Mümkün olabilir. Şimdiki durumda bunu hesaplayamıyorum. Orta vadeye kadar güvenli değil.
Printable View
geçmiş olsun ağbey..
geçen yıl aynı sıkıntıdan 1 haftayı koroner yoğun bakımda geçirmiştim.
devamında kan sulandırıcı komadin hapı..tabi ki dr. kontrolünde..
kafana göre alamıyorsun sulandırıcıyı,
fazla sulandırırsan, bu sefer de iç kanama riski yaratıyor.
nihai sonuç : bir kaç aylık nefes darlığının ardından normale dönüş..
eminim ki Sen de atlatacaksın kısa sürede..
bol bol temiz hava ve tempolu yürüyüş, ilacı bu.
tekrardan geçmiş olsun.. selam ve saygılar.
Suriye'den çekilmek için Suudi Arabistan krallığından haraç isteyen ABD'nin amiral gemisi olduğu bir piyasadır Dünya borsaları.
2018 yılı için bir kaç yıl önce konuşulan beklentileri hatırlamak "lazım gelir icab eder".
Endeksin dolar grafiği ve şablon hedefi.
http://666kb.com/i/ds5safcelamghz64d.jpg
Çok teşekkür ederim Sn. RePuLSe
Dünya ticareti şu anda ABD'nin dolar ürettiği ve Dünyanın geri kalanınn dolarn alabileceği şeyleri ürettiği bir oyun.
Cengiz ÖZAKINCI
14 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalı, 5 nisan tarihinde sonlanacak görünüyor.
Bir hafta geriye çekersek, 7 Mart tarihinde başlayan düşüş kanalının ise 10 Nisan tarihinde sona ermesini bekliyorum.
4 Nisan, Dow Jones için trend sonu, 10 Nisan, İstanbul Borsası için trend sonu.
Bir trend bitince normal olarak ters yönlü bir trendin başlaması gerekir, bu durumda yeni bir rallinin başlaması gerekir. Bu olmazsa, düşüşün derinleşmesi beklenir. Orta vade için düzeltme beklentimi ralli olarak düzeltmem bir adım önde duruyor.
Daha ne olsun 😀
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amerika yönü gösterdi: ralliye devam.
Sayin jako; yine nokta atisi. Takdir ve tebrik ederim. Helal olsun sizi yaniltmadi calismalariniz.
....
İki büyük oyuncu mek ve ad "harcandı". Ülker'den sonra Doğuş yapılandırma istedi. Bu büyüklüktekilerden daha büyük kimler var derseniz iki büyük gurup var başka da yok.
Ani ölüm değil, yavaş yavaş ölüm kokusu geliyor.
Cuma günü hastaneden evime gideceğim. Şimdiki durumda ne söylesem desteksizdir, cuma günü grafiklere bakabileceğim.
Sayın Jako biraz açıklayabilir misiniz, buarada tekrar çok geçmiş olsun.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gecmis olsun sn Jako
Sayın JAKO, tez zamanda sağlıklı bir şekilde dönmeniz dileğiyle.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyimserler uçağı icat ettiler, kötümserler de paraşütü.
geçmiş olsun Allah şifa versin
Verdiğimiz ve yükselişe daha büyük olasılıkla şans verdiğimiz tarihte abd başkanı bir tweet attı, piyasalar takla attı.
Tesadüf olarak seçilmiş bir tarih midir?
Şimdiki durumda 3 mayısa kadar abd borsası için dalgalı bir piyasa, bizim borsamız için 18 mayıs tarihine kadar yükseliş bekliyorum.
Erken seçim talebi geldi seçim havasına girdi piyasa, iktidar hayır seçim zamanında yapılacak açıklaması yaparsa dalgalanmış oluruz, bu olana kadar endeksin şablon hedefi 105 bin puan, kısa vade.
105 bin tehlikesi geçti.
Full maldayım.
15 Mayıs tarihine kadar maldayım.
Toplu çıkış coşkusu, bedelsiz coşkusu yaşanmadan perde kapanmaz. Perde son kez kapanacak, bu sene kapanacak önyargısı ile doluyum.
bi-baht olanın bağına bir katre düşmez
baran yerine dürrü güher yağsa semadan
bahtsız olanın bağına bir damla düşmez
yağmur yerine inci mercan yağsa gökten.
spekülasyon sürprizi sever.
Sayın Jako perde kapanışından sonra ön görünüz nedir?
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam hala full maldamısın yoksa stoplar çalıştı mı
Sayın JAKO, umarım sağlığıza kavuşmuşsunuz dur. Müsait olunca dolar ve endeks beklenti grafiklerinizi güncelleyebilirseniz çok mutlu olurum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hafta, yarından itibaren cuma günü dahil cuma gününe kadar, tüm haftanın tepki yükselişi haftası olmasını bekliyorum.
uzun bir süreç alacak. derin ven trombozu tedavisi uygulanıyor şu an.
Doların orta vadeli yükseliş trendi bu hafta perşembe günü bitecek, zaman hesaplarına göre bitmesi gerekiyor.
Extra bir şey çıkmazsa hedefi gördü, çıkarsa yirmi kuruş daha yükseliş potansiyeli mümkün olabilir.