim mevcut
Tüm mesele 3bin desteğinin tutup tutmuyacağı
Millet ile devletin millet ile ordunun pek bağı kalmamis. Benim anladığım .Milletin yanından milletten başka kimse yok. Tugaylar ile tumenler ile afet bolgesine intikal etmesi gereken ordu 3500 personel görevlendiriyor.
dün satış yok diye taban olmadık bugün olur bence
yine tatil olduk