Siyasi partiler hazine seçim yardımlarını depremde zarar görenlere yardım yapılsın diye bir arkadaş yazmış, mantıklı geldi bana
Herkez az çok demeden yardım yapmalı, bu yarayı biran önce sarmamız lazım, şuan bize söylenen rakkamlardan çok daha fazla yıkım olduğu ve havanın soğuk olması da ayrı bir sorun
Deprem yaz 1866 ya sms at
www.afad.gov.tr adresinde de deprem yardımı kampanyası ile banka iban nolardan durumu iyi olan arkadaşlar yardım yollayabilir.
Hamdım Piştim Yandım
Hep şark kurnazlığı ve imajı kutsamak...
Merkel,pandemide çıktı.Belki 200.000 Alman ölebilir dedi..Gerçekçi konuştu ve halkına dürüst davrandı-güven oluştu.
Çıkacaksın .7,7 deprem olmuş.Bunun vehametini halka anlatacaksın.Gerekirse seferberlik ilan edeceksin.Helikopterlere kamu adına el koyacaksın vs...
6.000 bina yıkılmışsa..Matematik var min. kişiyi ile hesaplasan korkunç ölüm var...Burada bile hala alıştıra alıştıra gidiyoruz.
Halka anlat-Güven tesis edilsin.Önce problemin-felaketin büyüklüğünü kabul etmeliyiz.
Ama yok...
hiç alıcı yok...
hal böyle olunca düşüş sertleşiyor...
1 kurusta olsa böyle günde almam...
Yatırım tavsiyesi değildir.
"Tarrak gibi afedersin" diye bir laf vardır. Aha işte budur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar sadece haberlerde ilçeler gösteriliyor bunlara bağlı yüzlerce köy var...
ölüm yok belki ama çok zor durumdalar...
evler yıkılmış ölüm yok diye devlet destek göndermiyor...
tipi fırtına dogu çok kötü...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu devre kesme falan değil sanırım kapanma öyle degilmi? Geçici olarak işlemler durduruldu diyor kapta.
Bugün bunun olacagi bariz belliydi. Kapanmasaydi tüm hisseoer tabana giderdi. Dün gece yazdım mevzu büyük %1-2 düşüş ile fiyatlanip unutulacak mevzu değil. Piyasayı kapatmaları sadece psikolojik paniği azaltir. Genel olarak ülke ekonomisine büyük bir darbe ve bir çok sektörü bir süre etkiler. 7-8 şehir ve 10 milyon insanın doğrudan etkilendiği bir deprem.
Merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra hisse senedi aldım, Akbank...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri